Concurs de miss - faza 3 finala
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
)
ar fi ceva,pt ca cum am zis odata,avea sanse de succes.
Trebuie sa recunosc ca si Ioana din Blaj e o frumusete...
(spun astea fara sa fiu lesba
ca sa nu se perceapa gresit)...
Pacat doar ca concursul a fost prost alcatuit,alternindu-se pe drum...
Pot sa te conving eu,Sorana, sa-i trimiti pe pm feciorului insetat de curiozitate si sa-i astimperi setea?
vladuli scrie:deja sunt fffff curios ,sorana! te-ar putea convinge cineva sa postezi inca o data ?
ar fi ceva,pt ca cum am zis odata,avea sanse de succes.
Trebuie sa recunosc ca si Ioana din Blaj e o frumusete...
(spun astea fara sa fiu lesba
Pacat doar ca concursul a fost prost alcatuit,alternindu-se pe drum...
Pot sa te conving eu,Sorana, sa-i trimiti pe pm feciorului insetat de curiozitate si sa-i astimperi setea?
Ultima oară modificat de arrom pe Sâm Iul 25, 2009 8:06 pm, modificat 1 dată în total.
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
yaluro scrie:Ca sa vezi coincidenta.....exact soranaky si kioko nu au nici o poza pe forum......pesemne sunt tare pocite!
Zau...? Si daca tu ai..., ce ????
Eu am vazut o poza a lui kioko, intr-un peisaj superb.....! La Roma daca nu ma insel...!
Pe Sorana, nu am avut placerea....-

barboneli - frappuccino
multumesc arrom, nu ma asteptam sa ma aprecieze cineva pe aici( si mi-ai inveselit seara, sau cat a mai ramas din ea)( cu atat mai putin tu, dupa faza cu scarita- am crezut ca ai ceva cu mine...e putin de "mania persecutiei")...insa conteaza 10-15 ani pe care ii am in fata lor...sunt fete tinere, frumoase si pline de viata (ce bine era pe la 20 si ceva de ani)
Doamne cate paranteze am putut sa pun

-

ioana_darius.blaj - frappuccino
ioana_darius.blaj scrie:multumesc arrom, nu ma asteptam sa ma aprecieze cineva pe aici( si mi-ai inveselit seara, sau cat a mai ramas din ea)( cu atat mai putin tu, dupa faza cu scarita- am crezut ca ai ceva cu mine...e putin de "mania persecutiei")...insa conteaza 10-15 ani pe care ii am in fata lor...sunt fete tinere, frumoase si pline de viata (ce bine era pe la 20 si ceva de ani)
Chiar ai putut sa uiti, asa repede... aprecierea mea cand ai publicat acea poza...inconjurata de atatea sticle de apa "plata".....?
Si a mai subscris si Michi...la ce am scris eu... Asa ca, acum ai si cea mai ramas din noapte..... sa-ti faca placere !!!!!
-

barboneli - frappuccino
Nu am uitat cat de mult ti-au atras atentia sticlele din jurul meu...si nici aprecierile
(chiar ma intrebam cine mi-a dat cele 2 voturi(cred ca al 3- lea era de la ruth)
-

ioana_darius.blaj - frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti