un hobby nou - realizator sau editor tv

Film, teatru, concerte, chefuri, baruri, cluburi, restaurante...

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121

un hobby nou - realizator sau editor tv

Mesajde tvtube » Lun Iun 13, 2011 11:43 am

buna

de curand m am mutat si nu am tv. Cunoscand programare mi-am facut propria mea televiziune, adica construiesc o lista cu clipuri video de pe youtube si le redau a doua zi automatizat, ca si cum ar fi un program tv. Problema este ca singur imi este greu sa fac asa ceva deoarece necesita mult timp; doar pentru o zi de emisie pentru canalul de muzica este nevoie sa se adauge la lista 360 de melodii; asa ca am nevoie de ajutor.

ideea e ca poate pentru cineva ar putea fi un hobby acest lucru, adica sa fie un fel de realizator tv. Oricine poate intra si adauga in lista melodii luate de pe youtube, nu necesita deloc cunostinte tehnice IT.

in plus, daca vrei sa promovezi un produs, poate chiar un clip facut de tine, sau sa salvezi natura...poti sa pui si clipuri youtube de promovare, adica adaugi 5 melodii si iti pui si o reclama(asta ar putea fi si o metoda de plata).

televiziunea (sau redarea) se afla aici: http://www.tvtu.be
iar lista se construieste aici: http://tvtu.be/editor/program_music.html

m-ar interesa mult si parerea dvs

va multumesc anticipat ^:)^
tvtube
cafe-latte

Re: un hobby nou - realizator sau editor tv

Mesajde bucatareasa » Dum Noi 13, 2011 10:47 am

Suna interesant, dar cum stau foarte rau cu timpul, imi pare rau, de obicei sunt foarte saritoare in ajutor. In ultima vreme, timpul penrtu majoritatea oamenilor este masurat in bani. Nevoie si datoriile care le avem ne forteaza sa muncim mai tot timpul, timp liber pentru distractie si alte hoby- uri nu mai avem.
bucatareasa
cafe-latte

Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!