DE PREMIAT- O NOUA FORMA DE CONCURS DE POZE SI LITERAR.

Chiar aici!

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise

Mesajde sweetsweet » Joi Iun 25, 2009 11:09 pm

michi 73 scrie:
dragos6 scrie:dupa un somn relaxant, fara sa mai STRIGI la noi, ai putea incerca sa explici ce ai vrut sa spui mai sus?

am io o banuiala, dar e de preferat sa auzim versiunea 'oficiala'.

saru' mana!

Am strigat cu majuscule ca sa-mi aud gandurile. Nu stiu daca e voie pe forum sa avem o activitate cu profit, ar trebui sa intrebam. Am putea selecta 12 poze ale superforumistelor si sa editam un calendar; banii incasati vor acoperi cheltuielile de tiparire si distributie si din rest premiem fetele si ajutam si niste cazuri limita. Pe verso fiecarei pagini sa se scrie cate o poveste de viata reala caci viata bate filmul ( calendarul va fi cumparat de gospodine si barbati trecuti de prima tinerete). Ideia mi-a venit cand am vazut interesul cu care a fost tratat concursul cat si puzderia de publicatii care se vand.

interesant :)
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
sweetsweet
frappuccino

Mesajde pitbully » Joi Iun 25, 2009 11:32 pm

Pare ceva...
Insa,parerea mea,ziarele spre exemplu cauta modalitati sa intre cat mai bine si mult in mediul online.Sunt si cateva televiziuni online.Din cate stiu in jur de 2 sau 3 la noi in Ro.Ma refer ca televiziuni individuale,nu cu retransmisia programelor gen ProTv,Antena1,etc...
Vremurile s-au schimbat ,lumea cica a "evoluat" ...
Se pune mai mult accent pe mediul online decat pe cel traditional si in online vor sa puna multi piciorul si sa castige teren.
Spre exemplu,unei doamne,senzationale sau nu ii este mai usor sa scrie www.121.ro sau orice alta adresa cand este la locul de munca decat sa aibe revista(sa zicem) in mana...
In plus,in fata pc-ului se vede mai greu ce face....avand revista in mana se vede de la o posta ca citeste.Si luam in considerare ca o femeie petrece 8 ore la munca.In timpul programului mai arunca un ochi,doi...insa acasa mai putin.Depinde de n situatii,gen maritata cu copil/copii si etc...
Mai degraba s-ar distribui gratuit si banii sa iasa de pe urma publicitatii.
Cu cat publicul este mai mare cu atat publicitatea este mai scumpa.
O "revista"-mai mult ziar gen ringul de la metrou de 32 pagini parca era in jur de 2000 euro o mie de bucati,asta cand m-am interesat eu acum cateva luni bune.
Sunt multe rotite mici ce trebuiesc puse in miscare pentru a se invarti intregul sistem.
Si mai adaug ca daca mesajul de promovare a ideii este foarte bine pus la punct si atinge anumite sensibilitati ale consumatorului......poate fi o idee mare :cool: si sucesul garantat.
De aceea este indicat ca voi,fete frumoase ce sunteti,mai degraba a-ti face pt inceput ceva in mediul online deoarece costurile sunt mult mai mici,iar banutii vor venii de pe urma traficului si a publicitatii.Si de-acolo va luati cosmetice :P
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde michi 73 » Vin Iun 26, 2009 12:41 am

pitbully scrie:Pare ceva...
...,mai degraba a-ti face pt inceput ceva in mediul online deoarece costurile sunt mult mai mici,iar banutii vor venii de pe urma traficului si a publicitatii.Si de-acolo va luati cosmetice :P

Variatiuni pe o tema rococo de Ceaikovski. Ar fi multe modalitati dar cred ca organizarea e greoaie cu atat mai mult cu cat la inceput ar fi munca voluntara. Revin la calendarul tiparit in care in fiecare luna sa apara o frumusetei si pe verso-ul paginii o poveste de dragoste lacrimogena atribuita protgonistei. Tarabele de difuzarea a presei gem de publicatii care se vand si aduc profit. Nu uitati ca cei trecuti de 50 de ani, cu infime exceptii, au aversiune fata de net si multe gospodine citesc si lacrimeaza la povestile altora. Oricum, pentru mine a trecut timpul sa ma lansez intr-o afacere dar daca as fi avut cu cincisprezece- douazeci de ani mai putin, cu cativa colaboratori de nadejde, saream pe calendare.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Anterior

Înapoi la Totul despre forumisti