Teatru & Opera
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
71 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Teatru & Opera
va mai duceti la teatru? eu am vazut inima de caine de bulgakov, in regia lui yuriy kordonskiy. nu mai fusesem de aprope un an si uitasem ce tare imi place. pe marius manole l-am vazut anul trecut intr-o piesa la green, dar fata de jocul lui de atunci, in inima de caine e extraordinar. alaturi de el mai joaca rebengiuc, care a luat si premiul uniter pentru rolul preobrajenski.

Ultima oară modificat de kioko pe Lun Sep 10, 2007 4:33 pm, modificat de 4 ori în total.
- kioko
- frappuccino
Re: La teatru
kioko scrie:va mai duceti la teatru? eu am vazut inima de caine de bulgakov, in regia lui yuriy kordonskiy. nu mai fusesem de aprope un an si uitasem ce tare imi place. pe marius manole l-am vazut anul trecut intr-o piesa la green, dar fata de jocul lui de atunci, in [b2dd1d8]inima de caine[/b2dd1d8] e extraordinar. alaturi de el mai joaca rebengiuc, care a luat si premiul uniter pentru rolul preobrajenski.
Putin probabil ca sa mai fi fost cineva la inima asta de caine , deci numele scrise de tine si colorate de mine cu rosu sunt inutile si nu inseamna nimic pt. cine nu a vazut piesa (sau poate chiar si pt. cine a vazut-o). Daca scriai ca ai fost la o piesa cu Rebengiuc era arhi-sufi sa ii spui titlul.
-

yaluro - frappuccino
putin probabil sa mai fi fost cineva care e membru 121...asta da.
in rest nu era nevoie sa faci efortul de a colora unele cuvinte in rosu: auzisem de bulgakov, manole si kordonskiy inainte de a fi mers sa vad piesa si stiu ca si altii au auzit. desigur, nu te-am inclus pe tine aici
in rest nu era nevoie sa faci efortul de a colora unele cuvinte in rosu: auzisem de bulgakov, manole si kordonskiy inainte de a fi mers sa vad piesa si stiu ca si altii au auzit. desigur, nu te-am inclus pe tine aici
- kioko
- frappuccino
Nimic mai adevarat ,asa ca pe viitor sa nu mai scrii nume pe care nu le cunosc...ca o sa interpretez ca scrii special ca sa pic eu de incult, fiindca eu, in calitate de moderator , ar trebui sa le stiu pe toate.
-

yaluro - frappuccino
Mie mi-a placut pt ca agreez , cel putin la teatru, si stilul drama si comedia. Aceasta piesa a fost drama , inspirata dupa o nuvela scrisa de Albert Camus. e vb despre o crima comisa de mama impreuna cu fiica. Cel ucis se dovedeste a fi , fiul plecat in urma cu 20 de ani sa faca armata! Cele doua aveau un motel, dar erau foarte sarace si pt a pleca din acel loc deprimant( clima era tot timpul ploioasa)-undeva la mare , la soare, au hotarat sa ucida barbatii bogati care poposeau cate o noapte la han. dupa ce au aflat pe cine au ucis, mama s-a sinucis, arucandu-se intr-un rau unde - de obicei- aruncau cadavrele, iar fata s-a sinucis aruncandu-se intr-o fantana! Actorii au jucat foarte bine, nu mai stiu cine era mama si fiica , nu prea retin cu usurinta numele proprii, dar oricum actrite cunoscute. iar fiul a fost mihai calin. 
-

read-my-lips - irish coffee
Sigur ca merg la teatru. Si iata ca lista mea cu lucrurile pe care le voi face in concediu devine tot mai lunga...
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
- Rabindranath Tagore
- Rabindranath Tagore
-

curlygirlie - irish coffee
la TNB am fost la Burghezul Gentilom si la Patru Femei in Tranzitie, si de asemenea la Menajeria de sticla in ultimele 4 luni. Toate piesele sunt superbe. Imi place teatrul la nebunie si am in plan sa merg si la Inima de caine cat de curand.
-

fan al artei - espresso
fan al artei scrie:la TNB am fost la Burghezul Gentilom
ti-a placut Burghezul gentilom? cred ca o sa-l vad si eu la anul.
tot la TNB am vazut Egoistul - comedie cu Beligan in rolul principal. am citit de curand ca a implinit 88 de ani...nu mi-a venit sa cred. ma uitam la el ce bine joaca si ce bine se tine la varsta asta

Ultima oară modificat de kioko pe Lun Sep 10, 2007 4:35 pm, modificat 1 dată în total.
- kioko
- frappuccino
71 mesaje
• Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!