Intalnirea forumistilor la Bucuresti - Editia de vara 2009
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
Intalnirea forumistilor la Bucuresti - Editia de vara 2009
...ceva in genul celei de anul trecut, cu catel purcel fiecare cu cine doreste sa vina, ideea este sa vina..... prin urmare daca sunt doritori, ma gandesc ca ar fi frumos sa o mai facem si anul acesta...cand si unde stabilim pe parcurs 
-

ela 24 - frappuccino
nu vreau sa fiu rautacioasa, dar e usor sa faceti strigarea in bucuresti ptr unii,. mai greu ptr altii
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
daca intalnirea are loc in aer liber (o terasa )si pe la sfarsit de saptamana , vin si eu cu trupa ... 
- leoaicagina
- frappuccino
dargo scrie:nu vreau sa fiu rautacioasa, dar e usor sa faceti strigarea in bucuresti ptr unii,. mai greu ptr altii
din Bucuresti si imprejurimi suntem destul de multi, de aceea are loc aici intalnirea, anul trecut a fost una similara si a fost tare frumos, am zis sa repetam...dar mai este una in vara din cate stiu eu la Brasov, sau asa a fost anul trecut.... oricum oricine doreste sa vina este bine venit
-

ela 24 - frappuccino
pai eu sper sa o organizam iar in vara la Brasov..nu de alta dar ar fi deja al treilea an
asteptam sa vina dia in tara..sa intregim familia
asteptam sa vina dia in tara..sa intregim familia
~ Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea ca fiecare persoana isi poate schimba viitorul, doar schimbandu-si atitudinea! ~
-

sweetsweet - frappuccino
Sa nu va suparati pe mine... dar la Bucuresti nu m-as duce la Intalnire pentru nimic in lume. Mai ales vara! Daca tot sunt multi din Bucuresti si imprejurimi, mai bine undeva la munte...., la racoare!
-

yoghi - dor de duca
ioanaaaaaaaaaaaaaaa!!! ce-i cu revolta asta??? si un bucuresti sunt locuri placute, parcuri in care nu simti arsita, terase...care e problema?
ps. eu vin
ps. eu vin
-

oana_daniela - frappuccino
Eu, care sunt, de pe alt continent..., zic ca toata lumea are dreptate !
Brasov, Predeal, Sinaia, Moieciu...., sunt cam la mijloc! Din timp aranjate, programate, rezervate, intr-o sambata-duminica, s-ar putea aranja ca mult mai multa lume sa se intalneasca. Cum aproape toti aveti masini, helicoptrere si avioane personale...., sa nu mai vorbesc de cei care au abonamente la C.F.Romana......
, undva la mijloc, ar fi cel mai bine ! Vine si Moldova, vine si Transilvania, vine si Maamuresul...., Galatzu, Banatul si chiar Olanda....! Ahhhh..., ce chef !!!! Asta inseamna Unirea Tzarilor Romane !!!!
Sa nu mai vorbesc de unirea Forumului Roman...! Daca o faceti toamna, am sanse sa vin si eu...., pana atunci, trebuie sa-mi apar tzara de pericolul Iranian!!!! 
, undva la mijloc, ar fi cel mai bine ! Vine si Moldova, vine si Transilvania, vine si Maamuresul...., Galatzu, Banatul si chiar Olanda....! Ahhhh..., ce chef !!!! Asta inseamna Unirea Tzarilor Romane !!!!

-

barboneli - frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti