Noul Forum 121.ro 10 mai 2010
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
Re: Noul Forum 121.ro 10 mai 2010
ar fi nemaipomenit daca as putea! am in continuare aceiasi problema, indiferent de ora la care intru, de traficul de pe forum, sau computerul folosit. Nu stiu din ce cauza, este obositor si frustrant sa pierzi ore in sir doar ca sa poti posta un raspuns. Daca reusesc sa ma loghez inaintea de-a posta raspunsul trebuie sa am mare grija cu copy/paste ptr ca pana reusesc sa-l postez incepe aceiasi distractie cu logarea pana ma plictisesc sau daca sunt mai norocoasa in acel moment sa-l trimit. Acum am avut nevoie de 50 de minute doar ca sa pot intra sa-ti raspund. Dumnezeu stie cat va mai dura pana ce vor reusi sa trimit PM-ul
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
dia21 scrie::sad: ar fi nemaipomenit daca as putea!acesta este raspunsul pe care ma tot chinui sa il trimit in PM!
am in continuare aceiasi problema, indiferent de ora la care intru, de traficul de pe forum, sau computerul folosit. Nu stiu din ce cauza, este obositor si frustrant sa pierzi ore in sir doar ca sa poti posta un raspuns. Daca reusesc sa ma loghez inaintea de-a posta raspunsul trebuie sa am mare grija cu copy/paste ptr ca pana reusesc sa-l postez incepe aceiasi distractie cu logarea pana ma plictisesc sau daca sunt mai norocoasa in acel moment sa-l trimit. Acum am avut nevoie de 50 de minute doar ca sa pot intra sa-ti raspund. Dumnezeu stie cat va mai dura pana ce vor reusi sa trimit PM-ul
I-am facut eu FW la mesajul tau. Si eu sper sa se rezolve asap.
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
-

DanielaF - admin
dia, daca vrei iti pun contu' meu la dispozitie sa faci o incercare de logare sa vedem daca face la fel cand te loghezi pe alt cont 
daca vrei, sunt aici.
daca vrei, sunt aici.
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
Unii nu se pot loga iar eu sunt logata in permanenta . Nu, n-am activat nici o optiune de a ma loga automat . Bine ca-s ascunsa, ca acusica sare iepurele si-mi zice ca n-am viata sociala si-mi petrec veacu' pe forum .
- silvye
- frappuccino
Nu ti-e rusine tu sa vii aici sa trantesti asa ceva, ca ramai logata non-stop, in timp ce altii nici nu se pot loga...
)))))))))
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
-

pitbully - frappuccino
Tu nu intelegi ? Eu o iau ca pe-un atentat la intimitatea mea 
- silvye
- frappuccino
aaa... ai intimitate... ???
si ce mai faci tu... in intimitatea ta, cum iti merge ? ca tot stai tu logata tot timpul, dar scri putin... !!!
si ce mai faci tu... in intimitatea ta, cum iti merge ? ca tot stai tu logata tot timpul, dar scri putin... !!!

-

barboneli - frappuccino
Incerc sa profit de soare. Ca si pe forum, unii au, altii mai putin . Hai ca nu-i chiar asa nedreapta viata ! Gradinaresc ,incerc sa inteleg de ce mi se usuca plantele, inca n-am ajuns sa le vorbesc da' daca spuneti ca merge o fac si pe asta . Mananc capsuni cu frisca si alerg sa scot demonii ce salasluiesc in mine. Recunosc ca as da de pamant cu vreo 2-3 forumisti sa ma descarc nitel . De citit va citesc da' n-am energie sa postez sau pur si simplu n-am ce sa spun .
- silvye
- frappuccino
silvye scrie:Incerc sa profit de soare. Ca si pe forum, unii au, altii mai putin . Hai ca nu-i chiar asa nedreapta viata ! Gradinaresc ,incerc sa inteleg de ce mi se usuca plantele, inca n-am ajuns sa le vorbesc da' daca spuneti ca merge o fac si pe asta . Mananc capsuni cu frisca si alerg sa scot demonii ce salasluiesc in mine. Recunosc ca as da de pamant cu vreo 2-3 forumisti sa ma descarc nitel . De citit va citesc da' n-am energie sa postez sau pur si simplu n-am ce sa spun .
aproape toate raspunsurile, sunt corecte !
soare, e bine, dar nu prea mult ! dar iti "faci" rost de vitamina D3 ! care e foarte buna ! probabil ca plantele se usuca, ori ca nu au apa in mod regulat si destula sau au ceva boli, care pe timpul asta, nu le lipsesc ! unele trebuie stropite, sunt si solutii care sunt organice, asta nu inseamna ca poti sa le bei... dar rezolva problema daunatorilor si se descumpun dupa 2-3 zile ! la substantze ma refer. ai si tu acolo, doar trebuie sa cercetezi la cine se pricepe ! daca le uzi doar cand iti amintesti... nu e bine. trebuie udate des ! nu stiu cum e clima la tine si ce pamant ai, dar el trebuie sa fie umed ! n-are nici un rost si nici nu e indicat, sa dai cu forumisti de pamant !
da, uneori chiar na-i ce sa spui.... dar poti sa inventezi ceva dragutz sau sa intri cand esti bine dispusa ! si tu stii sa fi bine dispusa !!! 
-

barboneli - frappuccino
Ah, bun, vad ca s-a rezolvat si cu vizualizare mesaje, si forumuri citite....
Poate ca era mai bine ca forumurile alea citite, sa fie de sine statatoare, in partea dreapta, dar ma rog...e bine si asa...
Eu n-am avut nici unuca problema in a ma loga (de parca m-as fi logat de N-spe mii de ori pana acuma pe forumul nou, si nu de 4-5 ori, dar mna....vad ca altii nu s-au putut loga de la inceput).
2. (ca vad ca pot citi tot topicul fara sa ies, sa intru si sa ies....)
Asta e pt Silvy....da, sa stii ca functioneaza vorbitul cu plantele.
Desigur daca nu risti sa fii catalogata ca dusa pe campii, cum patii eu la cabinet cand ma auzi doctora ca vb cu plantele. Nu stia cine se afla in cabinet din buna-dimineata la 7 jumate.
Da, mna, tu poti sa tenfishezi
si sa vb, oricum nu intelege nimeni ce spui tu in romana acolo....daca te-ntreaba careva, spune ca faci rugaciuni.

Poate ca era mai bine ca forumurile alea citite, sa fie de sine statatoare, in partea dreapta, dar ma rog...e bine si asa...
Eu n-am avut nici unuca problema in a ma loga (de parca m-as fi logat de N-spe mii de ori pana acuma pe forumul nou, si nu de 4-5 ori, dar mna....vad ca altii nu s-au putut loga de la inceput).
2. (ca vad ca pot citi tot topicul fara sa ies, sa intru si sa ies....)
Asta e pt Silvy....da, sa stii ca functioneaza vorbitul cu plantele.
Desigur daca nu risti sa fii catalogata ca dusa pe campii, cum patii eu la cabinet cand ma auzi doctora ca vb cu plantele. Nu stia cine se afla in cabinet din buna-dimineata la 7 jumate.
Da, mna, tu poti sa tenfishezi
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
forumul se misca super nasol (de cand m-am inscris tot ashe o tine). si, avand in vedere ca imbatranesc iar timpul devine mai pretios, mi-e lene sa astept pan` se incarca matzi, carnati(si nici macar nu-i cus cus d-ala royal), muieri si vari unguente femeiesti, asa ca o sa iau o pauza pana va reglementati. Gashca mea, dati-mi un bip cand pajinile apar ca nesu. adica instant.
You make people miserable, then they do what you want them to do, because then the misery goes away.
-

elements - irish coffee
elements scrie:forumul se misca super nasol (de cand m-am inscris tot ashe o tine). si, avand in vedere ca imbatranesc iar timpul devine mai pretios, mi-e lene sa astept pan` se incarca matzi, carnati(si nici macar nu-i cus cus d-ala royal), muieri si vari unguente femeiesti, asa ca o sa iau o pauza pana va reglementati. Gashca mea, dati-mi un bip cand pajinile apar ca nesu. adica instant.
Ce-ai patit tu, printesa mica ?Ce putem face sa te impacam ?
-

Adriana - frappuccino
Mie imi place tot. Ptiu sa nu deochi 

Valoarea consta in ceea ce esti si nu in ceea ce ai!
-

Raluca_SA - irish coffee
Foarte greoi la rasfoit .
Atentionarea topicurilor cu mesaje noi, cu discutii noi este prea putin vizibila , chiar deloc .(nu-mi este gadilata atentia ca inainte)
Nu inteleg ce inseamna cercurile cu steluta in colt , ce inseamna forma aia de bec tot cu steluta in colt ...?
De ce la unele cercuri se plimba liniile de jos in sus sau invers (n-am stat sa elucidez asta) ? Dar, ca si la cele la care nu se plimba nimic,atunci cand tii cursorul pe ele apare "nu sunt mesaje noi".
Ce mai...sunt cam incurcate caile...nimic nu e clar.
Daca asta inseamna "mai bine", atunci inteleg de ce am intalnit cam peste tot mesaje de acu' ceva vreme , cand cel putin era clar din start unde e mesaj nou(si ca sa nu se zica ca-s carcotasa , cel putin cateva mesaje din perioada cand incercau "noul" si s-au lamurit ca e pierdere de timp) .
Atentionarea topicurilor cu mesaje noi, cu discutii noi este prea putin vizibila , chiar deloc .(nu-mi este gadilata atentia ca inainte)
Nu inteleg ce inseamna cercurile cu steluta in colt , ce inseamna forma aia de bec tot cu steluta in colt ...?
De ce la unele cercuri se plimba liniile de jos in sus sau invers (n-am stat sa elucidez asta) ? Dar, ca si la cele la care nu se plimba nimic,atunci cand tii cursorul pe ele apare "nu sunt mesaje noi".
Daca asta inseamna "mai bine", atunci inteleg de ce am intalnit cam peste tot mesaje de acu' ceva vreme , cand cel putin era clar din start unde e mesaj nou(si ca sa nu se zica ca-s carcotasa , cel putin cateva mesaje din perioada cand incercau "noul" si s-au lamurit ca e pierdere de timp) .

-

adada - frappuccino
adada scrie:Foarte greoi la rasfoit .
Nu inteleg ce inseamna cercurile cu steluta in colt , ce inseamna forma aia de bec tot cu steluta in colt ...?![]()
aici, gresesti... !
foarte bine iar nu e.... asa ca las pe voi sa votati la restul. daniela nu are nici o vina ! ea a cerut schimbare, a primit schimbare ! si sa recunoastem ca, pe langa 57,8 de chestii inutile, incurcate, stupide, de neinteles, de te-a puca groaza... etc. are si parti bune !!! scorul, este evident in defavoarea lui. faptul ca te intoarce mereu unde nu vrei, in loc de la ultimele postari, te intoarce la inceput, asta numai ca sa-ti mareasca tensiunea.... ptr. ca nimeni nu vrea sa citeasca ce s-a scris acum 4-6 ani..... ! dar macar avem o compensatie. nu se mai micsoreaza pagina si in sfarsit, putem sa nu mai scriem "poem"... si sa vedem tot ce a scris fiecare !!! chiar daca nu intereseaza asta pe nimeni... !!!!
eu nu stiu ce cercuri vezi tu, mai ales din alea cu dungi plimretze... dar precis este legat de noile metode de hipnotizare in totul... ca sa intelegi cat mai putin sau sa nu pricepi nimic !!! vezi... la mine a lucrat metoda, din moment ce ma repet... !!!
ai si mai multe, ei au scris zambete , dar daca ramaneau la denumirea veche, dar logica si desteapta... "iconitze emotionale", era mai bine ! ce are asta:
,
,
,
, sau asta:
si cea ce e si mai nasol.... e ca cu el ne-am potcovit... pana la viitoarea generatie de progamatori, care acum sunt abia la varsta de 3-4 anisori... si care poate o sa invete sa faca treaba mai buna, pe la sectii de invatzamant de pe alte meleaguri... ! da stiu, in 2012 o sa incepeti constructia celui mai mare laser din lume... !!!
si da, stiu, eu ca cetatean strain, nu am nici un drept sa critic pe alti cetateni din Romania, dar cum forumul si toata basta asta 121 a fost facuta internationala, mai atrag si eu atentia ! si sa stiti, ca eu am intodeauna valiza pregatita... !!!
acum ma grabesc sa inchei, sa nu ma prinda patrula de delogare... !!!!! -

barboneli - frappuccino
Înapoi la Totul despre forumisti