De ce doar Brasov? hai si la Alba Iulia!
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
Dragii mei, la Alba Iulia, sunteti bine veniti cind vreti, eu am trecut toate simbetele din lunile Iulie si August, cind vreti voi.Puteti veni si la Brasov si la Alba Iulia.Daca vreti pot sa dau eu o data si sa discutam pe marginea ei.Spuneti, si asa voi face...
- anena
- frappuccino
...prin urmare si asa deci...turcii i-au batut pe greci!
ce ramane pana la urma, BV sau Alba ( si nu ma refer la alba-neagra
)
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Eu zic sa ramina si Brasovul, este deja traditie si sunt multi din Bucuresti sau din Moldova, care pot ajunge mai usor acolo decit la Alba.
La Alba probail ca ne vom intilni cu Lia_lia si cu Sidy, ele fiind din nord si respectiv din vest, este mai usor sa vina la Alba , decit la Brasov.Eu as opta pentru ultima simbata din iulie sau 1 august, asta in functie de intilnirea de la Brasov.Dar cei care vor sa vina si la Alba , sunt bine veniti, spuneti-mi doar ca sa va rezolv cazarea.
Eu oricum voi veni si la Brasov.
La Alba probail ca ne vom intilni cu Lia_lia si cu Sidy, ele fiind din nord si respectiv din vest, este mai usor sa vina la Alba , decit la Brasov.Eu as opta pentru ultima simbata din iulie sau 1 august, asta in functie de intilnirea de la Brasov.Dar cei care vor sa vina si la Alba , sunt bine veniti, spuneti-mi doar ca sa va rezolv cazarea.
Eu oricum voi veni si la Brasov.
- anena
- frappuccino
Da da da!
Sa ramana intr-un fel ca na....se intalneste munte cu munte si nu ne intalnim noi senzationali cu senzationali?
Si daca vin la alba iulia....o cazare asa mai pentru buget de student
se gaseste? 
Sa ramana intr-un fel ca na....se intalneste munte cu munte si nu ne intalnim noi senzationali cu senzationali?
Si daca vin la alba iulia....o cazare asa mai pentru buget de student
Zambetul este oglinda sufletului!
-

Shakirar - espresso
Prima sambata din iulie inseamna 4 iulie.Eu as veni pe la Alba Iulia in a 3a sambata din iulie care pica pe 18 iulie deoarece pe 9 iulie am examenul de licenta iar intre 10 si 15 iulie ma inscriu la master.
Zambetul este oglinda sufletului!
-

Shakirar - espresso
Shakirar scrie:Prima sambata din iulie inseamna 4 iulie.Eu as veni pe la Alba Iulia in a 3a sambata din iulie care pica pe 18 iulie deoarece pe 9 iulie am examenul de licenta iar intre 10 si 15 iulie ma inscriu la master.
iubita, ai inteles gresit, este vorba de ultima simbata din Iulie. Dar se poate si 18 Iulie.Anyway, mai vb pina atunci.Pupici.
- anena
- frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti