Noul Forum 121.ro 10 mai 2010
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
Re: Noul Forum 121.ro 10 mai 2010
Bine.
Ai un alt pm
Ai un alt pm
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
-

pitbully - frappuccino
barboneli scrie:michi 73 scrie:barboneli scrie:e bine de tine... ! eu am un buton "pleaca"... si tot nu pot sa-mi vad mesajele particulare !!!am acolo la pastrare sfaturi de la dragos, ca de ex. "cum sa mori repede fara sa-ti strici coafura"..., etc !!! mai am acolo ceva link-uri, scrisori de dragoste si scrisori de dute dracului... !!! pe astea le-am pastrat ca sa le folosesc in caz de proces !!! deci cum fac ca sa le vad, asa cum sunt ele, negru pe alb ??? plus ca mai trebuie facut si curatenie p-acolo !!! NU ajung la ele ! ajutor !!! mersi.
Daca partea cu forumul, in masura in care ti-ai blocat spamurile e net superioara vesiunii vechi, mesageria privata ar trebui adusa la linia veche, eventual cu ceva imbunatatiri. Ce ma fugareste cu dosare si sertare, cuvinte de recunoastere, trieri- parca am fi la Posta la corespondenta- cand majoritatea dam PM-uri de felicitari, sfaturi sau barfe cu pupici si odata citit nu mai are valoare>? Sa ramana optiunea salvat dar nu sa ma trimita in balarii in doc. Word sau EXCEL, pe care-l creez eu sau cine? Repet, 121 ar trebui sa ramana cu acces usor si sa nu-ti ceara scoala. Lumea nu se termina cu cei care au facut informatica in liceu ci cuprinde si pe cei care au invatat sa socoteasca pe abac.
ai perfecta dreptate, dar daca cand am cerut ajutor eram vaca... acum sunt bou !!!![]()
ca tot nu am inteles cum ajung sa-mi vad mesajele pe PM sau sa le sterg !!!! noul forum, pe langa unele avantaje, nu e mai accesibil sau mai simplu de cautat prin el !!! macar avem o pagina normala unde putem sa vedem tot ce scrie ! as zice ca e mai emancipat, dar s-a depasit faza cu utilul ! e mai grandios, dar merge mai greu din cauza reclamelor... si nu ca se misca greu, ci ca, ca sa ajungi "acolo" unde ai nevoie, trebuie sa treci si prin locuri unde nu ai nevoie ! asta, presupune inca o "reincarcare", ia timp, dar onoratii de la 121 nu le pasa sau nu s-au gandit la asta ! ei... ce vreti, excesul de zel... nu intodeauna e o calitate ! atatea locuri inutile, pe unde poti sa ajungi si de care nu ai nevoie, ma refer la "statii" inaintea locului unde ai tu treaba..... inca nu am intalnit !!!!! o sa intru si la NASA... poate cei de pe 121 au vrut sa imite pe aia... !!! dar ca sa dau de Tantza...... trebuie sa fac juma de drum spre Luna !!!!!!
dar asta e... asa ca trebuie sa invatam cum si daca functioneaza si firul de tras apa la WC... !!!
![]()
Barboneli, stai, nu trage!
Se pare ca, dupa reactiile unora dintre voi, am ajuns deja in iad cu bunele noastre intentii de upgrada forumul.
Platforma asta noua implementata este are plusuri si minusuri, ca orice soft nou. Forumul acesta fost mai intai trimis la moderatori in versiune beta, unii dintre moderatori au dat reply cu cateva sugestii. Apoi l-am postat si acum luam rand pe rand observatiile voastre pentru a le rezolva si a face totul sa lucreze mai bine.
Formul este menit sa fie mai simplu si mai usor de utilizat. Are si unele facilitati mai sofisticate pentru cine doreste sa le foloseasca.
Forumul vechi era deja perimat, a avut cateva probleme si cu atacurile cu virusi, nu mai puteam functiona cu el.
Intotdeauna cand imi instalez pe calculator un soft de versiune mai noua exista probleme pentru ca... pur si simplu ma obisnuisem cu cel vechi. Dar sper sa puteti vedea si ce functioneaza la forum si sa il facem sa fie ce ne dorim cu toii.
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
-

DanielaF - admin
dragos6 scrie:Ba e foarte simplu, barbo: undeva, în stânga sus este un link: Panoul utilizatorului (ma rog eu am pus link direct spre inbox).
sper că de acolo te descurci. în măsura timpului şi a disponibilităţii, o să încerc să refac topicul cu tutoriale.
În ceea ce priveşte ştergerea mesajelor mai vechi, se poate face si din FireFox: se selectează din lista derulantă de opţiuni din dreapta jos acţiunea dorită (ştergere mesaje), apoi se apasă pe tasta TAB... şi magie! apare butonul [Du-te] (adică cel ce trebuie apăsat ca să îndeplinească acţiunea solicitată).
Mersi, Dragos!
Life is not the amount of breaths you take, is the amount of moments that take your breath away!
-

DanielaF - admin
pitbully scrie:anena, te inseli daca crezi ca pe noi ne-ar asculta. serios
Nu fii rautacios! De cate ori mi-ai scris ti-am raspuns. Ti-am urmat si sugestiile, deci... depinde depinde la ce te gandesti!
-

DanielaF - admin
si eu ce fac? pierd ore intregi incercand sa ma loghez si-mi cere incontinuu sa ma autentific???? in seara asta am pierdut aproape 4 ore incercand sa scrie 2-3 mesaje!!!!!
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
dia21 scrie:si eu ce fac? pierd ore intregi incercand sa ma loghez si-mi cere incontinuu sa ma autentific???? in seara asta am pierdut aproape 4 ore incercand sa scrie 2-3 mesaje!!!!!
dia21, il rog pe colegul meu sa verifice. De pe ce browser intri pe site si ce soft ai pe calculator? Poate este un bug care apare la anumite softuri si altfel ii dam de cap problemei asteia. Scrie-mi te rog pe df@121.ro sa pot face fw mai usor. Mersi.
-

DanielaF - admin
pentru buna si amabila Daniela !
gata... ! nu mai trag !
am suflat in teava armei si am scos si fumul de la ultima impuscatura... !!!
am rabdare pana se rezolva cele mai mari probleme de pe noul format ! cu ajutorul lui dragos, am rezolvat si problema PM-ului ! la dia, de ex. azi am observat un progres ! daca ieri a pierdut 4 ore sa se logheze, azi i-au trebuit numai 45 de minute... !!!
evident este un progres ! dar daca totusi se logheaza pana la urma... inseamna ca nu bug-ul sau ce ai sugerat tu, daniela, e problema, nu ? eu nu ma pricep, zic si eu ca sugestie ! oricum... am vazut si un buton in care se poate alege varianta ca sa fi autentificat (asta e sinonim cu "logat" ?) automat la fiecare intrare ! asa parca scrie. eu am bifat acolo si tot nu maaaa.... automat ! eu nu am deloc probleme cu logarea, dar ma gandeam la dia ! e... succes la rezolvari !!!! 
gata... ! nu mai trag !
am suflat in teava armei si am scos si fumul de la ultima impuscatura... !!!
am rabdare pana se rezolva cele mai mari probleme de pe noul format ! cu ajutorul lui dragos, am rezolvat si problema PM-ului ! la dia, de ex. azi am observat un progres ! daca ieri a pierdut 4 ore sa se logheze, azi i-au trebuit numai 45 de minute... !!! 
-

barboneli - frappuccino
Am bifat si eu, sa vad daca ma tine logata.
Nu pricep de ce se poate logfa cateodata si alteori nu, sper sa se rezolve cat mai repede, cred ca e enervant rau de tot.
Am si eu nedumeriri, dar le pun pe seama faptului ca nu reusesc sa petrec foaret mult timp pe forum. Nu stiu cum se incarca poza la profil, nu am un camp pentru asta.
Poate ca ar trebui sa ma culc, sunt la laptop de la 6:00 dimineata cu scurte pauze..
Nu pricep de ce se poate logfa cateodata si alteori nu, sper sa se rezolve cat mai repede, cred ca e enervant rau de tot.
Am si eu nedumeriri, dar le pun pe seama faptului ca nu reusesc sa petrec foaret mult timp pe forum. Nu stiu cum se incarca poza la profil, nu am un camp pentru asta.
Poate ca ar trebui sa ma culc, sunt la laptop de la 6:00 dimineata cu scurte pauze..
-

DanielaF - admin
de acord cu tine... !
in plus, noaptea e un bun sfatuitor... !!! somn usor si sper sa nu visezi problemele de pe forum !!!! daca te gandesti la altceva.... o sa fie mai bine ! de ex. gandestete la 2012.... !
cand se gandeste omul la viitor.... uita de problemele actuale !
in plus, noaptea e un bun sfatuitor... !!! somn usor si sper sa nu visezi problemele de pe forum !!!! daca te gandesti la altceva.... o sa fie mai bine ! de ex. gandestete la 2012.... ! -

barboneli - frappuccino
barboneli scrie:... daca te gandesti la altceva.... o sa fie mai bine ! la Sex. ... cand se gandeste omul la viitor.... uita de problemele actuale !

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
buna ideie... ! tu ramai sa te gandesti la el... eu ma duc sa-l fak... !!! -

barboneli - frappuccino
-

DanielaF - admin
Windows Vista si Internet Explorer 8
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
Incercati sa va conectati de pe Mozzila Firefox si s-ar putea sa nu aveti nici o problema.
- anena
- frappuccino
dia21 scrie:Windows Vista si Internet Explorer 8
@dia21 Ti-a scris colegul meu acum 2 zile, te rog raspunde-i. Nu stiu daca pe pm sau pe email.
-

DanielaF - admin
Înapoi la Totul despre forumisti