Cronica carcotasilor - 121
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
dragos6 scrie:tastatura de laptop, deh...
Parca cineva bine intentionat- nu spun cine- mi-a zis la inceputurile mele pe forum:
1. sa las un spatiu dupa semnele de punctuatie
2. sa previzualizez inainte de a trimite.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Si ca sa ma mai descretesc si eu dupa atatea cate mi-se intampla.
Facui curat in casuta mea postala, stersei mai tot, tinui mai nimic, dar pm-ul asta al Danielei ma facu sa rad pana la urechi.
Daniela, sper ca nu te superi daca il postez.
E super.
Nu am editat nimic, daca Daniela mai are pm-urile vechi, poate intra sa vada ca e fix asa cum imi scrise.
Azi prezentam...A fi moderator...mare branza...
Stiu ca nu e mare branza de mine, cred ca de aia scrise Daniela cas...casul musai ca e superior branzei.
Facui curat in casuta mea postala, stersei mai tot, tinui mai nimic, dar pm-ul asta al Danielei ma facu sa rad pana la urechi.
E super.
Nu am editat nimic, daca Daniela mai are pm-urile vechi, poate intra sa vada ca e fix asa cum imi scrise.
Azi prezentam...A fi moderator...mare branza...
DanielaF scrie:Draga Gabriela,
Asa sa fie, am setat drepturile de moderator in admin, sa fie intr-un cas bun.
Pastram legatura.
Daniela
Stiu ca nu e mare branza de mine, cred ca de aia scrise Daniela cas...casul musai ca e superior branzei.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Night_du scrie:Si ca sa ma mai descretesc si eu dupa atatea cate mi-se intampla.
E super.![]()
Azi prezentam...A fi moderator...mare branza...DanielaF scrie:Draga Gabriela,
Asa sa fie, am setat drepturile de moderator in admin, sa fie intr-un cas bun.
Pastram legatura.
Daniela
LOL Eram in post cred, mi-era o super pofta!!!!
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
-

DanielaF - admin
abstinenta creste... potenta!!!
Night_du scrie:...
V-as ruga, ca e tragedie au ba, sa incercati sa ii dati sfaturi femeii, daca nu santeti capabili, atunci sa ma abtineti...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Re: Cronica carcotasilor - 121
Da-mi un PICIOR, iubite...asa am sa te am aproape...
Ultima ora...ce se aude...
feet/foot = picioare, unitate de masura egala cu 30,5 cm
feed back = FEEDBACK s.n. (Cib., Psih.) Retroacțiune (adicatelea, mai pe inteles, rezultat/raspuns la o actiune)
Cu siguranta ca de la 30 cm, se simte mai aproape de mine.
(ma ierti, Mustache, dar mi-ai facut night-ul...si asa nu pot sa dorm...sa rad macar...
)
Ultima ora...ce se aude...
barboneli scrie:bai poponas nervos... pai nu stiu altii ce fac, dar eu, daca nu ascultam, nu faceam feet back... la aceasi formatie !!! ma simt mai aproape de tine cand ascultam aceleasi "gusturi".... !![]()
feet/foot = picioare, unitate de masura egala cu 30,5 cm
feed back = FEEDBACK s.n. (Cib., Psih.) Retroacțiune (adicatelea, mai pe inteles, rezultat/raspuns la o actiune)
Cu siguranta ca de la 30 cm, se simte mai aproape de mine.

(ma ierti, Mustache, dar mi-ai facut night-ul...si asa nu pot sa dorm...sa rad macar...
)-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Înapoi la Totul despre forumisti