Noul Forum 121.ro 10 mai 2010

Chiar aici!

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise

Re: Noul Forum 121.ro 10 mai 2010

Mesajde Karina33 » Lun Mai 17, 2010 12:47 am

michi 73 scrie:Am casuta de mesaje plina cu 100 mesaje primite si unul in asteptare pe care nu-l pot deschide. Asi sterge 30-40 pe sarite dar nu stiu cum. Zice ca exporta ca fisier EXCEL... NU VREAU, VREAU SA STERG CE NU E DE ACTUALITATE.De ce ne complicam viata cand poate fi mai simpla?

Chiar aveti dreptate! Am incercat si eu acum sa marchez mesajele, sa le mut in salvate, sa le sterg si surpriza: CIU-CIU!!! La mine inca mai este ceva loc dar e clar ca nu functioneaza chestia asta!
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Mesajde michi 73 » Lun Mai 17, 2010 1:07 am

Am reusit sa sterg vreo 20 si am putut citi. Daca povestea cu strumfii si norisorii si blonda m-a amuzat, partea cu mesaje e o porcarie. Ce naiba 121 e un club elitist numai pentru cei ce stiu calculator? Noi astia care doar butonam, nu avem voie? De ce atatea complicatii pt. ceva atat de simplu care era reusit in vechea forma? Na, ca m-am enervat. Nopte buna.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Mesajde Karina33 » Lun Mai 17, 2010 11:38 am

Revin: de pe explorer pot sterg mesajele. Dar in mozilla imi lipseste(e undeva dus in decorul sters) butonul du-te si de-aia nu pot sterge.
Karina33
irish coffee

Mesajde barboneli » Lun Mai 17, 2010 12:30 pm

e bine de tine... ! eu am un buton "pleaca"... si tot nu pot sa-mi vad mesajele particulare !!! :twisted: am acolo la pastrare sfaturi de la dragos, ca de ex. "cum sa mori repede fara sa-ti strici coafura"..., etc !!! mai am acolo ceva link-uri, scrisori de dragoste si scrisori de dute dracului... !!! pe astea le-am pastrat ca sa le folosesc in caz de proces !!! deci cum fac ca sa le vad, asa cum sunt ele, negru pe alb ??? plus ca mai trebuie facut si curatenie p-acolo !!! NU ajung la ele ! ajutor !!! mersi.
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde michi 73 » Lun Mai 17, 2010 2:42 pm

barboneli scrie:e bine de tine... ! eu am un buton "pleaca"... si tot nu pot sa-mi vad mesajele particulare !!! :twisted: am acolo la pastrare sfaturi de la dragos, ca de ex. "cum sa mori repede fara sa-ti strici coafura"..., etc !!! mai am acolo ceva link-uri, scrisori de dragoste si scrisori de dute dracului... !!! pe astea le-am pastrat ca sa le folosesc in caz de proces !!! deci cum fac ca sa le vad, asa cum sunt ele, negru pe alb ??? plus ca mai trebuie facut si curatenie p-acolo !!! NU ajung la ele ! ajutor !!! mersi.

Daca partea cu forumul, in masura in care ti-ai blocat spamurile e net superioara vesiunii vechi, mesageria privata ar trebui adusa la linia veche, eventual cu ceva imbunatatiri. Ce ma fugareste cu dosare si sertare, cuvinte de recunoastere, trieri- parca am fi la Posta la corespondenta- cand majoritatea dam PM-uri de felicitari, sfaturi sau barfe cu pupici si odata citit nu mai are valoare>? Sa ramana optiunea salvat dar nu sa ma trimita in balarii in doc. Word sau EXCEL, pe care-l creez eu sau cine? Repet, 121 ar trebui sa ramana cu acces usor si sa nu-ti ceara scoala. Lumea nu se termina cu cei care au facut informatica in liceu ci cuprinde si pe cei care au invatat sa socoteasca pe abac.
michi 73
frappuccino

Mesajde barboneli » Lun Mai 17, 2010 3:12 pm

michi 73 scrie:
barboneli scrie:e bine de tine... ! eu am un buton "pleaca"... si tot nu pot sa-mi vad mesajele particulare !!! :twisted: am acolo la pastrare sfaturi de la dragos, ca de ex. "cum sa mori repede fara sa-ti strici coafura"..., etc !!! mai am acolo ceva link-uri, scrisori de dragoste si scrisori de dute dracului... !!! pe astea le-am pastrat ca sa le folosesc in caz de proces !!! deci cum fac ca sa le vad, asa cum sunt ele, negru pe alb ??? plus ca mai trebuie facut si curatenie p-acolo !!! NU ajung la ele ! ajutor !!! mersi.

Daca partea cu forumul, in masura in care ti-ai blocat spamurile e net superioara vesiunii vechi, mesageria privata ar trebui adusa la linia veche, eventual cu ceva imbunatatiri. Ce ma fugareste cu dosare si sertare, cuvinte de recunoastere, trieri- parca am fi la Posta la corespondenta- cand majoritatea dam PM-uri de felicitari, sfaturi sau barfe cu pupici si odata citit nu mai are valoare>? Sa ramana optiunea salvat dar nu sa ma trimita in balarii in doc. Word sau EXCEL, pe care-l creez eu sau cine? Repet, 121 ar trebui sa ramana cu acces usor si sa nu-ti ceara scoala. Lumea nu se termina cu cei care au facut informatica in liceu ci cuprinde si pe cei care au invatat sa socoteasca pe abac.

ai perfecta dreptate, dar daca cand am cerut ajutor eram vaca... acum sunt bou !!! :twisted: :D ca tot nu am inteles cum ajung sa-mi vad mesajele pe PM sau sa le sterg !!!! noul forum, pe langa unele avantaje, nu e mai accesibil sau mai simplu de cautat prin el !!! macar avem o pagina normala unde putem sa vedem tot ce scrie ! as zice ca e mai emancipat, dar s-a depasit faza cu utilul ! e mai grandios, dar merge mai greu din cauza reclamelor... si nu ca se misca greu, ci ca, ca sa ajungi "acolo" unde ai nevoie, trebuie sa treci si prin locuri unde nu ai nevoie ! asta, presupune inca o "reincarcare", ia timp, dar onoratii de la 121 nu le pasa sau nu s-au gandit la asta ! ei... ce vreti, excesul de zel... nu intodeauna e o calitate ! atatea locuri inutile, pe unde poti sa ajungi si de care nu ai nevoie, ma refer la "statii" inaintea locului unde ai tu treaba..... inca nu am intalnit !!!!! o sa intru si la NASA... poate cei de pe 121 au vrut sa imite pe aia... !!! dar ca sa dau de Tantza...... trebuie sa fac juma de drum spre Luna !!!!!! :evil: dar asta e... asa ca trebuie sa invatam cum si daca functioneaza si firul de tras apa la WC... !!! :twisted: :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde dragos6 » Lun Mai 17, 2010 3:55 pm

Ba e foarte simplu, barbo: undeva, în stânga sus este un link: Panoul utilizatorului (ma rog eu am pus link direct spre inbox).
sper că de acolo te descurci. în măsura timpului şi a disponibilităţii, o să încerc să refac topicul cu tutoriale.
În ceea ce priveşte ştergerea mesajelor mai vechi, se poate face si din FireFox: se selectează din lista derulantă de opţiuni din dreapta jos acţiunea dorită (ştergere mesaje), apoi se apasă pe tasta TAB... şi magie! apare butonul [Du-te] (adică cel ce trebuie apăsat ca să îndeplinească acţiunea solicitată).
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde Karina33 » Lun Mai 17, 2010 4:11 pm

:occasion5: Cautam unul cu plecaciuni sa-l pun, dar merge si-asta!
Noroc cu magia tastei TAB! Da 121 ne trimite si la scoala de vrajitoare? Sa stiu dac-mi iau matura, ca am doar aspirator in casa...

Apropo ca am vazut acum asta: daca vreau sa vad mai multe zambete imi deschide o pagina unde-s doar cateva si ma trimite pe paginile urmatoare. Timp irosit! Aveau loc pe-o singura pagina ca inainte.
Karina33
irish coffee

Mesajde michi 73 » Lun Mai 17, 2010 5:02 pm

dragos6 scrie:Ba e foarte simplu, barbo: undeva, în stânga sus este un link: Panoul utilizatorului (ma rog eu am pus link direct spre inbox).
sper că de acolo te descurci. în măsura timpului şi a disponibilităţii, o să încerc să refac topicul cu tutoriale.
În ceea ce priveşte ştergerea mesajelor mai vechi, se poate face si din FireFox: se selectează din lista derulantă de opţiuni din dreapta jos acţiunea dorită (ştergere mesaje), apoi se apasă pe tasta TAB... şi magie! apare butonul [Du-te] (adică cel ce trebuie apăsat ca să îndeplinească acţiunea solicitată).

Nu e deloc simplu pentru o persoana care pana acum cativa ani avea de a face
cu calculatorul numai ca sa-l stearga de praf. Ieri am pierdut 3-4 ore sa belesc reclamele si sa ramana numai forumul; neavand scoala, mergand pe tatonare, nici n-asi sti sa spun ce am facut. La fel cu cutia de mesaje: la 12 noaptea reuseam sa sterg. Asa cum sunt de parere si altii mai imprieteniti cu netul, e pierdere de timp, sursa de nervi si de complexe, si nu pentru ca ma apropii de 80 de ani sau asi fi proasta gramada. Ar trebui raportata partea cu mesageria. Nu e suficient ca Dragos spune sa intri in Fire Fox ( unii nu-l au) si sa faci ceva cu TAB-ul; poate azi nu citesc mesajul lui Dragos si maine nu stiu sa ma descurc. Programul trebuie sa fie simplu, accesibil si sa te descurci cu el fara ajutor. Apropos! De cand s-a schimbat macheta Bibi nu mai poate intra desi si-a facut si un cont nou. Ce face adm. renunta asa de usor la o forumista ca ea?
michi 73
frappuccino

Mesajde anena » Mar Mai 18, 2010 2:56 pm

Eu cred ca moderatorii de pe forum ar trebui sa contacteze administratia 121.ro, poate pe ei ii asculta, ca pe noi...ioc...
Eu nu am a ma plinge, la mine merge brici, desi nu imi place foarte tare formatul forumului, adica e mult prea colorat, iar reclamele ma innebunesc.dar pe mine ma intereseaza oamenii de aici, nu culorile :) :)
Insist si eu pentru rezolvarea problemelor, in ceea ce priveste logarea membrilor , mai ales pt.Bibi...
anena
frappuccino

Mesajde pitbully » Mar Mai 18, 2010 7:35 pm

io zic sa notam problemele, absolut toate si cineva de aici, eventual dragos ( daca doreste ) sa faca o conferinta cu administratia 121.
io de bibi am tot zis... si vad ca nimic. :|
anena, te inseli daca crezi ca pe noi ne-ar asculta. serios :D
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde dia21 » Mar Mai 18, 2010 8:52 pm

:twisted: si cel mai bun exemplu sunt eu! :evil: :sad:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde pitbully » Mar Mai 18, 2010 8:58 pm

da. cel mai bun exemplu esti tu :D
azi am lasat 2 plangeri la usa Danielei si ieri inca una in care i-am zis ca ai probleme, da' nu mi-a deschis pana acum. :|
sau sa vorbim si noi cu RNS sa-i rezolve si pe ei? :)))))
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde DanielaF » Mar Mai 18, 2010 11:38 pm

elements scrie:cotozfana mica, ochii mari si ceteste aci, ca-ti traduc din romana in romana.
: "Dacă stilul oferă aceasta, orice mesaj scris de un prieten va fi subliniat."
dupa cum vezi, te-am pacalit. n-am tradus, da intelegi si asa, "prietene"

si: "Persoanele neagreate sunt utilizatori care vor fi ignoraţi. Mesajele acestora nu vor fi total vizibile. " clar, da? acu` nu-i musai sa treci pe cineva acolo.
insa eu am alta nemultumire, si anume: "Nu puteţi ignora moderatorii şi administratorii." pai dom'le, asta-i discriminare. eu l-as ignora oliaca pe dragos, ca-i so fuckin` boring, si cu un stil de a glumi foarte previzibil si uzitat. de ce n-as putea face asta? daca vrea omu sa-mi comunice ceva, poa`sa trimita mesagere, de iexemplu`.

:)

Stiu, nimic nu e perfect. :D
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
DanielaF
admin

Mesajde DanielaF » Mar Mai 18, 2010 11:48 pm

pitbully scrie:da. cel mai bun exemplu esti tu :D
azi am lasat 2 plangeri la usa Danielei si ieri inca una in care i-am zis ca ai probleme, da' nu mi-a deschis pana acum. :|
sau sa vorbim si noi cu RNS sa-i rezolve si pe ei? :)))))

Asa cum ti-am scris aseara in unul din replyuri, am transmis colegului meu care cred ca deja a rezolvat problema de logare a lui Bibi. Apoi i-am scris din nou despre ochelarica.
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
DanielaF
admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Totul despre forumisti