unde se poate manca ceva bun ?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
24 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
unde se poate manca ceva bun ?
as dori sa stiu si eu, asta daca cunoaste cineva ce locuri mai exista in bucurestiul asta unde se poate manca ceva bun...si sa nu fie neaparat ceva scump..mai degraba ca pentru studenti
aa...asta in afara de Mc, spring sau alte din astea...orice sugestie este binevenita! Rise and shine!
-

gizmata - cafe-latte
Nu vreau sa te supar,dar doar la mama acasa se mananca:bun,proaspat si ieftin de tot.
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
-

bibistanescu @yahoo.com - frappuccino
De valentine's day prietenul meu m-a dus la un restaurant..pe langa City Mall..arata bine restaurantul..si mancarea..deci a fost buna rau..si preturile..sunt perfecte pentru student
uite harta ca sa nu te pierzi:)):) http://tavernaviilor.ro/localizare_avan ... iilor.html
- babygirl_camitza
- cafe-latte
fata a cerut o parere..esti gelos ca mai exista baieti asa romantici pe lumea asta?;):))...el auzise de bar..i-am recomandat harta..pentru ca noi ne-am pierdut:)))..pana la urma am gasit..
- babygirl_camitza
- cafe-latte
as fi gelos daca l-as prinde cu iubita mea. altfel... n-are decat sa fie cat poate el de romantic!
dar ai mai recomandat un link al aceluiasi local in alt topic si de aia am spus ca imi seamana a reclama. une fois n'est pas coutume (cum zice englezu'), da' tu ai ajuns la 2, din tot atatea mesaje!
dar ai mai recomandat un link al aceluiasi local in alt topic si de aia am spus ca imi seamana a reclama. une fois n'est pas coutume (cum zice englezu'), da' tu ai ajuns la 2, din tot atatea mesaje!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
in zona Tineretului - restaurantul Thalia, pe la Izvorul Rece - Cheers, la Casa Presei - Taverna Sarbului
-

nico_david - mochaccino
, am fost si la reuniunea de clasa de anul asta..clatitele cu branza inca le ador-

oana_daniela - frappuccino
manacare arabeasca
As vrea si eu sa incerc bucataria araba dar nu stiu pe unde se poate manca asa ceva in Bucuresti. Am auzit la un moment dat de un restaurant undeva pe langa Piata 1 mai. Stie cineva ceva? 
My interior decoration - un blog despre decoratiuni, pasiuni si vise
-

ioana420 - cafe-latte
vis-a-vis de tribunalul mare pe cheiul Dambovitei, restaurant Sahar sau cam asa ceva..
si mai e unul la Obor langa supermarchet Gima nu stiu cum se numeste
si mai e unul la Obor langa supermarchet Gima nu stiu cum se numeste
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
asta ar fi unul:
Picolo Mondo
Str. Clucerului 19, tel. 665.57.55
Programul este de la 11:00 pana la 01:00. Bucatarie internationala (araba si europeana).
Picolo Mondo
Str. Clucerului 19, tel. 665.57.55
Programul este de la 11:00 pana la 01:00. Bucatarie internationala (araba si europeana).

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
24 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!