De ce doar Brasov? hai si la Alba Iulia!
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
De ce doar Brasov? hai si la Alba Iulia!
Chiar asa...ma gindeam , ce ar fi sa schimbati locatia intilnirii de la Brasov si sa veniti toti la Alba Iulia.As putea fi o gazda buna.Ei, ce ziceti?
Oricind dupa data de 10 iulie...
Si Alba este un oras frumos, istoric, as putea sa aranjez sa si vizitai cite ceva pe aici, daca sunt amatori, si cu cazarea v-as putea ajuta.Ar fi super, ce ziceti?
As fi de-a dreptul onorata sa va primesc pe toti in orasul meu,.
Oricind dupa data de 10 iulie...
Si Alba este un oras frumos, istoric, as putea sa aranjez sa si vizitai cite ceva pe aici, daca sunt amatori, si cu cazarea v-as putea ajuta.Ar fi super, ce ziceti?
As fi de-a dreptul onorata sa va primesc pe toti in orasul meu,.
- anena
- frappuccino
ptr simplu motiv ca Brasovul e in mijlocul tarii si mai usor accesibil din toate colturile ptr forumistii/ele raspandite care-ncotro!
Dar eu nu am nimic impotriva! 

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
si eu as ramane tot pentru Brasov.. 
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
-

sweetsweet - frappuccino
Brasovul e amplasat strategic......iar pt. automobilistii care strabat Alba Iulia de la nord la sud...orasul e chiar nasol. Plus ca bucurestenii pot face drumul Bucuresti-Brasov si retur in aceasi zi , fie cu masina , fie cu trenul....
-

yaluro - frappuccino
De cind nu ai fost in Alba Iulia, si de ce e nasol ca si traseu?
Daca bine ai observat, eu vorbeam de cazare, adica de macar o zi-doua la Alba Iulia.Adica un week end.
In alta ordine de idei era doar o idee si placerea mea de va fi gazda.
Eu oricum merg oriunde se face aceasta intilnire.As merge si la Bucuresti, dar nu stiu inca in ce perioada se va tine, acolo.Mai vedem...
Daca bine ai observat, eu vorbeam de cazare, adica de macar o zi-doua la Alba Iulia.Adica un week end.
In alta ordine de idei era doar o idee si placerea mea de va fi gazda.
Eu oricum merg oriunde se face aceasta intilnire.As merge si la Bucuresti, dar nu stiu inca in ce perioada se va tine, acolo.Mai vedem...
- anena
- frappuccino
anena scrie:Daca bine ai observat, eu vorbeam de cazare, adica de macar o zi-doua la Alba Iulia.Adica un week end...
si ce te-ai face daca ar veni vreo 20 de forumisti peste tine?!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
dragos6 scrie:anena scrie:Daca bine ai observat, eu vorbeam de cazare, adica de macar o zi-doua la Alba Iulia.Adica un week end...
si ce te-ai face daca ar veni vreo 20 de forumisti peste tine?!
20 nu sunt multi...
- anena
- frappuccino
eu s-ar putea nici sa nu fiu in zona in perioada aia
..ca am concediu 2 saptamani in august..inca nu stiu cand ..deci..cine stie..
..ca am concediu 2 saptamani in august..inca nu stiu cand ..deci..cine stie..~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
-

sweetsweet - frappuccino
Stati asa ca nu pricep......Anena poate asigura cazarea gratis la 20 de persoane ??!!
Apropo , anena, am fost si eu pe cheile alea alea na ca am uitat ....drumul din teius .... asa chei frumoase si iti rupi masina pana la ele, apoi , dupa ce te chinuii sa mergi pe fieratanii infipte in stanfi....te opresti exact cand e mai interesant caci .....nu mai sunt corzi si nici pasuri de fier..... pacat ,caci peisajul e f. frumos.
Apropo , anena, am fost si eu pe cheile alea alea na ca am uitat ....drumul din teius .... asa chei frumoase si iti rupi masina pana la ele, apoi , dupa ce te chinuii sa mergi pe fieratanii infipte in stanfi....te opresti exact cand e mai interesant caci .....nu mai sunt corzi si nici pasuri de fier..... pacat ,caci peisajul e f. frumos.
-

yaluro - frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti