oana_daniela

Chiar aici!

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise

oana_daniela

Mesajde mandarinuL***** » Vin Oct 12, 2007 9:49 pm

topic obli_gatoriu,
pt cine pretinde ca stie cat de cat mersul acestui forum; este rugat sa opineze. Imagine
cam cu ce ar putea sa inceapa o discutie despre o_d? prin ce ar tb sa treaca? si la ce sa ajunga?
Daca ziua ta nu are rod, ea nu este si tu nu esti. - CN
mandarinuL*****
mochaccino

Mesajde ginadobrescu » Vin Oct 12, 2007 10:07 pm

:D :drunken: :bom:

ce-ti veni?
ginadobrescu
irish coffee

Mesajde domnisoara_cucu » Vin Oct 12, 2007 10:57 pm

cum ce-i veni?
nu-i place domnisoara_cucu , o placea mai mult pe o_d...
dar cum domnisoara_avio nu se grabeste sa ridice banarea, desi termenul a expirat...
:idea: eu cred ca asta e...
Ultima oară modificat de domnisoara_cucu pe Sâm Oct 13, 2007 12:08 am, modificat 1 dată în total.
domnisoara_cucu
cafe-latte

Mesajde dorina17 » Vin Oct 12, 2007 11:57 pm

:) dom'soara AVio o fi in vichend...mai ai putintica rabdare...
danule, te-ai intrecut pe tine insuti....atat de tare ca aproape ai dat pe rastacoale.....
da...chiar?...ce-ti veni, frate? deja ma simt un pic geloasa? :D
:sad: io n-am topicul meu...nu sunt senzationala...n-am fost banata....(tre sa pun avatarul ala de la gradi...asa ma simt acu')
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde mandarinuL***** » Sâm Oct 13, 2007 12:02 am

ImagineImagine
te astept inca sa-ti dau ariciul, doinooo.
Daca ziua ta nu are rod, ea nu este si tu nu esti. - CN
mandarinuL*****
mochaccino

Mesajde dorina17 » Sâm Oct 13, 2007 12:18 am

:) inca il mai tii?...mai, sincer, ce face un arici la casa omului? :idea:
tre s-o motivez pe mama ca sa-l intretina
Imagine
In viata exista doua tragedii. Una e sa obtii ceea ce doresti cealalta sa nu obtii(G.B.S)
dorina17
blue eyes

Mesajde domnisoara_cucu » Sâm Oct 13, 2007 12:49 am

:drunken: un arici mananca furnici si alte insecte mici
domnisoara_cucu
cafe-latte

Mesajde AVio » Sâm Oct 13, 2007 10:30 am

domnisoara cucu nu merita sa ii fie ridicata banarea daca oricum a considerat ca nu a mancat nici usturoi si nici gura nu-i miroase si ca urmare si-a facut alt user. vreti sa fiti respectati dar voi nu respectati pe nimeni...ei bine, ma mai gandesc!
AVio
irish coffee

Mesajde AVio » Sâm Oct 13, 2007 10:33 am

din categoria "eu sunt aBsolut nevinovat si astia au ceva cu mine": mandarinul, yaluro, oana_daniela sau domnisoara cucu, sakhira....
AVio
irish coffee

Mesajde sakhira » Sâm Oct 13, 2007 1:30 pm

AVio scrie:din categoria "eu sunt aBsolut nevinovat si astia au ceva cu mine": mandarinul, yaluro, oana_daniela sau domnisoara cucu, sakhira....

nu am sustinut ca "aBsolut nevinovat" ne ati banat, poate ne am "maimutarit " cum a ti sustinut dvs, cu voie sau fara..., atunci, poate ...trebuia sa ne banati...

ideia a ramas in cea ce ma priveste :

- sa facut doua "sedinte " pentru banarea felicita40 nu sa gasit motiv de banare...

- o moderatoare in 26 septembrie 2007 a scris " nu gasesc nimic sa ii cer banarea..." la felicita40

- felicita40 nu a injurat, dar a fost injurata , nu odata si urat de tot...

Totusi, in 28 septembrie a fost banata..., mai conteaza de ce ...? nu prea cred ....
sakhira
cafe-latte

Mesajde dragos6 » Sâm Oct 13, 2007 4:55 pm

biata fata... :sad:
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde kioko » Sâm Oct 13, 2007 6:18 pm

dorina17 scrie: :sad: io n-am topicul meu...nu sunt senzationala...n-am fost banata...

Nici eu n-am un topic doar al meu...iar eu sint senzationala...si am mai fost si prima banata :D Solicit compensatii pentru ofensa adusa :cool:
kioko
frappuccino

Mesajde dragos6 » Sâm Oct 13, 2007 6:42 pm

cool! deci daca eu am topicul meu (sunt de fapt mai multe! :P ) trebuie sa ma astept sa fiu si banat? (sau macar dobrogea, bucovina, ceva?!)
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Re: oana_daniela

Mesajde lola78 » Sâm Oct 13, 2007 7:42 pm

mandarinuL***** scrie:topic obli_gatoriu,
pt cine pretinde ca stie cat de cat mersul acestui forum; este rugat sa opineze. Imagine
cam cu ce ar putea sa inceapa o discutie despre o_d? prin ce ar tb sa treaca? si la ce sa ajunga?
:? pai ar trebui sa inceapa cu o.d. si sa termine cu d.c. :D
la,la,la,ce lunga e cararea..la,la,la...
lola78
irish coffee

Mesajde domnisoara_cucu » Sâm Oct 13, 2007 8:44 pm

AVio scrie:domnisoara cucu nu merita sa ii fie ridicata banarea daca oricum a considerat ca nu a mancat nici usturoi si nici gura nu-i miroase si ca urmare si-a facut alt user. vreti sa fiti respectati dar voi nu respectati pe nimeni...ei bine, ma mai gandesc!

domnisoara_avio pare ca nu e bine informata, desi ar trebui sa stie cel mai bine avand in vedere ca e platita sa faca ascest lucru.

Am intrat cand nu stiam ca sunt banata sa intreb de ce nu ma loghez si dupa, sa inteleg de ce nu mi s-a ridicat banarea.asta se poate vedea usor de orice utilizator daca doar da click la profil sa vada mesajele trimise. Nu ai facut nici macar atat si ai considerat ca ti se cuvine sa prelungesti fara macar sa anunti, sa justifici.

Ah, sa nu uitam ca nu am zis ca sunt nevinovata si ca urmare am tacut, bannarea am considerat-o prea tarzie...

Cat despre oana_daniela(sa fiu "on" topic)
oana_daniela a disparut Madalin din Mandarin, nu mai sunt balaurita, Lady Dragon si alte cate si mai cate animale. Sunt o fata normala care azi a plans la nunta celui mai bun prieten, ieri la alaturi de o verisoara,merge diseara la petrecerea de la nunta,joi la Depeche Mode (Dave, sper sa te vad acolo :drunken: This HOT Lady wants to see you ).
nu mai am timp sa ma simt Oana_daniela ...viata e prea scurta. acum sunt doar un personaj de poveste dintr-o carte pe care mi-au cazut ochii cand scrutam biblioteca. Oana nu mai viseaza si nu mai scrie, plange, rade, traieste, iubeste striga in gura mare tot simte pentru ca uraste ipocrizia si oamenii mici. Dominisoara Cucu era o femeie care nu isi accepta conditia, viseaza la profesorul indragostit de stele,desi stie, stie ca nu va fi ca ele.
si daca dreapta, parabola, hiperbola nu ar tinde spre infinit le-ar pierii toata frumusetea.
Ultima oară modificat de domnisoara_cucu pe Sâm Oct 13, 2007 8:49 pm, modificat 1 dată în total.
domnisoara_cucu
cafe-latte

Următorul

Înapoi la Totul despre forumisti