Mare intalneala sau ba?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
24 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
eu totusi cred ca e o (mare) diferenta intre acid si (era sa zic baza) aaa... magar!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
"....Trimis: Joi Aug 20, 2009 8:34 am Titlul subiectului:
yaluro avertisment si ban minim 1 luna pentru jignire (dupa repetate alte atentionari si editari de mesaje)! ..."""
???
yaluro avertisment si ban minim 1 luna pentru jignire (dupa repetate alte atentionari si editari de mesaje)! ..."""
???
-

Sidy - espresso
Sidy...nu te intreba...
Mai bine ia un floricel si o bere, si pune-te si tu in primul rand cu mine, sa vizionezi Razboiul Forumului, partea XVXIIII.
Mai bine ia un floricel si o bere, si pune-te si tu in primul rand cu mine, sa vizionezi Razboiul Forumului, partea XVXIIII.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
-

Sidy - espresso
doamne ca l-am ratat si pa floricel....
da de ce sa-l ia sidy???
ce io am raie????????????????
pa toti ii ia altcineva, da mie cand imi revine, cand e si partea mea??????????
da de ce sa-l ia sidy???
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
titilica scrie:doamne ca l-am ratat si pa floricel....![]()
da de ce sa-l ia sidy???
Tu, esti incorigibila...era vb de un pop-corn...asta-i floricelul...si sa se puna la vizionat meciul de box, in loc sa se implice.
Ce? Si tu erai in poza Anenei, de la care a inceput razboiul? NU. Asa ca ia si tu un pop-corn, si urmareste in liniste.
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
Haa...ce este galceava asta pe aici?
Eu am actionat: am fost in vizita la tanti Michi (care este o buna gazda) si am discutat o gramada
cat pe ce sa se faca noapte
si o sa ma mai duc pentru ca a fost o dupamasa relaxanta.
Eu am actionat: am fost in vizita la tanti Michi (care este o buna gazda) si am discutat o gramada
Zambetul este oglinda sufletului!
-

Shakirar - espresso
Fratilor, eu va promit ca, daca bunul Dumnezeu face ca eu sa ma simt bine in vara viitoare, va chem pe toti la Alba.Si daca nici de data asta nu veniti, shame on you.
Anul acesta ati balmajit-o pina nu v-ati mai intilnit deloc.Pe mine m-ati refuzat categoric, dar anul viitor , Doamne ajuta sa fim sanatosi si apoi sa vedeti voi intilneala.Sa va duc la placinte cu brinza ca la noi la moti, la un vin de Telna si la un gratar pe Valea Ampoitei, la Mama Luta la o tocana de vitel cu mamaliguta si la o tuica de prune, asa cum numai motii stiu sa o faca.Si apoi sa urcam pina sus la Arieseni sa mincam balmos la Girda si sa ne bucuram de peisajul splendid din Cheile Valisoarei, Remetea si Buru.Just think about it...
Anul acesta ati balmajit-o pina nu v-ati mai intilnit deloc.Pe mine m-ati refuzat categoric, dar anul viitor , Doamne ajuta sa fim sanatosi si apoi sa vedeti voi intilneala.Sa va duc la placinte cu brinza ca la noi la moti, la un vin de Telna si la un gratar pe Valea Ampoitei, la Mama Luta la o tocana de vitel cu mamaliguta si la o tuica de prune, asa cum numai motii stiu sa o faca.Si apoi sa urcam pina sus la Arieseni sa mincam balmos la Girda si sa ne bucuram de peisajul splendid din Cheile Valisoarei, Remetea si Buru.Just think about it...
- anena
- frappuccino
anena scrie:Fratilor, eu va promit ca, daca bunul Dumnezeu face ca eu sa ma simt bine in vara viitoare, va chem pe toti la Alba.Si daca nici de data asta nu veniti, shame on you.
Mariana draga mea eu te anunt ca accept invitatia si chiar imi doresc sa te vizitez dar nu pt 1,2 ore pt o zi hai 2 dar sti ca nu vin singura nu

-

Saga - frappuccino
24 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Totul despre forumisti