pe unde mai mergeti in weekend?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
39 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
pe unde mai mergeti in weekend?
Just curious! In ultimu' timp ma km plictisesc locurile pe unde merg - poate si din cauza persoanelor cu care merg si as vrea sa stiu voi pe unde va mai distrati. Club? Pizza? Film? altceva?
habar n-am ce o sa fac in weekendu' asta. Singurul lucru care ma coafeaza e filmu' ala de care vb toata lumea 300 - am vazut o stire la Tv si am intrat pe multiplex sa vad trailerul pare interesant.
Voi ce stiti de el?
habar n-am ce o sa fac in weekendu' asta. Singurul lucru care ma coafeaza e filmu' ala de care vb toata lumea 300 - am vazut o stire la Tv si am intrat pe multiplex sa vad trailerul pare interesant.
Voi ce stiti de el?
- sedaria
- cafe-latte
La padure!
Mergem pe jos la padure! Ce biii..ne! Va pup.
- dr_psy
- cafe-latte
Re: pe unde mai mergeti in weekend?
[quotea8635d="sedaria"]Just curious! In ultimu' timp ma km plictisesc locurile pe unde merg - poate si din cauza persoanelor cu care merg si as vrea sa stiu voi pe unde va mai distrati. Club? Pizza? Film? altceva?
Voi ce stiti de el?[/quotea8635d]
Se pare ca a creat multe disensiuni si a "atins" anumite "sensibilitati"...deci, cu siguranta merita vazut! Sa ne spui cum a fost!
Voi ce stiti de el?[/quotea8635d]
Se pare ca a creat multe disensiuni si a "atins" anumite "sensibilitati"...deci, cu siguranta merita vazut! Sa ne spui cum a fost!
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
[bbac6bc]sedaria[/bbac6bc],eu daca vreau sa ma relaxez,imi iau rucsacul in spate si dau o fuga,singura, pina in Resita si apoi pe Semenic,Trei Ape...ca e mai aproape si numai pe inaltimi ma pot relaxa.De distrat nu ma distrez,dar ma relaxez....iar,daca vreau sa ma distrez,ma duc la soacra-mea in weekend ca numai ea ma face sa rad , imi creste moralul si ma relaxeaza prezenta ei,in acelasi timp!!!....
nici nu am nevoie de film,ca ea nareaza intamplari mai bine ca Ion Creanga.
....fiecare cu ce are!
....fiecare cu ce are!
-

ridendo - cream latte
Week-end-ul asta ma duc la tara sa-mi petrec cu nepotica de 3 luni. Nimeni nu o sa ma distreze sau faca mai fericita / relaxata decat ea cu gangureala ei.

-

dia21 - frappuccino
[quote424fdb="dia21"]Week-end-ul asta ma duc la tara sa-mi petrec cu nepotica de 3 luni. Nimeni nu o sa ma distreze sau faca mai fericita / relaxata decat ea cu gangureala ei.
[/quote424fdb]
auuu!eu abia astept o zi libera,fara gangureala....doar eu si sotul meu si tu cauti gangureala?pai,ii fain sa stai 2 zile cu un copil,dar in permanenta....
vreau si eu sa dorm macar o noapte linistita , sa ma trezesc la ora pranzului si sa nu mai am mancare in par!!!
astazi e ziua aia...
,numai ca nu e nici sotul meu acasa si uite cum o folosesc!scriu pe forum de cateva ore...
sa-ti traiasca nepotica , sa fie sanatoasa si fericita!!!
si sa va bucurati de ea
[/quote424fdb]
auuu!eu abia astept o zi libera,fara gangureala....doar eu si sotul meu si tu cauti gangureala?pai,ii fain sa stai 2 zile cu un copil,dar in permanenta....
astazi e ziua aia...
sa-ti traiasca nepotica , sa fie sanatoasa si fericita!!!
-

ridendo - cream latte
Multumesc [bb3cb9a]ridendo[/bb3cb9a]. La fel si tie draga mea, sa-ti traiasca papusa frumoasa si voinica, sa te bucuri de ea.

-

dia21 - frappuccino
din pacate timpul nu prea-mi permite sa fac escapade in afara orasului , asa ca singura optiune pe care o am este sa ma duc la club cu prietenele care vor sosi vineri din bucuresti . cat de curand sper sa ajung si eu pe la munte sa ma mai detoxifiez si psihic si fizic
[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/eleelesvi20100817_2_Sergiu+Constantin.png[/img]
-

marcyu - frappuccino
O iesire la munte.....sper....daca nu se razgandesc iubitii mei amici....
daca nu.....fotoliu....cafea...parjituri....film...pana seara...si dupa ' iesire in orash!!
daca nu.....fotoliu....cafea...parjituri....film...pana seara...si dupa ' iesire in orash!!
-

jolie_jojo - cafe-latte
[quotec3d573="jolie_jojo"]O iesire la munte.....sper....daca nu se razgandesc iubitii mei amici....
daca nu.....fotoliu....cafea...parjituri....film...pana seara...si dupa ' iesire in orash!![/quotec3d573]
...daca nu se razganeste si orasul!!
daca nu.....fotoliu....cafea...parjituri....film...pana seara...si dupa ' iesire in orash!![/quotec3d573]
-

ridendo - cream latte
Imi plac foarte mult Muzeul National de Arta si Muzeul George Enescu, si sper sa ajung macar la unul din ele weekendul asta. Pentru ca atunci cand ajung, parca ma rup de toate si nu exista nici timpul nici eu...numai frumusete. Si cand ma intorc la "realitate" ma plimb fara tinta pe stradute si ma gandesc cum ar fi sa locuiesc pe acolo.
Eu sunt egalul tau!Trateaza-ma ca fiind mai putin si te voi detesta, trateaza-ma ca fiind mai mult si te voi dispretui.
-

mada-gabi - mochaccino
[quote92cc9c="ridendo"][quote92cc9c="jolie_jojo"]O iesire la munte.....sper....daca nu se razgandesc iubitii mei amici....
daca nu.....fotoliu....cafea...parjituri....film...pana seara...si dupa ' iesire in orash!![/quote92cc9c]
[/quote92cc9c]
Asta mi-ar mai lipsi....ar fi culmea ghinionului!
imi si imaginez...ies din casa si cand ma uit in jur...pustiu...
Iar eu sa-mi spun ''Doamne ca mult am mai dormit!!''
daca nu.....fotoliu....cafea...parjituri....film...pana seara...si dupa ' iesire in orash!![/quote92cc9c]
Asta mi-ar mai lipsi....ar fi culmea ghinionului!
imi si imaginez...ies din casa si cand ma uit in jur...pustiu...
Iar eu sa-mi spun ''Doamne ca mult am mai dormit!!''
-

jolie_jojo - cafe-latte
[quote53caa4="jolie_jojo"]O iesire la munte.....sper....daca nu se razgandesc iubitii mei amici....
daca nu.....fotoliu....cafea...parjituri....film...pana seara...si dupa ' iesire in orash!![/quote53caa4]la munte e super si eu cred ca nimic nu-i mai placut eu chiar azi am facut o drumetie la munte si m-am simtit extraordinar !
daca nu.....fotoliu....cafea...parjituri....film...pana seara...si dupa ' iesire in orash!![/quote53caa4]la munte e super si eu cred ca nimic nu-i mai placut eu chiar azi am facut o drumetie la munte si m-am simtit extraordinar !
Ultima oară modificat de Saga pe Mar Mai 15, 2007 12:18 am, modificat 1 dată în total.
-

Saga - frappuccino
39 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!