unde se poate manca ceva bun ?

Film, teatru, concerte, chefuri, baruri, cluburi, restaurante...

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121

Mesajde dragos6 » Joi Mai 22, 2008 1:52 pm

Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde nico_david » Lun Mai 26, 2008 1:31 pm

dragos6 scrie:asta ar fi unul:

Picolo Mondo

Str. Clucerului 19, tel. 665.57.55

Programul este de la 11:00 pana la 01:00. Bucatarie internationala (araba si europeana).

Am fost aseara la Piccolo Mondo, in zona 1 Mai. Mancare buna, terasa frumoasa, dar servirea lasa de dorit: chelnerii habar n-au ce se serveste, nu-ti pot da detalii cu privire la mancaruri, vorbesc tare, tipa unul la altul, doi dintre ei chiar se certau, sunt impertinenti, iar la asta se adauga preturi maaaaaari! Concluzia: nu mai ajung prea curand pe acolo!
nico_david
mochaccino

Mesajde dragos6 » Lun Mai 26, 2008 1:38 pm

l-am gasit si eu cautand un raspuns pentru altcineva (care dorea sa stie daca e vreun restaurant cu specific oriental); nu era neaparat o recomandare!

imi pare rau ca restauratorii de pe la noi inca n-au invatat ca un client multumit inseamna altii potentiali, pe cand unul nemultumit poate produce pagube mai mari decat un control de la garda financiara!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde nico_david » Lun Mai 26, 2008 1:46 pm

noi am ajuns intamplator acolo, nu la recomandare ta, Dragos, dar oricum nu conteaza! L-am gasit si noi pe net apoi... cica e vizitat de personalitati - premierul, actori, etc.
Mare dreptate ai legat de calitatea serviciilor... Noi suntem cei care ii putem determina sa schimbe cava, prin votul nostru.
nico_david
mochaccino

Mesajde Safari Sunrise » Lun Mai 26, 2008 4:23 pm

se mananca destul de bine la Intermacedonia (mai putin ciorba de burta - e prea fiarta), e curat, baietii servesc repede si sunt amabili, preturile, foarte bune. e deschis toata ziua si e ok.

un alt loc unde se mananca bine e "La Berbecu'", langa parcul Icoanei, spre strada C.A.Rosetti. mancare foarte buna !

Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
Safari Sunrise
irish coffee

Mesajde nico_david » Lun Mai 26, 2008 6:35 pm

Safari Sunrise scrie:

se mananca destul de bine la Intermacedonia (mai putin ciorba de burta - e prea fiarta), e curat, baietii servesc repede si sunt amabili, preturile, foarte bune. e deschis toata ziua si e ok.

eu stau exact langa Intermacedonia.... n-am fost niciodata sa mananc la ei, desi iesim aproape in fiecare week-end la restaurant... mi-ai dat o idee! merci!
nico_david
mochaccino

Mesajde Safari Sunrise » Mar Mai 27, 2008 1:47 am

nico, nu e un restaurant prea elegant, dar se mananca bine. au un meniu extrem de variat. sper sa va placa :)

Mai ganditi si cu picioarele, lasati capul sa se odihneasca !
Safari Sunrise
irish coffee

cauta rapid Restaurante Cluburi Cafenele Bestplaces.ro

Mesajde vazz121 » Sâm Oct 11, 2008 5:32 pm

http://www.bestplaces.ro/ Restaurante Cluburi Cafenele - Bestplaces.ro
vazz121
cafe-latte

Restaurant nou

Mesajde dandax » Mie Mar 17, 2010 8:51 pm

Salut, eu stiu un local foarte bun care aduce a bistro parizian bucuresti, preturile nu sunt mari, chiar deloc, si au atat meniu traditional romanesc cat si meniu specific international. Este un restaurant foarte frumos are si o crama destul de veche cica este de undeva din 1830. Este in zona Victoriei, mai exact pe buzesti. Mie una imi place super mult sa merg acolo, iar personalul este super.
dandax
cafe-latte

Anterior

Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!