Hello
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hello
Sunt Dan Adrian si ma bucur c-am gasit in sfarsit un forum cu adevarat activ, in care se discuta lucruri interesante legate de sanatate, psihologie si alte chesti.
Mie imi plac foarte mult aceste domenii si mi-as dori sa lucrez in domeniul dezvoltarii personale, sub o forma sau alta.
De asemenea, practic Tai Chi si Qigong de aproape 2 ani si de atunci am o alta atitudine fata de sanatate si fata de viata. Ma pregatesc sa devin instructor, asta daca voi lua un examen destul de greu in Thailanda. Dar pana atunci mai e!
Sper sa avem cat mai multe discutii interesante.
Mie imi plac foarte mult aceste domenii si mi-as dori sa lucrez in domeniul dezvoltarii personale, sub o forma sau alta.
De asemenea, practic Tai Chi si Qigong de aproape 2 ani si de atunci am o alta atitudine fata de sanatate si fata de viata. Ma pregatesc sa devin instructor, asta daca voi lua un examen destul de greu in Thailanda. Dar pana atunci mai e!
Sper sa avem cat mai multe discutii interesante.
"No one can see their reflection in running water. It is only in still water that we can see."
-

dan_adrian - cafe-latte
oana_daniela scrie:
Salut , sunt oana si daniela dupa cum o spune si nick-ul si aveam niste topicuri in care ne prezentam fiecare pe care le poti vizita pentru a ne cunoaste pe fiecare.
aici ai cateva linkuri
http://www.121.ro/forum/numele-tau-sau- ... t5957.html
http://www.121.ro/forum/sa-ne-cunoastem ... 13025.html
-

oana_daniela - frappuccino
bine ai venit!!
bafta la examen, calatorie placuta, nu uita sa vi cu poze ca sa putem vedea si noi tailanda odata cu tine, si la cat mai multe postari!!
bafta la examen, calatorie placuta, nu uita sa vi cu poze ca sa putem vedea si noi tailanda odata cu tine, si la cat mai multe postari!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Totul despre forumisti