Inghetata, Inghetata ! care va e preferata?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
34 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Inghetata, Inghetata ! care va e preferata?
Didinaaaaaaaaaaaaa!!! Hai la inghetata!
Dar, tati, am si eu pe a mea..zice Didina
...si mai are si Raducu una
Off , copii...Cand o sa invatati sa apreciati un lucru deosebit?
Haideti sa discutam despre inghetata! ok?
Inghetatele revigorante si apetisante sunt deserturi delicioase si in general usor de preparat. Deserturi indragite oricand, ele devin populare in zilele fierbinti de vara. La prepararea lor imaginatia este importanta, orice fel de inghetata se poate particulariza dupa fantezia celui care o prepara.
Inghetatele se pregatesc din creme cu ou, lapte si zahar, la care se adauga aroma dorita (vanilie, cacao, ciocolata ...).
In afara de aceste inghetate grase, exista inghetate usoare preparate sucul fructelor (lamai, portocale, zmeura, visine etc ...) sau din pulpa acestora transformata in piure si amestecata cu sirop de zahar sau cu zahar.
bla! bla! bla! Ce-mi pasa mie de asta? Mie cea mai superextramegacool mi se pare inghetata de stafide cu sirop de artar! si....restul e CAN-CAN
Voi...ce parere aveti?
Dar, tati, am si eu pe a mea..zice Didina
...si mai are si Raducu una
Off , copii...Cand o sa invatati sa apreciati un lucru deosebit?
Haideti sa discutam despre inghetata! ok?
Inghetatele revigorante si apetisante sunt deserturi delicioase si in general usor de preparat. Deserturi indragite oricand, ele devin populare in zilele fierbinti de vara. La prepararea lor imaginatia este importanta, orice fel de inghetata se poate particulariza dupa fantezia celui care o prepara.
Inghetatele se pregatesc din creme cu ou, lapte si zahar, la care se adauga aroma dorita (vanilie, cacao, ciocolata ...).
In afara de aceste inghetate grase, exista inghetate usoare preparate sucul fructelor (lamai, portocale, zmeura, visine etc ...) sau din pulpa acestora transformata in piure si amestecata cu sirop de zahar sau cu zahar.
bla! bla! bla! Ce-mi pasa mie de asta? Mie cea mai superextramegacool mi se pare inghetata de stafide cu sirop de artar! si....restul e CAN-CAN
Voi...ce parere aveti?
-

oana_daniela - frappuccino
Sa inteleg ca ai ramas cu amintiri frumoase de la mare?(la inghetata ma refer).Mie imi place inghetata de fructe de padure.Prefer gustul acrisor.
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
-

bibistanescu @yahoo.com - frappuccino
Mie imi place cel mai mult si de fapt mananc numai de asta... "inghetzata de/cu ciocolata" ! Alaltaieri de exemplu... am vrut sa mananc o casata sau un profiterol, m-am dus acolo unde era o data Cofetaria Casata, langa Leonida.... si nu mai ara acolo !!! Da ce-ati facut cu ea, dragilor ??? -

barboneli - frappuccino
barboneli scrie::twisted: Auzi... oana-daniela...??!!?? Daca mai scrii cu culori din alea de nu se vad... iti lipesc un cornet de ala, drept in mijlocul fruntzii...!!!

Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
si ca sa fiu on topic, mie imi plac mult cele de la bounty, snickers etc. sper ca nu e reclama 

-

dargo - frappuccino
dargo scrie:si ca sa fiu on topic, mie imi plac mult cele de la bounty, snickers etc. sper ca nu e reclama
Si eu care intelesesem ca oana_daniela a intrebat: ce fel de inghetata preferem si nu "de unde cumparam".....! Da asa's eu zapacit...!!!
Hai, daca tot te-am prins aici, spune-mi te rog care e semnificatia proberbului ala: "minciuna are picioare scurte"...??? Ca vreau sa-i spun cuiva si precis o sa ma intrebe ce vrea sa spuna, iar eu habar n-am...!!! Adica nu vad legatura cu "picioare scurte" ! Vrea cumva sa spuna ca nu pleaca departe de cel ce minte...? Sau e altceva. Mersi !
-

barboneli - frappuccino
minciuna are picioare scurte...analogia e facuta cu referire la o persoana cu picioare scurte, o persoana cu picioare scurte e prinsa imediat ptr ca nu alearga foarte repede. minciuna are picioare scurte, adica se afla imediat adevarul.

-

dargo - frappuccino
si nu ma refeream la locul de unde cumpar inghetata, dar chiar nu stiu cum sa ma exprim, haide ca cea de la bounty e cu nuca de cocos, dar cea de la mars cu ce sa zic ca mai e? sau twix?barboneli scrie:dargo scrie:si ca sa fiu on topic, mie imi plac mult cele de la bounty, snickers etc. sper ca nu e reclama
Si eu care intelesesem ca oana_daniela a intrebat: ce fel de inghetata preferem si nu "de unde cumparam".....! Da asa's eu zapacit...!!!![]()
![]()
Hai, daca tot te-am prins aici, spune-mi te rog care e semnificatia proberbului ala: "minciuna are picioare scurte"...??? Ca vreau sa-i spun cuiva si precis o sa ma intrebe ce vrea sa spuna, iar eu habar n-am...!!! Adica nu vad legatura cu "picioare scurte" ! Vrea cumva sa spuna ca nu pleaca departe de cel ce minte...? Sau e altceva. Mersi !

-

dargo - frappuccino
barboneli scrie:Si cum ramane cu proverbul meu...? Eu chiar te-am intrebat serios! Pe bune...
...se afla destul de repede ca ai mintit sau ca este o minciuna ceea ce spui
app de inghetata... nu mi prea place, cand se intampla sa gust, gust din cea cu ciocolata
-

ela 24 - frappuccino
pai si eu ti-am explicat mai sus serios si pe bune, dar vad ca nu vezi cum trebuiebarboneli scrie:Si cum ramane cu proverbul meu...? Eu chiar te-am intrebat serios! Pe bune...

-

dargo - frappuccino
dargo scrie:pai si eu ti-am explicat mai sus serios si pe bune, dar vad ca nu vezi cum trebuiebarboneli scrie:Si cum ramane cu proverbul meu...? Eu chiar te-am intrebat serios! Pe bune...
Scuze...! Cand e mare agitatie... si trebuie sa raspund la 4-5 postari, mai imi scapa.... Nuuuu... in pantaloni... cate o postare !!!!
-

barboneli - frappuccino
arrom scrie:imi place mai degraba sorbetele de fructe(mango,zmeura,fistic) decit inghetatele....
(off:aci a dat deja frigu ca sa mai umble gindu la inghetate ) dar un tips: in cazul durerii de git,mincati cu-ncredere inghetata!Just it!
Aaaa.. zau ? Deci daca doare pe cineva gatul, ca a mancat inghetzata sau a baut apa rece... e bine sa manance... inghetzata ???
-

barboneli - frappuccino
34 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Totul despre forumisti