Actualitatea 121
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
alinuta scrie:Locuitorii unui sat din N-V Romaniei, au dovada clara a practicarii vrajitoriei pe teritoriul tarii noastre din cele mai vechi timpuri, si cer recunoasterea si mentinerea acestor traditii.
Fa-ma sa inteleg... ala micu'..de-l tin eu cu mana...
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Night_du scrie:alinuta scrie:Locuitorii unui sat din N-V Romaniei, au dovada clara a practicarii vrajitoriei pe teritoriul tarii noastre din cele mai vechi timpuri, si cer recunoasterea si mentinerea acestor traditii.Alinuta, ce draci am avut cu bicicleta care si-a gasit sa poposeasca tocmai in ograda mea, imi trecura toti...
Fa-ma sa inteleg... ala micu'..de-l tin eu cu mana.....e Danul, cumva?
si eu am cerut o poza cu tine, dar se pare ca n-am pile destule...... 
-

barboneli - frappuccino
Cu regretul ca am intrat peste Alinuta si superbele ei montaje, trebuie anuntat un subiect de actualitate : revenirea Buburuzei, in carne si oase la "incet dar sigur spre varsta a treia."
Cred ca cineva trebuie sa dea o ERATA.
Cred ca cineva trebuie sa dea o ERATA.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
dragos6 scrie:in coarne si coase...
iar ai citit din 2 in 2...![]()
Erata trebuie s-o dau eu: nu a aparut nici o Buburuza. A fost o inducere in oroare. Don' profesor nu iarta nimic; citeste tot.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Cand am scris ca "SALUT VOIOS DE PENSIONAR" trebuie modificat in "SALUT VOIOS DIN CIMITIR" .....am stiut eu de ce.....ideea era ca, in cazul in care buburuza mai intra pe forum, sa o provoc sa miste ceva.....sa isi manifeste prezenta....
-

yaluro - frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti