Dar de ce nu Cluj?...
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
27 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Dar de ce nu Cluj?...
..ca sa continui idee Marianei, ca toate intalnirile le faceti acolo, la voi, mai spre sud, decat mai spre nord?...
Si ca sa nu spun Baia Mare, care se afla unde pui harta in cui, am spus Cluj.. Se poate ajunge cu trenul, cu avionul, si cu trotineta eventual, cine nu are avion, si daca incercati sa ridicati glasul si sa spuneti ca e departe si mai trebe sa si dormiti, va spun ca cerul patriei a adapostit sub el, multi viteji, deci se poaet dormi si in bushiz.
Eventual va aduceti un cort (tot voi
) si se face un picnic de mama-mama. Musai tre sa fie restaurente fitoase? Ce? Ury nu poate invarti salata de varza, si Danul nu poate fi la rotisor? Eu o si vad pe Dorina taind ceapa verde (stai linistita ca nu te pun responsabila cu beutura), pe Cristinuca taind telemeaua, si pe Barbo lucrand de zor pe slanina.
De ce nu s-ar putea si asa, scuze?.................
(poate facem si plaja, asa are si Ury ocazia sa vada dotarile noastre in ale osanzei, si si noi avem ocazia sa vedem dotarile lor, na.......
....Dragos se poate insarcina cu pestele.......
)
Si ca sa nu spun Baia Mare, care se afla unde pui harta in cui, am spus Cluj.. Se poate ajunge cu trenul, cu avionul, si cu trotineta eventual, cine nu are avion, si daca incercati sa ridicati glasul si sa spuneti ca e departe si mai trebe sa si dormiti, va spun ca cerul patriei a adapostit sub el, multi viteji, deci se poaet dormi si in bushiz.
De ce nu s-ar putea si asa, scuze?.................
(poate facem si plaja, asa are si Ury ocazia sa vada dotarile noastre in ale osanzei, si si noi avem ocazia sa vedem dotarile lor, na.......
....Dragos se poate insarcina cu pestele.......
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Re: Dar de ce nu Cluj?...
Night_du scrie:[....Dragos se poate insarcina cu pestele.......)[/color]
adica sa va introduca un peste viu in pasarica atunci cand dormiti ?!
apropo, mai gabi, cine e din cluj ??? mai era cineva care propunea iasul....cu aberatii d-astea ne pierdem in discutii si....ciu-ciu intalnire.
-

yaluro - frappuccino
daca e la cluj vin si eu cu conditia ca Dragos sa stea departe cu pestele de mine
in alta ordine de idei si varianta propusa de Mariana imi suna bine
si semnez prezent la brasov va rog sa-mi scuzati absenta 
in alta ordine de idei si varianta propusa de Mariana imi suna bine

-

Saga - frappuccino
Yaluro, de intilnit tot ne intilnim, nu te teme.
Ideea este ca, sa se aleaga un oras din care sa fie macar un(o) forumist(a).Poate este nevoie de o cazare, o masa de aranjat, o chestie, o9 maslina, ceva
, si atunci, daca este careva dintre noi din acel oras, este mai usor de a face tot felul de aranjamente.
Dar daca se hotaraste Clujul, la Cluj mergem.Eu ma supun majoritatii, important este sa va intilnesc pe cit mai multi, caci anul trecut, am ratat , din pacate.
Ideea este ca, sa se aleaga un oras din care sa fie macar un(o) forumist(a).Poate este nevoie de o cazare, o masa de aranjat, o chestie, o9 maslina, ceva
Dar daca se hotaraste Clujul, la Cluj mergem.Eu ma supun majoritatii, important este sa va intilnesc pe cit mai multi, caci anul trecut, am ratat , din pacate.
- anena
- frappuccino
As incerca sa ajung si eu, sa vedem totusi cand si cum se aranjeaza in timp, in august mai am cate ceva de rezolvat si daca nu se suprapun datele, mi-as dori sa va intalnesc.
Anul trecut am ajuns in Brasov la o saptamana dupa, adica pe 15 august...
Anul trecut am ajuns in Brasov la o saptamana dupa, adica pe 15 august...
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
da, mersi ca te gandesti la noi, asa eyaluro scrie:nu stiu cine e din cluj.....in alba ar ajunge usor si cei din sibiu, adica dargo si alexandrutza....
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
Eu vreau roz. 
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
dargo scrie:alba iulia, maiNight_du scrie:Eu vreau roz.
sau poate giulia
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
clar ca te-ai tacanital3xandrutza scrie:dargo scrie:alba iulia, maiNight_du scrie:Eu vreau roz.
sau poate giulia![]()
![]()
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

-

dargo - frappuccino
dargo scrie:clar ca te-ai tacanital3xandrutza scrie:dargo scrie:alba iulia, maiNight_du scrie:Eu vreau roz.
sau poate giulia![]()
![]()
Neah!
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
27 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Totul despre forumisti