Chestionar pt. concurs de frumusete
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
ce parsiv, frateyaluro scrie:un vot catre night sau titilica....ca nu-mi ies 8 pentru faza 2....
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
yaluro scrie:La orice concurs conteaza in primul rand frumusestea....iar aici, unde nu se pot face teste de inteligenta si altele....chiar ca doar asta conteaza!
Ai vazut tu vre-o concurenta de 50 de ani la un concurs de frumusete ?! Nici de 30 de ani nu prea sunt !
Dorina se agita degeaba...ii pare rau ca nu a stiut in timp util sa se inscrie...insa voturile din grupul lor de amice s-au dus spre alta concurenta....daca se inscria si ea.....se imparteau voturile si picau amandoua din faza 1.
exista concursuri de frumusete si pentru femeile de 50 de ani si sunt multe femei de 50 de ani care arata extraordinar. avand in vedere ca noi trebuie sa votam si ca nu alegi tu, cred ca ar trebui sa-ti tii gura si sa nu mai faci comentarii. plus ca te-am vazut de curand si sincer, chiar nu cred ca e cazul ca tu sa faci comentarii pe criterii fizice mai ales ca natura n-a fost foarte darnica cu tine.
anena, te rog frumos participa la concurs, esti o femeie frumoasa, cu un suflet frumos si o luptatoare. meriti titlul de miss la fel ca oricare dintre concurente.
What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
Sick and tired, I stand alone
Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven, too?
-

soranasky - frappuccino
soranasky scrie:chiar nu cred ca e cazul ca tu sa faci comentarii pe criterii fizice mai ales ca natura n-a fost foarte darnica cu tine.
Ce tare,mi-a placut
1-0 pt ingerasa
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
soranasky scrie:[
exista concursuri de frumusete si pentru femeile de 50 de ani si sunt multe femei de 50 de ani care arata extraordinar. avand in vedere ca noi trebuie sa votam si ca nu alegi tu, cred ca ar trebui sa-ti tii gura si sa nu mai faci comentarii. plus ca te-am vazut de curand si sincer, chiar nu cred ca e cazul ca tu sa faci comentarii pe criterii fizice mai ales ca natura n-a fost foarte darnica cu tine.
anena, te rog frumos participa la concurs, esti o femeie frumoasa, cu un suflet frumos si o luptatoare. meriti titlul de miss la fel ca oricare dintre concurente.
1.Nu stiu cand ai putut tu sa ma vezi....nu ti-am acordat nici o intalnire.
2.Eu nu am sustinut niciodata ca sunt sexul "frumos"....aceasta denumire se aplica femeilor. Eu ma multumesc sa fiu "sexul tare".
3. Cred ca am fost cat se poate de retinut in comentarii....
-

yaluro - frappuccino
pitbully scrie:soranasky scrie:chiar nu cred ca e cazul ca tu sa faci comentarii pe criterii fizice mai ales ca natura n-a fost foarte darnica cu tine.
Ce tare,mi-a placut![]()
1-0 pt ingerasa
rade ciob de oala sparta!
-

yaluro - frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti