Inghetata, Inghetata ! care va e preferata?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
34 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Inghetata, Inghetata ! care va e preferata?
Si mie imi place Obsession aia cu ciocolata si cirese...sau cu nuca si caramel...
Dar si aia de care zice Anena este mortala !
-

Adriana - frappuccino
Adriana scrie:Si mie imi place Obsession aia cu ciocolata si cirese...sau cu nuca si caramel...
Da, este mortala la kilogramele luate in plus. Am de gand sa ma tin cu dintii de kilele date jos desi am in fata o mare provocare: mancarea pascala. Doamne ajuta-ma sa mananc ponderat ca altfel se duc dreaku cele 5 kg pierdute, remarcate pana si de Dragos.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
Tanti Michi, si eu de 2 luni mananc numai regim, fara grasime, la aburi...de Pasti o sa o comit ! Sincer !
Inghetata nu prea mananc ca m-am cam saturat de ea....cred ca am mancat prea multa in viata asta! Dar cele doua enumerate sunt tare bune !
Dar vorba dumneavoastra , la Pasti o comitem...ca am platit o gramada de bani ca sa mergem..doar nu m-oi uita la ele...
Culmea ca m-a si sunat administratora sa ma intrebe daca vreau de post , daca de Pasti vrem miel...par foarte grijulii ...
Mai vedem...luam laxativele cu noi!
Inghetata nu prea mananc ca m-am cam saturat de ea....cred ca am mancat prea multa in viata asta! Dar cele doua enumerate sunt tare bune !
Dar vorba dumneavoastra , la Pasti o comitem...ca am platit o gramada de bani ca sa mergem..doar nu m-oi uita la ele...
Culmea ca m-a si sunat administratora sa ma intrebe daca vreau de post , daca de Pasti vrem miel...par foarte grijulii ...
Mai vedem...luam laxativele cu noi!

-

Adriana - frappuccino
Inghetata cu biscuite o iubesc 
Ultima oară modificat de dragos6 pe Sâm Oct 01, 2011 4:54 pm, modificat 1 dată în total.
Motiv: Şters semnătura neregulamentară.
Motiv: Şters semnătura neregulamentară.
- Weedy92
- cafe-latte
34 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Totul despre forumisti