Cu cartile pe fata
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cu cartile pe fata
De o saptamana atmosfera pe forum a devenit irespirabila. Cele mai citite topicuri cafeneaua si lacasul sunt pline de impunsaturi, riposte si derapari. Cate doua, cate trei ataca o a patra fiecare avand dreptate din punctul ei de vedere. Apoi au inceput anunturile de retragere temporara, definitiva sau pur si simplu forumiste care postau zilnic nu mai apar sau scriu foarte rar. Altele isi exprima nemultumirea in legatura cu nivelul la care a ajuns forumul. Eu personal eram mandra ca in comparatie cu altele, acesta era decent, avea tinuta si inafara de problemele cotidiene ale fiecareia se desbateau subiecte interesante fiecare spunandu-si parerea fara teama de a fi sanctionat. Eu am fost fericita ca v-am gasit si cu toata diferenta de varsta si de mentalitate am simtit ca suntem pe aceeasi lungime de unda, am invatat multe de la voi si recproc. Am postat zilnic de doi ani jumatate si pot sa spun ca cu toate ca in real am o viata implinita pe care m-am straduit s-o tin armonioasa, aici mi-am gasit un mediu foarte bun de comunicare. Cred ca pentru fiecare dintre noi a reprezentat o supapa atat timp cat ne-am mentinut confortul psihic, atat timp cat nu ne-am simtit vanate.
Eu personal am avut multa intelegere si respect din partea voastra,probabil in principal datorita varstei, cateodata v-am povestit lucruri pe care nu le-am spus acasa dar care se cereau spuse- mai am cred multe de impartasit dar unde? pe un teren minat?
Desintegrarea forumului ar fi o pierdere pentru toti caci multi dintre voi ati contribuit la desvoltarea lui piatra cu piatra de sase-sapte-opt ani, timp in care ati avut posibilitatea sa cereti un sfat, o parere, la randul vostru sa ajutati necunoscutii in impas.
In viata de zi cu zi am trecut majoritatea dintre noi prin relatii care la un moment dat nu mai mergeau desi fondul de iubire si intelegere exista. S-au pus cartile pe fata, au expus si unul si altul nemultumirile si relatia a mers mai departe.
De ce sa nu incercam aici pe acest topic sa spunem ce ne deranjeaza la X, scurt si la obiect, in termeni civilizati iar X sa nu raspunda dar sa analizeze obiectiile si la randul sau, daca crede ca e necesar sa spuna ce-l deranjeaza la Y ? Fara polemica.
Uite, eu si alte forumiste vorbeam prea mult de boli la topicuri care nu aveau legatura cu sanatatea si cineva a sugerat sa schimbam discutia. N-am inceput " las' ca ajungi si tu asa, etc". A avut dreptate.
As incepe eu desi personal nu ma deranjeaza nimeni dar totusi trebuie sa dau un exemplu, altfel tot ce am scris e gargara. La nimereala: Dargo: fii mai putin obsedata de forma para a corpului pe care ori ce ai face nu o vei putea schimba; dimpotriva, cu varsta se va accentua. E o prostie sa te complexezi din asta cand jumatate din barbati, poate mult mai multi ( desi nu recunosc caci trendy e sa fii oase insirate), prefera femei cu bazin si fund mare. Daca ai tendinta de ingrasare- cred ca e o inchipuire de a ta- nu sari peste mese, dimpotriva mananca des si putin. Cum niciodata nu vei ajunge top model ( crezi ca eu am fost vreo frumusete? si slava Domnului am avut de unde alege) puneti in valoare mai mult adevaratele calitati: inteligenta, spontaneitate care in masa de blonde buricoase se gaseste rar. Deci, reevalueaza-te. Ei, cum ar fi fost o polemica intre doua persoane de aceeasi varsta, " ba tu ai fundul mai mare", " eu am 1.70, tu te pierzi la 1.60", " graso", "scheletico"
S-ar putea ca ideea mea sa fie proasta dar trebuie sa facem ceva sa readucem forumul la ce a fost.
Eu personal am avut multa intelegere si respect din partea voastra,probabil in principal datorita varstei, cateodata v-am povestit lucruri pe care nu le-am spus acasa dar care se cereau spuse- mai am cred multe de impartasit dar unde? pe un teren minat?
Desintegrarea forumului ar fi o pierdere pentru toti caci multi dintre voi ati contribuit la desvoltarea lui piatra cu piatra de sase-sapte-opt ani, timp in care ati avut posibilitatea sa cereti un sfat, o parere, la randul vostru sa ajutati necunoscutii in impas.
In viata de zi cu zi am trecut majoritatea dintre noi prin relatii care la un moment dat nu mai mergeau desi fondul de iubire si intelegere exista. S-au pus cartile pe fata, au expus si unul si altul nemultumirile si relatia a mers mai departe.
De ce sa nu incercam aici pe acest topic sa spunem ce ne deranjeaza la X, scurt si la obiect, in termeni civilizati iar X sa nu raspunda dar sa analizeze obiectiile si la randul sau, daca crede ca e necesar sa spuna ce-l deranjeaza la Y ? Fara polemica.
Uite, eu si alte forumiste vorbeam prea mult de boli la topicuri care nu aveau legatura cu sanatatea si cineva a sugerat sa schimbam discutia. N-am inceput " las' ca ajungi si tu asa, etc". A avut dreptate.
As incepe eu desi personal nu ma deranjeaza nimeni dar totusi trebuie sa dau un exemplu, altfel tot ce am scris e gargara. La nimereala: Dargo: fii mai putin obsedata de forma para a corpului pe care ori ce ai face nu o vei putea schimba; dimpotriva, cu varsta se va accentua. E o prostie sa te complexezi din asta cand jumatate din barbati, poate mult mai multi ( desi nu recunosc caci trendy e sa fii oase insirate), prefera femei cu bazin si fund mare. Daca ai tendinta de ingrasare- cred ca e o inchipuire de a ta- nu sari peste mese, dimpotriva mananca des si putin. Cum niciodata nu vei ajunge top model ( crezi ca eu am fost vreo frumusete? si slava Domnului am avut de unde alege) puneti in valoare mai mult adevaratele calitati: inteligenta, spontaneitate care in masa de blonde buricoase se gaseste rar. Deci, reevalueaza-te. Ei, cum ar fi fost o polemica intre doua persoane de aceeasi varsta, " ba tu ai fundul mai mare", " eu am 1.70, tu te pierzi la 1.60", " graso", "scheletico"
S-ar putea ca ideea mea sa fie proasta dar trebuie sa facem ceva sa readucem forumul la ce a fost.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Re: Cu cartile pe fata
michi 73 scrie:...
De ce sa nu incercam aici pe acest topic sa spunem ce ne deranjeaza ...
ideea nu e rea, in sine. dar gandeste-te: cei care si-au putut rezolva relatia, asa cum ai spus mai sus, au facut-o oare in public, cu diversi chibiti care sa tina partea unuia sau altuia dintre cei doi?
din cauza asta (pentru ce ar fi in public) terapia asta nu ar functiona in cazul forumului.
parerea mea...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Eu nu mai intru zilnic pe forum pentru ca am stres mare cu unde sa ma duc sa muncesc ca nu am unde si ma mai bate si mama la cap ca eu as fi de vina ca nu am servici. Si recent belea,am mai ramas si fara portofel si o suma considerabila.
Dar pot afirma sincer ca aici pe acest forum am gasit forumisti inteligenti si ca este singurul forum pe care intru atat de activ.
Nu-mi place ca nu ne-am mai intalnit cu totii.
Dar pot afirma sincer ca aici pe acest forum am gasit forumisti inteligenti si ca este singurul forum pe care intru atat de activ.
Nu-mi place ca nu ne-am mai intalnit cu totii.
Zambetul este oglinda sufletului!
-

Shakirar - espresso
D-na Michi, orgoliile personalae sunt atit de mari, incit nu cred ca cineva va sta sa analizeze o asa zisa critica , fara sa riposteze si de aici ...gata polemica.Asta este problema acolo unde exista o comunitate eterogena din toate punctele de vedere.
Ideea este , nu sa nu fie polemici pe forum, ci sa nu se ajunga la injurii si jignirii, asta este.
Ideea este , nu sa nu fie polemici pe forum, ci sa nu se ajunga la injurii si jignirii, asta este.
- anena
- frappuccino
Re: Cu cartile pe fata
michi 73 scrie:De ce sa nu incercam aici pe acest topic sa spunem ce ne deranjeaza la X, scurt si la obiect, in termeni civilizati iar X sa nu raspunda dar sa analizeze obiectiile si la randul sau, daca crede ca e necesar sa spuna ce-l deranjeaza la Y ? Fara polemica.
Merg mai departe, fara polemica si fara chibiti. Chibitii pe pm sau mess. Pe topicurile obisnuite nici o sageata, eventual doar " vezi ca ti-am raspuns la critici"
Sa facem un scenariu. De ex.ce ma deranjeaza la Dragos " Dragos, esti prea inflexibil, aplici litera regulamentului dar nu si spiritul lui, uneori esti partinitor si daca ti-ai facut o parere rea despre cineva nu ti-o mai schimbi." Dragos inghite pe nemestecate dar nu se apara- am spus ca nu se comenteaza nici de cel vizat, nici de altii; el se poate gandi retrospectiv daca Michi a exagerat sau nu dar nu da replica la subiect, dar pentru ca i-a cazut in mana reproseaza si el: " te bagi unde nu te pricepi si o dai uneori in bara; se cunoaste ca n-ai facut liceu ci o scoala tehnica cu ore putine de romana pentru ca faci unele greseli gramaticale plus ca esti depasita in gandire". Michi se enerveaza dar nu spune " si tu si altii o dati in bara dar numai pe mine ma vezi" dar isi propune sa nu mai intre pe subiecte pe care nu le stapaneste si " asta-i culmea, copiii aia scriu cu vb, tb, k si chiar adultele nu recitesc ce au scris si fac uneori dezacorduri sau mananca literele si ma gaseste pe mine ca sa arate ca e sef" dar se gandeste sa-si puna DEX-ul la indemana ca sa nu-i mai dea satisfactie.
Consider ca asa conflictul latent se poate desamorsa.
Orice asemanare cu membrii forumului si numele lor e pur intamplatoare.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Totul despre forumisti