Mare intalneala sau ba?

Chiar aici!

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise

Mesajde dragos6 » Joi Aug 20, 2009 10:44 pm

eu totusi cred ca e o (mare) diferenta intre acid si (era sa zic baza) aaa... magar!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Sidy » Vin Aug 21, 2009 4:34 pm

"....Trimis: Joi Aug 20, 2009 8:34 am Titlul subiectului:
yaluro avertisment si ban minim 1 luna pentru jignire (dupa repetate alte atentionari si editari de mesaje)! ..."""

???
Sidy
espresso

Mesajde Night_du » Vin Aug 21, 2009 4:44 pm

Sidy...nu te intreba...
Mai bine ia un floricel si o bere, si pune-te si tu in primul rand cu mine, sa vizionezi Razboiul Forumului, partea XVXIIII. :P
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde Sidy » Vin Aug 21, 2009 5:00 pm

Ai dreptate !
Dar mie...mila de fetele cu suflet mare de pe Forum, care isi scriu parerile aici....
Sidy
espresso

Mesajde titilica » Vin Aug 21, 2009 5:03 pm

doamne ca l-am ratat si pa floricel.... :cry:
da de ce sa-l ia sidy???
ce io am raie????????????????
pa toti ii ia altcineva, da mie cand imi revine, cand e si partea mea??????????
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!
Imagine
titilica
frappuccino

Mesajde Night_du » Vin Aug 21, 2009 5:13 pm

titilica scrie:doamne ca l-am ratat si pa floricel.... :cry:
da de ce sa-l ia sidy???
ce io am raie????????????????
pa toti ii ia altcineva, da mie cand imi revine, cand e si partea mea??????????

Tu, esti incorigibila...era vb de un pop-corn...asta-i floricelul...si sa se puna la vizionat meciul de box, in loc sa se implice.
Ce? Si tu erai in poza Anenei, de la care a inceput razboiul? NU. Asa ca ia si tu un pop-corn, si urmareste in liniste. :P :D
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....

Night_du
simply the best

Mesajde Shakirar » Mar Sep 01, 2009 12:59 am

Haa...ce este galceava asta pe aici?
Eu am actionat: am fost in vizita la tanti Michi (care este o buna gazda) si am discutat o gramada :D cat pe ce sa se faca noapte :) si o sa ma mai duc pentru ca a fost o dupamasa relaxanta.
Zambetul este oglinda sufletului!
Shakirar
espresso

Mesajde anena » Lun Noi 02, 2009 11:59 am

Fratilor, eu va promit ca, daca bunul Dumnezeu face ca eu sa ma simt bine in vara viitoare, va chem pe toti la Alba.Si daca nici de data asta nu veniti, shame on you.
Anul acesta ati balmajit-o pina nu v-ati mai intilnit deloc.Pe mine m-ati refuzat categoric, dar anul viitor , Doamne ajuta sa fim sanatosi si apoi sa vedeti voi intilneala.Sa va duc la placinte cu brinza ca la noi la moti, la un vin de Telna si la un gratar pe Valea Ampoitei, la Mama Luta la o tocana de vitel cu mamaliguta si la o tuica de prune, asa cum numai motii stiu sa o faca.Si apoi sa urcam pina sus la Arieseni sa mincam balmos la Girda si sa ne bucuram de peisajul splendid din Cheile Valisoarei, Remetea si Buru.Just think about it...
anena
frappuccino

Mesajde Saga » Lun Noi 02, 2009 12:08 pm

anena scrie:Fratilor, eu va promit ca, daca bunul Dumnezeu face ca eu sa ma simt bine in vara viitoare, va chem pe toti la Alba.Si daca nici de data asta nu veniti, shame on you.
Anul acesta ati balmajit-o pina nu v-ati mai intilnit deloc.Pe mine m-ati refuzat categoric, dar anul viitor , Doamne ajuta sa fim sanatosi si apoi sa vedeti voi intilneala.Sa va duc la placinte cu brinza ca la noi la moti, la un vin de Telna si la un gratar pe Valea Ampoitei, la Mama Luta la o tocana de vitel cu mamaliguta si la o tuica de prune, asa cum numai motii stiu sa o faca.Si apoi sa urcam pina sus la Arieseni sa mincam balmos la Girda si sa ne bucuram de peisajul splendid din Cheile Valisoarei, Remetea si Buru.Just think about it...

Mariana draga mea eu te anunt ca accept invitatia si chiar imi doresc sa te vizitez dar nu pt 1,2 ore pt o zi hai 2 dar sti ca nu vin singura nu :mrgreen:
Imagine
Saga
frappuccino

Anterior

Înapoi la Totul despre forumisti