Care sunt panurile tale pentru 2010 ?

Chiar aici!

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise

Mesajde Night_du » Joi Dec 31, 2009 6:30 pm

Oricum, oricum... NU CON-TEA-ZA... Si daca am sa mor pe baricade, macar sa ma prinda moartea luptand, nu stand ca o mamaliga in pat si asteptand-o... :P
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde barboneli » Joi Dec 31, 2009 6:39 pm

Night_du scrie:Oricum, oricum... NU CON-TEA-ZA... Si daca am sa mor pe baricade, macar sa ma prinda moartea luptand, nu stand ca o mamaliga in pat si asteptand-o... :P

hhmmmmmm.....! stii ce, lasa-ma cu lozincile ! doar nu-ti faci planuri pentru viitor, ca sa mori......! sau daca da, schimba repede "sigurantza".....! noi vorbeam aici de planuri care sa ne aduca satisfactii..... bucurii..... etc. ! noi nu vorbeam de metode de sinucidere (daca e cazul....) !
luptand cu ce......, ca eu nu am inteles.....? eu unul ti-as dorii, ca peste multi ani, sa te prinda moartea.... daca tot o pomenesti, intr-o imbratisare, intr-o clipa placuta, oricare ar fii ea......! asa ca........

next !
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde anena » Sâm Ian 02, 2010 11:59 am

In primul rind, ca generic, asa, sa ma bucur de viata la maximum.
Apoi, imi propun sa termin tratamentul pe care il am de urmat, ca e tare greu de suportat, asta va fi pina prin mai.
Apoi, imi propun sa stau vreo doua-trei luni prin Danemarca, sa ma rup de tot ce este aici si sa evadez.
Sa fac cit mai multe excursii in tara si imai ales in afara ei.Sa ajung la Paris.
Sa-mi reiau activitatea la organizatie.
Sa ma mut in casa noua.
Si ar mai fi unele mai marunte, dar mai personale,asa, doar pentru mine.
In general imi doresc un an in care sa ma relaxez, sa ma deconectez, sa uit de ultimii doi ani din viata mea si sa TRAIESC DIN PLIN.Imi doresc un an pentru sufletul meu, mai putin practic si mai mult spiritual.
anena
frappuccino

Mesajde barboneli » Sâm Ian 02, 2010 2:29 pm

asa sa faci.....! amen ! si pe urma sa-ti un album frumos cu poze de peste tot pe unde ai umblat.........!!!!! :P :drunken:

Imagine
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde bibistanescu @yahoo.com » Dum Ian 03, 2010 11:24 pm

In 2010 imi doresc sanatate,sa ma bucur de viata
si sa pot spune:multumesc Doamne ca am asa o familie!
Mi-as mai dori sa nu ma mai doara oasele,dar ar
insemna prea mult.
Ne tratam si rezolvam!
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
bibistanescu @yahoo.com
frappuccino

Anterior

Înapoi la Totul despre forumisti