pe unde mai mergeti in weekend?

Film, teatru, concerte, chefuri, baruri, cluburi, restaurante...

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121

Mesajde Saga » Joi Iul 12, 2007 1:10 pm

Sa va spun ce am facut eu ,am fost invitati la o aniversare la un restaurant renumit in alt judet.
Am plecat frumos cu un alt cuplu si dupa 60 km parcusi am ajuns la locul cu pricina loc care era descris ca ceva cu stil si rafinament si ne-am trezit in mijlocul unor oameni incaltati in adidasi si imbracati in trening si fetele pline de machiaj de parca erau traseiste dar cu niste haine cel putin banale ca sa nu zic jalnice ca erau cu tocuri sau sandale cu platforma ,am crezut ca mor cand am vazut ca noi eram elengati nu la costum barbati dar pantaloni la dunga si camase de matase,prietena mea cu rochie de seara iar eu cu rochie eleganta neagra lunga pana-n pamant paream desprinsi din alta poveste, noroc ca sarbatoritul inginerul sotului meu era si el la costum si sotia lui in rochie de seara si asa am stat toata noaptea intre ei cu toti ochi atinti asupra noastra {tinuta era de vina :mrgreen: }cat despre muzica au predominat guta cu ai lui,ce sa zic a fost o comedie in acea seara!
Ulterior am aflat ca erau rude cu sotia sarbatoritului si ea a tinut mortis ca petrecerea sa aibe loc acolo.
Ce pot sa zic oameni si fapte oricum nu voimai merge la acea carciuma cu pretentie de restaurant :mrgreen:
Saga
frappuccino

Mesajde Safari Sunrise » Mie Dec 12, 2007 1:56 am

la Plazza Romania din Dr.Taberei, maine se deschide oficial "sezonul Mos Craciun". sunt animatori o groaza costumati in craiese, ingerasi, renul Rudolf, elfi, Cindy Low, Grinch, mos Craciun si Craciunita. fac face painting, tot felul de animale si figurine din baloane, concursuri, cadouri... e tare fain, nu numai pentru copii!

Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
Safari Sunrise
irish coffee

Re: pe unde mai mergeti in weekend?

Mesajde lavinia91 » Lun Mai 23, 2011 3:49 pm

In weekend imi place sa fac mici escapade, sa mai plec din oras. Ultima oara am fost in Poiana Brasov, la hotelul Alpin, unde am avut parte de 2 zile minunate de relaxare totala :-D . Chiar va recomand sa va duceti daca aveti timp la dispozitie, mai ales ca hotelul are si un SPA fantastic, cu o gramada de tratamente. Mie mi-a spus terapeutul sa incerc un program de detoxifiere si am plecat ca noua de acolo. Am facut o baie de plante detoxifiantă si niste hidromasaj cu alge marine si am zis ca o sa ma intorc cat mai curand.
lavinia91
cafe-latte

Mesajde mira2010 » Vin Sep 09, 2011 5:02 pm

o recomandare pentru cei din Bucuresti
10 septembrie 2011: Marș pe biciclete, în memoria lui Freddie Mercury – Bucuresti
Ora: 16:00 Locație: Bucuresti, Parcul Izvor

http://www.youtube.com/watch?v=gWJ8_B9BVxo
mira2010
frappuccino

Mesajde Aurelia19 » Mie Sep 28, 2011 1:26 pm

noi ramanem prin buc mai mult... prin mall, putin prin parc, asa batraneste ca o graviduta :flower:
Aurelia19
cafe-latte

Mesajde anena » Mie Sep 28, 2011 4:58 pm

La Pescaria Albota...yupeeeee, de abia astept.
anena
frappuccino

Mesajde Aurelia19 » Joi Sep 29, 2011 12:46 pm

ce este Pescaria Alba? suna bine :)
Aurelia19
cafe-latte

Mesajde dargo » Joi Sep 29, 2011 12:58 pm

Aurelia19 scrie:ce este Pescaria Alba? suna bine :)

Albota! :-D e la 55 km de sibiu. cauta pe net, au si site!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.
Imagine
dargo
frappuccino

Mesajde Aurelia19 » Joi Sep 29, 2011 1:40 pm

vai cat de tare esteee!! pare un loc minunat, as vrea sa merg si eu
Aurelia19
cafe-latte

Anterior

Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!