Ziarul Strada Mare

Film, teatru, concerte, chefuri, baruri, cluburi, restaurante...

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise, 121

Ziarul Strada Mare

Mesajde Ovidiu Bufnila » Mar Iun 26, 2007 2:29 pm

Viata e mishto in toate felurile dar fara o Strada Mare, orasele nu au noima. Ce lucruri haioase ati vazut pe Strada Mare in ultima vreme? Cum va purtati pe Strada Mare? Cum va imbracati cand iesiti la terasa? Eu casc gura la oameni. Invat in fiecare zi de la trecatori lucruri de care habar n-am avut. Voi?
:)
Ultima oară modificat de Ovidiu Bufnila pe Joi Iul 10, 2008 9:44 pm, modificat de 2 ori în total.
Ovidiu Bufnila
espresso

Mesajde AVio » Mar Iun 26, 2007 5:11 pm

Acum, Strada Mare mi se pare o gaura de iad. Si probabil inca vreo 2 luni de acum inainte o sa trec cat mai iute pe Strada Mare si ma voi ascunde in casa mea racoroasa. asta acum! daca ma intrebai in toamna poate mai reuseam sa spun ceva. ma mai gandesc...poate nu ma lasa si memoria o data cu aceste toride zile de vara.
Ultima oară modificat de AVio pe Mar Iun 26, 2007 5:40 pm, modificat 1 dată în total.
AVio
irish coffee

Re: Strada Mare

Mesajde dragos6 » Mar Iun 26, 2007 5:26 pm

[quote4dbd9b="Ovidiu Bufnila"]Viata e mishto in toate felurile dar fara o Strada Mare, orasele nu au noima. Ce lucruri haioase ati vazut pe Strada Mare in ultima vreme? Cum va purtati pe Strada Mare? Cum va imbracati cand iesiti la terasa? Eu casc gura la oameni. Invat in fiecare zi de la trectori lucruri de care habar n-am avut. Voi?
:)[/quote4dbd9b]
in zilele astea toride, [b4dbd9b]strada mare[/b4dbd9b] e goala si parcurile pline pana la ore tarzii din noapte...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde cordula » Mar Iun 26, 2007 8:45 pm

Pe Stada nostra Mare au loc o serie de evenimente culturale la sfarsit de saptamana toata vara. Se aude muzica pe strazi, ba apar concerte de opere in fata la Semper Oper si oamenii se aduna acolo. Saptamana asta avem noptile filmului in Dresda. Calduri nu sunt ca prin Romania, vremea e ceva mai capricioasa aici, in sensul ca nu prea stii la ce sa te astepti cand pleci de acasa la un eveniment din asta.
cordula
frappuccino

Mesajde Ovidiu Bufnila » Mar Iun 26, 2007 10:14 pm

[quote61da93="AVio"]Acum, Strada Mare mi se pare o gaura de iad. Si probabil inca vreo 2 luni de acum inainte o sa trec cat mai iute pe Strada Mare si ma voi ascunde in casa mea racoroasa. asta acum! daca ma intrebai in toamna poate mai reuseam sa spun ceva. ma mai gandesc...poate nu ma lasa si memoria o data cu aceste toride zile de vara.[/quote61da93]

AVio bine ai venit pe Strada Mare. Oare Strada Mare este o coloana vertebrala miraculoasa pentru orasele noastre?
Ovidiu Bufnila
espresso

Mesajde oana_daniela » Dum Iul 01, 2007 10:29 pm

pe Strada mare trec fel si fel, de oameni, de idei de porturi. E parada orasului. Eu stau pe acoperis si privesc, incerc sa prind din conversatii si din ganduri,la unii doar ghicesc...ah ce n-as da pe-o confirmare...
oana_daniela
frappuccino

Mesajde Ovidiu Bufnila » Joi Iul 10, 2008 9:47 pm

O stire incredibila din Bucuresti:

Un oarecare doctor Von Braun, suspectat de experimente ciudate si malefice, ar fi castigat fotoliul de primar al capitalei. Dezvalirea apartine reporterilor de la Der Spigal, ziar care sprijina pe fata ideologia fabianista. Doctorul Von Braun ar fi facut experimente cu cadavrele unor extraterestri cazuti in Lousiana, cadavre furate de la morga din Vladivostok unde fusesera ascunse de CIA care s-ar fi temut de furia opiniei publice. Nu e exclus ca doctorul Von Braun sa fie de fapt acoperirea perfecta a unei godzile din Marte care se hraneste in prealabil numai si numai cu bucuresteni. Ea ar fi fost localizata pe planeta Pamant de aproape cinci mii de ani, timp in care a salasluit in catacombele capitalei. Potrivit unor declaratii ale arhitectului lui Ceausescu, aceasta godzila ar fi responsabila de desele disparitii ale muncitorilor de la metroul bucurestean din anii de dinainte de 1989.

PS: Va propun sa scrieti si voi o sumedenie de stiri incredibile! Va provoc imaginatia la ghidusii media!
:shock:
Ovidiu Bufnila
espresso

Berlin

Mesajde Ovidiu Bufnila » Mar Iul 15, 2008 12:39 pm

Un pelican s-a adresat unui berlinez in limba hidusa, aseara, indata dupa ce a plouat cu banane din Zanzibar. CNN a transmis live chestia asta si vedeti ca si pe YouTube trebuie sa fie filmuletul. Daca nu, va puteti consola cu profesoarele sexy romanesti care se vand la kilogram sau la bucata pe Net, dupa caz.
Ovidiu Bufnila
espresso

Mesajde oana_daniela » Mie Iul 16, 2008 11:42 pm

oana_daniela
frappuccino

Mesajde Ovidiu Bufnila » Lun Sep 08, 2008 10:49 am

Cel mai scump desert din lumeeee! Citeste repede aici:
http://www.astazi.ro/gotostire.Php?Url= ... %3Brss%3D1

Prajitura cu cirese de-ti lingi degetele, mmmmm. Incearca si tu daca ai cuptorul pregatit:
http://www.prajituri.Info/prajitura-cu-cireste/

Iarna, cica, prajiturile ingrasa. Aveti grija de voi. Cititi aici, luati aminte si nu faceti prostii ca acusi incepe sa ningaaaaaa:
http://www.editiaspeciala.com/stiri/200 ... &year=2008

Daca nu vrei sa te ingrasi atunci cumpara cartea asta care are tot felul de retete miraculoase. O s-o citim si noi sa vedem daca nu ne miiiint:
http://www.librarie.net/carte.Php?Nia=376&id=41883
Ovidiu Bufnila
espresso

Mesajde dorina17 » Lun Sep 08, 2008 6:24 pm

:shock:
ai trecut la bucatarie?
faci reclama?
si-ai lipit link-urile alea interminabile de mi-ai zapacit toata pagina de forum :?
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde Ovidiu Bufnila » Mar Sep 09, 2008 7:36 pm

soryyyyy....ma gandeam sa colorez un pic editia Ziarului Strada Mare din 121.....chiar suntem un ziar adevarat, ce-i drept mai putin obisnuit...introducem in concept nou in lume...un brand media non-liniar valurit si valuritor, se intelege...nu stiu daca aspectul ca am face reclama cuiva e cel important...mi se pare mai important ca legam navigatorii, ca straluminam cate o idee, o informatie, o imagine.....Ziarul Strada Mare are felurite forme de manifestare...am initiat editii pe forumuri, in bloguri dar stam bine si pe garduri, ne sta bine si pe luneta masinilor, in chioscuri...va iubim...
Ovidiu Bufnila
espresso

Mesajde chanoya » Mie Sep 10, 2008 11:28 am

dorina17 scrie::shock:
ai trecut la bucatarie?
faci reclama?
si-ai lipit link-urile alea interminabile de mi-ai zapacit toata pagina de forum :?

tipic Ovidiu! vine face praf si pleaca! :D
Esentialul este nu sa traiesti, ci sa traiesti cum trebuie!
chanoya
frappuccino

Mesajde chanoya » Mie Sep 10, 2008 11:30 am

doamne ce dor mi-a fost de cuvintele astea...valurit...valuritor... :D

prea greu si mult pentru mine acum sa te comentez! imi este rau dar ma fac bine si revin!
Esentialul este nu sa traiesti, ci sa traiesti cum trebuie!
chanoya
frappuccino

Mesajde Ovidiu Bufnila » Dum Noi 09, 2008 5:23 pm

Cum v-ar placea sa se scrie despre voi la ziar?
Ovidiu Bufnila
espresso

Următorul

Înapoi la Timp liber - prin oras sau nu!