Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu majoratul!
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu majoratul!
Salut!
Sunt Oana si as vrea sa va cer sfatul in legatura cu petrecerea mea de majorat care va avea loc cam peste 2 luni, in august.
Locatia a fost de mult stabilita: O sala de petreceri anexata unui complex de blocuri pentru cazare, la poalele unui baraj de acumulare, in mijlocul naturii.
Din motivul ca este destul de departe de orasul nostru, as vrea ca invitatii mei sa se simta destul de bine incat sa nu aiba ganduri de plecare decat cand se lumineaza.
Asa ca va rog sami dati niste idei ca oamenii sa nu se plictiseasca inainte de vreme. M-am gandit ca pe langa muzica si mancare, pedepse, desfacerea cadourilor sa mai fac si un imens foc de tabara, ca avem unde! Ar mai fi si altceva interesant de facut? Imi puteti da idei, voi, cei mai experimentati? Va fi prima petrecere care o organizez si mi-e frica sa n-o dau in bara. As dori si sfaturi in legatura cu muzica, caci nu sunt prea priceputa in domeniu.
Invitati vor fi colegii mei de clasa, dirigul si cativa prieteni si rude mai apropiate. Cam 20-30 de persoane.
Sunt Oana si as vrea sa va cer sfatul in legatura cu petrecerea mea de majorat care va avea loc cam peste 2 luni, in august.
Locatia a fost de mult stabilita: O sala de petreceri anexata unui complex de blocuri pentru cazare, la poalele unui baraj de acumulare, in mijlocul naturii.
Din motivul ca este destul de departe de orasul nostru, as vrea ca invitatii mei sa se simta destul de bine incat sa nu aiba ganduri de plecare decat cand se lumineaza.
Asa ca va rog sami dati niste idei ca oamenii sa nu se plictiseasca inainte de vreme. M-am gandit ca pe langa muzica si mancare, pedepse, desfacerea cadourilor sa mai fac si un imens foc de tabara, ca avem unde! Ar mai fi si altceva interesant de facut? Imi puteti da idei, voi, cei mai experimentati? Va fi prima petrecere care o organizez si mi-e frica sa n-o dau in bara. As dori si sfaturi in legatura cu muzica, caci nu sunt prea priceputa in domeniu.
Invitati vor fi colegii mei de clasa, dirigul si cativa prieteni si rude mai apropiate. Cam 20-30 de persoane.
- onutzikmik
- cafe-latte
draga oana , o prietena de-a fiicei mele a avut invitati doi clovni...cate un balon cu ceva scris sau desenat in el era oferit la intrare fiecarei persoane, celor care acceptau le era desenat ceva pe mana sau pe obraz..o floare , un fluture(astea le faceau clovnii)...la mijlocul noptii s-a aratat un colaj(surpriza), facut din toate inregistrarile facute de ei pe parcursul anilor de liceu sau chiar de cand sarbatorita era la gradinita ...primele zile de scoala...si alte evenimente din viata celei sarbatorite. cu unii dintre actualii colegii fusese chiar la generala si gradinita asa ca-ti dai seama ce amuzati au fost cand s-au recunoscut. ...bafta !
ai puterea sa vrei si increderea ca poti!
-

claire3 - cafe-latte
E foarte frumoasa ideea, mai ales cea cu inregistrarile! Cred ca o sa ma pun la treaba sa fac colajul.
Multumesc frumos!
- onutzikmik
- cafe-latte
Re: Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu majoratul!
onutzikmik scrie:... M-am gandit [***] sa mai fac si un imens foc de tabara, ca avem unde!...
aveti unde, adica un loc mare, lipsit de orice vegetatie sau alte elemente inflamabile si la distanta suficient de mare de orice s-ar putea aprinde de la radiatia termica? ai fost vreodata langa un astfel de foc? sa stiti ca pericolul de incendiu este foarte mare si la treaba asta ar fi nevoie de o persoana (preferabil adult) care sa nu aibe alta grija decat supravegherea focului si a imprejurimilor pe toata durata arderii sale, iar apoi sa stingeti cu cat mai mare grija jarul ramas si cel mai bine sa il ingropati cu pamant sau nisip pregatite din timp. e bine sa aveti LA INDEMANA (adica nu prin nu's ce magazie, ci chiar la 10m de foc, cel mult) cateva stingatoare cu spuma (nu cu praf!), iar daca la aprinderea focului ati folosit produse petroliere (ceea ce nu e recomandabil, dar... deh! unii nu reusesc altfel), e bine sa le indepartati cat de mult posibil. la fel, nu lasati in preajma sticle cu alcool (wisky, coniac, palinca), se pot produce accidente. si n-ar fi rau sa aveti si un furtun cu apa pregatit tot la indemana (dar mai ferit, ca sa nu le vina idei jucause unor poznasi!
acum ca am lamurit-o cu paza si prevenirea incendiilor, mai adaug si faptul ca ar fi bine sa aveti cel putin o persoana calificata sa acorde primul ajutor si o trusa medicala dotata cu strictul necesar pentru rani usoare, contuzii, luxatii si alte posibile neplaceri care pot sa apara.
paza buna...
cat despre idei... mai poti sa faci o chestie din aia ca o mare minge, atarnata intre doi pomi/stalpi/ce-o fi pe-acolo de o sfoara, umpluta cu diverse (fructe, bomboane, chestii din plus) in care sar toti si dau cu batul pana le 'pica' ceva. parca pinata ii zice.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Te-ai gandit la o petrecere tematica, ceva de genul: anii 70, cavaleri si domnite, o fiesta mexicana, marile cazinouri ale lumii sau de ce nu o petrecere pe marte. Muzica, mancarea si bautura trebuie sa se potriveasca cu tema!
Succes!
Succes!
- Miss Mary
- cafe-latte
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!