Teatru & Opera
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
71 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
cine a vazut "Boala familiei M" in regia lui Radu Afrim?...spectacolul are o super scenografie..deci,daca aveti drum prin Timisoara sau sunteti chiar din oras va spun:MERITA VAZUT!!!
- elena_manovici
- cafe-latte
Ma laud: am fost la opereta! Am vazut un spectacol foarte frumos: "Printesa circului" in interpretarea teatrului de opereta din Kiev! Chiar daca a fost in limba rusa, a avut farmec, iar actorii au talent si umor si povestea se desluseste usor.
Pentru amatorii genului si nu numai, o informatie: zilele acestea se desfasoara la Bucuresti prima editie a unui festival al spectacolului muzical "Viata e frumoasa". Daca nu ajungeti la editia curenta, poate in 2009 - va recomand evenimentul pentru ca spectacolele sint deosebite!
Pentru amatorii genului si nu numai, o informatie: zilele acestea se desfasoara la Bucuresti prima editie a unui festival al spectacolului muzical "Viata e frumoasa". Daca nu ajungeti la editia curenta, poate in 2009 - va recomand evenimentul pentru ca spectacolele sint deosebite!
-

raluk68 - frappuccino
Eu am fost la Noiembrie la National. Joaca Olga Tudorache= super actrita, pe mine m-a impresionat profund.
- Miki_Andrescu
- cafe-latte
Opereta
Duminica am fost si am vazut un spectacol superb la Opereta: "Royal Fashion".
Eu i-as spune un spectacol despre nimic, desi este dedicat regalitatii (premiera a avut loc pe 10 Mai), in schimb te binedispune permanent si te incanta prin numerele de dans si pantomima.
De vazut.
aaaa, si nu va mai inghesuiti asa multi sa laudati spectacolele vazute, ca n-apuc sa citesc atatea mesaje!!!!
Eu i-as spune un spectacol despre nimic, desi este dedicat regalitatii (premiera a avut loc pe 10 Mai), in schimb te binedispune permanent si te incanta prin numerele de dans si pantomima.
De vazut.
aaaa, si nu va mai inghesuiti asa multi sa laudati spectacolele vazute, ca n-apuc sa citesc atatea mesaje!!!!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Re: Teatru & Opera
am fost astazi la sala palatului la concertul de Craciun al lui Stefan Banica jr.
nu sunt fan, dar are voce foarte buna. si este printre putinii artisti romani care timp de 2 ore ridica o sala in picioare (4100 de oameni). a fost un spectacol deosebit, o atmosfera extraordinara, sala arhiplina, oameni de 20 de ani si de 70 de ani si cu toate acestea, nu a fost imbulzeala la plecare, nici cozi interminabile la garderoba. a fost un show frumos si chiar daca nu-ti place persoana Banica, vocea lui, spectacolul, atmosfera si organizarea nu au cum sa nu-ti placa.
Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
-

Safari Sunrise - irish coffee
SPARGATORUL DE NUCI - balet pe gheata
21 Ianuarie 2011, Sala Palatului, Ora 19:00
Dupa succesul avut cu “Lacul lebedelor pe gheata ” cel mai faimos balet pe gheata din lume - Saint Petersburg State Ballet on Ice revine in Romania pentru a oferi o noua experienta unica.
“Spargatorul de nuci”, creat de P.I. Ceaikovsky a avut premiera pe 6 decembrie 1892 la Teatrul Mariinski din Petersburg si impresioneaza prin povestea minunata.
The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a sustinut peste 7000 de spectacole la nivel international, prezentand de fiecare data un amestec remarcabil de forme de arta, oferind inovatie si spectacol.
http://www.youtube.com/v/irL5wge7zvs&rel=0&hl=en_US&
Dupa succesul avut cu “Lacul lebedelor pe gheata ” cel mai faimos balet pe gheata din lume - Saint Petersburg State Ballet on Ice revine in Romania pentru a oferi o noua experienta unica.
“Spargatorul de nuci”, creat de P.I. Ceaikovsky a avut premiera pe 6 decembrie 1892 la Teatrul Mariinski din Petersburg si impresioneaza prin povestea minunata.
The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a sustinut peste 7000 de spectacole la nivel international, prezentand de fiecare data un amestec remarcabil de forme de arta, oferind inovatie si spectacol.
http://www.youtube.com/v/irL5wge7zvs&rel=0&hl=en_US&
- mira2010
- frappuccino
mira2010, în 14 Ian 2011 01:11 scrie:SPARGATORUL DE NUCI - balet pe gheata
Dupa succesul avut cu “Lacul lebedelor pe gheata ” cel mai faimos balet pe gheata din lume - Saint Petersburg State Ballet on Ice revine in Romania pentru a oferi o noua experienta unica. “Spargatorul de nuci”...
Ăsta era totuşi un topic despre spectacole la care cei ce postează chiar au fost. Pentru "reclame", eu personal folosesc saitul http://www.port.ro care are de toate. Dar nu e singurul.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
asta este un topic de Teatru & Opera
si nu vad ce e rau sa anunti ca va urma un spectacol deosebit (la care nu poti sa mergi), si daca il vede cineva poate va spune cum i s-a parut. ca fiecare se poate uita pe net dupa toate cele este adevarat, dar nu ai intotdeauna timp, si mie mi se pare important sa aflam si ca va urma ceva, nu doar ca a fost...
si nu vad ce e rau sa anunti ca va urma un spectacol deosebit (la care nu poti sa mergi), si daca il vede cineva poate va spune cum i s-a parut. ca fiecare se poate uita pe net dupa toate cele este adevarat, dar nu ai intotdeauna timp, si mie mi se pare important sa aflam si ca va urma ceva, nu doar ca a fost...
- mira2010
- frappuccino
71 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!