Timp liber prin oras prin magazine

Film, teatru, concerte, chefuri, baruri, cluburi, restaurante...

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121

Timp liber prin oras prin magazine

Mesajde laurici_07 » Mie Iun 23, 2010 1:05 pm

Imi place foarte mult, ca oricarei femei, sa petreaca o parte din timpul liber prin magazine. :) Chiar week-end-ul trecut am vizitat magazinul Clarei Rotescu, cu rochite super dragute din zona romana. Pentru cei interesati de adresa pot intra chiar pe site-ul ei sa afle mai mult http://www.google.ro
Ultima oară modificat de dragos6 pe Mie Iun 23, 2010 1:27 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: eliminat link reclama
laurici_07
cafe-latte

Re: Timp liber prin oras prin magazine

Mesajde Safari Sunrise » Dum Dec 05, 2010 4:24 pm

azi am timp liber !!!! e duminica si chiar daca e urat afara vreau sa merg la Dalles la targul de craciun. poate iau ceva cadouri sa pun in cizmulite diseara si ma mai destind putin clatindu-mi ochii pe-acolo @-)

va spun maine cum a fost...
Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
Safari Sunrise
irish coffee

Mesajde Safari Sunrise » Dum Dec 12, 2010 3:02 pm

Am fost duminica trecuta la Dalles. sunt o gramada de lucruri, ca in anii trecuti : incaltaminte (botine imblanite, destul de ieftine), multe haine si accesorii hippie (la etaj), produse cosmetice naturale (inclusiv pliculete de namol de la marea moarta si masti cu argila alba- o minunatie!) , plasme termice cu infrarosu (le pui pe perete si degaja o caldura foarte puternica si foarte placuta), caciuli de blana eco, tot felul de ceaiuri chinezesti si turcesti, servicii de cafea pictate manual, pijamale, alune in ciocolata, in zahar, in sare, in caramel, bijuterii, tablouri, jucarii..... De toate, ce mai ! Timp sa ai si bani !
Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
Safari Sunrise
irish coffee

Mesajde symonakatalina » Vin Mai 20, 2011 7:22 pm

Mie imi place sa merg prin CARRFOUR. E minunat. Imi petrec ore intregi la cumparaturi..
symonakatalina
cafe-latte

Mesajde bellisima_2010 » Dum Mai 22, 2011 4:27 pm

Imi place la shopping ,dar am atatea indatoriri in familie ca de fiecare data vin cu bagaj finca trebuie sa aprovizionez frigiderul asfel ca trebuie neaparat sa dau prin piata si pe la supermarket . :flower:
bellisima_2010
cafe-latte

Mesajde reyhan01 » Lun Mai 30, 2011 2:08 am

Delicii mediteraneene in saptamana italiana la Cora

"Grupul de firme Nordic are placerea sa ii invite pe toti pasionatii de dieta mediteraneana la degustarile si demonstratiile culinare sustinute in cadrul evenimentului "Saptamani Italiene la Cora", in perioada 24 mai - 6 iunie.

Ne vom bucura impreuna de atmosfera specifica bucatariei italienesti si ne vom delecta cu produsele de calitate premium din portofoliul Grupului Nordic - bruschette savuroase desavarsite cu ulei de masline Costa d'Oro, salata caprese cu mozarella Galbani, salate de fructe de mare Renna, mezeluri speciale Casa Modena si Negroni, salate cu ton Rio Mare si multe alte delicii.

Va asteptam la o "roata" de Grana Padano si o "chitara" de prosciutto crudo, sa degustam impreuna delicatesele pregatite in Bistro-ul Italian marca Nordic de catre maestrul bucatar Mircea Iovan!

Descopera savoarea Italiei cu brandurile premium: Costa d'Oro, Cirio, Rio Mare, Hulala, Galbani, Negroni, Zanetti, Granarolo, Igor, Casa Modena, AIA-Wuddy, Renna, Rana, Fini, Kimbo, Bonta Divina!
"
reyhan01
irish coffee

Mesajde violeta11 » Dum Iun 05, 2011 2:41 pm

Sunt in cautare de sandale...am inceput sa bantui prin magazine, dar caut ceva comod de toata ziua si nu gasesc nimic sa mi se potriveasca :( parca au modificat astia calapoadele, nu stiu ce se intampla, si mai au si cate un numar sau maxim doua pe model...ufff, ce greu e de gasit ceva...
Rochii de seara online pentru o tinuta eleganta
violeta11
cafe-latte

Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!