Care sunt panurile tale pentru 2010 ?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
Care sunt panurile tale pentru 2010 ?
Hai sa postam fiecare cele mai frumoase sau mai indraznete planuri pentru 2010, ca sa le avem aici si sa putem posta eventual si urmarile lor
- punerea in practica.
Unde crezi ca va avansa cariera ta in anul urmator?
Ce lucruri noi vei invata?
Unde vei fi pe plan financiar?
Cum vei sta in ceea ce priveste relatiile?
etc.
Si ca sa incep eu, am sa spun cateva din planurile mele:
1. Sa iau examenul de instructori de Tai Chi si Qigong de la Tao Garden din Thailanda, la vara
2. Sa am cel putin 300 de vizitatori pe zi la blogul meu
3. Sa am un blog in engleza cu mesaje inspirationale despre dezvoltare personala care sa aiba un trafic decent
4. Sa imi perfectionez italiana si portugheza
5. Sa fac cel putin 2 excursi in strainatate intr-o companie interesanta
6. Sa fac traininguri gratuite la Euro26 si sa ajung sa tin si eu traininguri pentru studenti
7. Sa scap definitiv de frica de caini!
8. Sa am de 10 ori mai multi prieteni decat am acum (ceea ce nu ar fi prea greu din pacate)
9. Sa imi permit tot ceea ce trebuie ca sa avansez pe plan profesional si sa calatoresc
10. Sa ma hotarasc daca as vrea sau nu sa ma stabilesc in vreo tara straina si sa gasesc modalitatea de a o face.
Unde crezi ca va avansa cariera ta in anul urmator?
Ce lucruri noi vei invata?
Unde vei fi pe plan financiar?
Cum vei sta in ceea ce priveste relatiile?
etc.
Si ca sa incep eu, am sa spun cateva din planurile mele:
1. Sa iau examenul de instructori de Tai Chi si Qigong de la Tao Garden din Thailanda, la vara
2. Sa am cel putin 300 de vizitatori pe zi la blogul meu
3. Sa am un blog in engleza cu mesaje inspirationale despre dezvoltare personala care sa aiba un trafic decent
4. Sa imi perfectionez italiana si portugheza
5. Sa fac cel putin 2 excursi in strainatate intr-o companie interesanta
6. Sa fac traininguri gratuite la Euro26 si sa ajung sa tin si eu traininguri pentru studenti
7. Sa scap definitiv de frica de caini!
8. Sa am de 10 ori mai multi prieteni decat am acum (ceea ce nu ar fi prea greu din pacate)
9. Sa imi permit tot ceea ce trebuie ca sa avansez pe plan profesional si sa calatoresc
10. Sa ma hotarasc daca as vrea sau nu sa ma stabilesc in vreo tara straina si sa gasesc modalitatea de a o face.
-

dan_adrian - cafe-latte
barboneli scrie:EL, ti-a citit dorintzele si prin mine, ti-a trimis un mare SUCCES !!!!!
nu minti ma omu`. eu ti-am transmis pentru el, ca-s prea multe si se-ntinde. pericol de aprindere.
-

elements - irish coffee
Re: Care sunt panurile tale pentru 2010 ?
dan_adrian scrie:Unde crezi ca va avansa cariera ta in anul urmator?
nu stiu.
dan_adrian scrie:Ce lucruri noi vei invata?
nu stiu.
dan_adrian scrie:Unde vei fi pe plan financiar?
in top 300, evident.
dan_adrian scrie:Cum vei sta in ceea ce priveste relatiile?
cateodata deasupra, cateodata dedesupt, cateodata pe lateral, in fine, as vrea sa acopar toate planurile.
-

elements - irish coffee
elements scrie:barboneli scrie:EL, ti-a citit dorintzele si prin mine, ti-a trimis un mare SUCCES !!!!!
nu minti ma omu`. eu ti-am transmis pentru el, ca-s prea multe si se-ntinde. pericol de aprindere.
-ba... io sunt trimisul lui Dzeu. pe pamant....! al doilea, dupa un timp de "gandire"... zice:
-nu baaaa.... ba eu sunt ! al treilea, cu o voce mai grava, zice:
-taceti dracului din gura, ca n-am trimis pe nimeni pe pamant.....!!!"
-

barboneli - frappuccino
Sincer, mie nu imi place sa-mi fac planu` ca tiganu`!
Si apoi sa ma inec la mal.
Ce-o vrea Dumnezeu, dar ce imi doresc sa pun in practica fiindca am tot amanat, e un curs de dans si sper, unul de fotografie. ( depinde de buget) 
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
Foarte interesant,imi place.Si-mi placi si tu Adrian.Sper sa ai parte de tot ce-ti doresti si visele sa se implineasca.Aveam o semnatura inainte...orice vis poate deveni realitate cu conditia sa stii ce sa visezi.Mult succes.
Eu am invatat prin experienta sa nu-mi mai spun planurile sau ideile pt ca se fura foarte usor.Am 3 experiente de genu'.
Ele acum sunt notate in agenda si asteapta sa fie puse in practica din prima saptamana a anului '10.
Dar,hai sa pun si eu ceva pe "hartie" aici ca dupa cateva luni sa recitesc si sa vad ce anume mi-a "iesit" si ce nu.
Aici as incerca sa te ajut
. Si chiar anul acesta ce va veni am in plan sa am alaturi din nou un caine. Renunt la pitbull si m-am orientat spre amstaff.E printre preferatii mei...abia astept.
Si nu exagerez dar am invatat multe si de la pitbull-ul de dinainte care din pacate mi-a murit.
Ma intereseaza si-mi place domeniul in care activezi...ma voi numara si eu printre cei 300 vizitatori de pe blog.
Mutat in arhiva personala....
Eu am invatat prin experienta sa nu-mi mai spun planurile sau ideile pt ca se fura foarte usor.Am 3 experiente de genu'.
Ele acum sunt notate in agenda si asteapta sa fie puse in practica din prima saptamana a anului '10.
Dar,hai sa pun si eu ceva pe "hartie" aici ca dupa cateva luni sa recitesc si sa vad ce anume mi-a "iesit" si ce nu.
Adrian scrie:Sa scap definitiv de frica de caini!
Aici as incerca sa te ajut
Si nu exagerez dar am invatat multe si de la pitbull-ul de dinainte care din pacate mi-a murit.
Ma intereseaza si-mi place domeniul in care activezi...ma voi numara si eu printre cei 300 vizitatori de pe blog.
Mutat in arhiva personala....
Ultima oară modificat de pitbully pe Mie Dec 30, 2009 5:20 pm, modificat 1 dată în total.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
al3xandrutza scrie:Sincer, mie nu imi place sa-mi fac planu` ca tiganu`!Si apoi sa ma inec la mal.
Ce-o vrea Dumnezeu, dar ce imi doresc sa pun in practica fiindca am tot amanat, e un curs de dans si sper, unul de fotografie. ( depinde de buget)
Daca n-ai plan n-ai nimic
Ce fel de dans blondutzo? Latino?
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
silvye scrie:"s" cand e mai multi
tocmai ca stiam asta, inca din clasa a patr-a... pe care am repetat-o de 3 ori, de aveam deja mustatza in a cince-a.... !!!!
-

barboneli - frappuccino
eu am invatat ceva
cand vrei sa-l faci pe D-zeu sa rada
ai spui ce planuri de viitor ai
acum vorbind serios am multe planuri dar momentan mult prea mic bugetul
sa-mi trezesc echipa si chiar sa o maresc si sa avansez in asigurari astfel creste bugetul
sa plec in italia pt un mic concediu
sa plec in ungaria pt un alt mic concediu
sa sarbatoresc langa cluj la o cabana cei ....ani de casatorie
cam asta ar fi sa am sanatate sa le pot face pe toate!
cand vrei sa-l faci pe D-zeu sa rada
ai spui ce planuri de viitor ai
acum vorbind serios am multe planuri dar momentan mult prea mic bugetul
sa-mi trezesc echipa si chiar sa o maresc si sa avansez in asigurari astfel creste bugetul
sa plec in italia pt un mic concediu
sa plec in ungaria pt un alt mic concediu
sa sarbatoresc langa cluj la o cabana cei ....ani de casatorie
cam asta ar fi sa am sanatate sa le pot face pe toate!

-

Saga - frappuccino
pitbully scrie:al3xandrutza scrie:Sincer, mie nu imi place sa-mi fac planu` ca tiganu`!Si apoi sa ma inec la mal.
Daca n-ai plan n-ai nimic
Ce fel de dans blondutzo? Latino?
Mi-am tot facut planuri, dar nu le ating pe toate, nu sunt genul care face economii si nici nu prea ma gandesc daca maine am ce manca daca dau azi o gramada de bani pe haine sau orice alt fleac.
Iar despre dansuri, vreau sa invat si latino, desi ceva pasi mai stiu asa, si nici afon in dansuri nu sunt, dar vreau sa ma perfectionez, latino, clasice, de toate.
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
al3xandrutza scrie:Sincer, mie nu imi place sa-mi fac planu` ca tiganu`!Si apoi sa ma inec la mal.
foarte corect! numai ca tiganu' nu-si face planuri, dar tu poti ! chestia cu dansul si fotografia... e ceva grozav ! (in sfarsit o sa vad poze cu tine, tot asa frumoasa.... dar CLARE !!!!
deci daca tu vrei sa pui in practica ce ai hotarat, stii si cat costa... nu vad cum "ce-o vrea Dumnezeu..." poate sa te ajute! tu vrei, tu faci !!!!! Dumnezeu, te-a ajutat o data, o singura data, cand ti-a dat tot ce-ti trebuie ca sa te descurci singura in viatza ta.....! ti-a dat talent, ti-a dat frumusete, ti-a dat "neoroni", acuma foloseste-i.....!!!!!

-

barboneli - frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti