primavara

Chiar aici!

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise

Mesajde turcuaz » Mie Mar 31, 2010 1:53 pm

turcuaz scrie:
barboneli scrie:silvye are dreptate.... mai ales ca acum, mi-a iesit apa din computer...!!! :shock: :cool: si mie imi plac pozele tale... dar pune si tu poze mai mici... ca produci inundatii...!!! :twisted: :D se pare ca e destul de calda apa la voi.......

Biiineee, alte dati o sa mai tai din poze :mrgreen: :idea: o sa le mai micsorez...
Dar pe astea daca le postam micsorate nu aveau acelasi farmec, nu se vedea la fel de clar cat de limpede era apa :mrgreen:
Era tare placut ... apa foarte linistita si curata... ca in piscina :drunken: vara nu e asa... e plina de alge si ganganii :|

Gata! Le-am modificat putin :idea:
turcuaz
irish coffee

Mesajde barboneli » Mie Mar 31, 2010 2:16 pm

ok, mersi...! si nu am stiut ca esti din Mangalia.... am crezut ca tot din Constantza ! eu in Constantza nu am fost niciodata... dar de la Mangalia, Nord si Sud, am numai amintiri placute.....!!! :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde turcuaz » Mie Mar 31, 2010 3:36 pm

Am mai scris de unde-s ... :)
Eu locuiesc foarte aproape de plaja; pot spune chiar ca plaja e in spatele blocului ,...vad marea de la balcon ... o aud din casa atunci cand e agitata ...
Mie imi place mult albastrul... aici ma numesc turcoaz ... marea este albastra.... de aici si obsesia mea de a posta fotografii cu marea neagra cea albastra :idea: :mrgreen: :P
turcuaz
irish coffee

Mesajde ochelarica. » Mie Mar 31, 2010 4:06 pm

barboneli scrie:paiiii... era floraria inchisa ! :cool:

Imagine

Imagine

:mrgreen: daca tot s-a deschis floraria...io vreau sunflowers :drunken: :mrgreen: ...

http://www.youtube.com/watch?v=LUmQXnBPeb0
ochelarica.
irish coffee

Mesajde barboneli » Mie Mar 31, 2010 9:15 pm

uite draga, uite...! dorintza ta e pentru mine porunca !!! :twisted: :D am intarziat un pic ca a trebuit sa calatoresc in timp putin, pana am ajuns la perioada cand ele infloresc.... !!! :D ma scuzi, da ?

Imagine

Imagine

esti multumita draga sau tot cu mintea-n colturi esti.... ??? :cool:
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Mie Mar 31, 2010 9:56 pm

foarte, foarte, foarte multumita sufletel! :) ...
si mult mai calma, deocamdata.
esti un adevarat adorabil :mrgreen:
ochelarica.
irish coffee

Re: primavara

Mesajde abica » Vin Sep 09, 2011 11:04 pm

Sa nu credeti ca-mi plac decit aceste doua anotimpuri....Primavara si Toamna,spun asta pentru ca nu am mai trecut din primavara pe aici :ymblushing: ,imi pare rau dar am fost plecata din tara si acum doua saptamini am revenit.Daca ma iertati :ympray: va promit sa nu mai dispar precum...... ;)) si sa fiu prezentaalaturi de voi.Va doresc un weekend plin de bucurie si fericire.
abica
cafe-latte

Mesajde abica » Vin Sep 09, 2011 11:04 pm

Sa nu credeti ca-mi plac decit aceste doua anotimpuri....Primavara si Toamna,spun asta pentru ca nu am mai trecut din primavara pe aici :ymblushing: ,imi pare rau dar am fost plecata din tara si acum doua saptamini am revenit.Daca ma iertati :ympray: va promit sa nu mai dispar precum...... ;)) si sa fiu prezentaalaturi de voi.Va doresc un weekend plin de bucurie si fericire.
abica
cafe-latte

Mesajde abica » Vin Sep 09, 2011 11:05 pm

abica
cafe-latte

Mesajde barboneli » Vin Sep 09, 2011 11:51 pm

si tie la fel.... si tie la fel.... si :p tie la fel !!!! :-bd :-D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Anterior

Înapoi la Totul despre forumisti