primavara
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
40 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
primavara
Imi place sa vad cum toata lumea scrie despre primavara,cum o iubesc si cit de mult a fost asteptata.Vad pe forum discutii intre persoane foarte interesante si placute.Acum imi dau seama ca intradevar aici este o mare...FAMILIE si ma bucur ca fac si eu parte din ea.O primavara cu multe flori,caldura in suflete,sanatate si multa iubire.
- silvia ivan
- cafe-latte
Imi place sa vad cum toata lumea scrie despre primavara,cum o iubesc si cit de mult a fost asteptata.Vad pe forum discutii intre persoane foarte interesante si placute.Acum imi dau seama ca intradevar aici este o mare...FAMILIE si ma bucur ca fac si eu parte din ea.O primavara cu multe flori,caldura in suflete,sanatate si multa iubire.
intai.... bine ai venit !!!
doi... stai mult ???
patru... vezi tu... aici se mai vorbeste si de altceva, nu numai de primavara ! ge fapt, in fiecare anotimp, se vorbeste despre.... mancare, religie, sex, carti ce se poarta si ce nu se poarta.... ascultam muzica barfim si bem cafea la.... cafenea, doar unde se poate in alt loc.....!!!!
sase... familie zici.... ? hm... e ceva in asta !!!
eu, de ex. sunt fratele verisoarei primare a sotului lui cumnata fratelui deci si cumnatul lui, deci si varul lui primar, daaaar... si nasul lui unui moderator, daca o sa vrea pana la urma, ca ne certam in fiecare zi !!!! tata-l e necunoscut iar mama.... pan'la urma, o sa aflam noi....!!!!
sapte.... in afara de mine si incaaa.... sa zicemmmm... nu stiu cati, nu mai sunt persoane interesante si placute.....!
si nici placute si interesante...!
opt.... daca tu stii totul despre noi... noi inca nu stim nimic despre tine !!! in afara de: ca esti o persoana fermecatoare, inalta, satena, ochi caprui... tanara, necasatorita, romantica cu auzul perfect, pofta de mancare nu prea mare dar iubitoare de filme romantice, coca-cola si prajituri de ciocolata, inaltimea intre 167 si 205 centimetrii, nu esti amatoare de sport dar iti plac rosile si legumele in general....!!! floarea preferata e trandafirul sau macar numai firul lui ! scrii corect limba materna, spre deosebire de mine... si ne v-a face placere sa discutam cu tine !!!!
in rest.... eu sunt primul care iti urez, inca o data.... bine ai benit !!!!
intai.... bine ai venit !!!
doi... stai mult ???
patru... vezi tu... aici se mai vorbeste si de altceva, nu numai de primavara ! ge fapt, in fiecare anotimp, se vorbeste despre.... mancare, religie, sex, carti ce se poarta si ce nu se poarta.... ascultam muzica barfim si bem cafea la.... cafenea, doar unde se poate in alt loc.....!!!!
sase... familie zici.... ? hm... e ceva in asta !!!
sapte.... in afara de mine si incaaa.... sa zicemmmm... nu stiu cati, nu mai sunt persoane interesante si placute.....!
opt.... daca tu stii totul despre noi... noi inca nu stim nimic despre tine !!! in afara de: ca esti o persoana fermecatoare, inalta, satena, ochi caprui... tanara, necasatorita, romantica cu auzul perfect, pofta de mancare nu prea mare dar iubitoare de filme romantice, coca-cola si prajituri de ciocolata, inaltimea intre 167 si 205 centimetrii, nu esti amatoare de sport dar iti plac rosile si legumele in general....!!! floarea preferata e trandafirul sau macar numai firul lui ! scrii corect limba materna, spre deosebire de mine... si ne v-a face placere sa discutam cu tine !!!!
in rest.... eu sunt primul care iti urez, inca o data.... bine ai benit !!!!
-

barboneli - frappuccino
raspuns.....
Iti multumesc pentru urarea de"bun venit"m-am bucurat foarte mult sa vad ca ma....."baga si pe mine cineva in seama".Dar mesajul tau ma facut sa ma simpt precum un copil care si-a dorit o jucarie foarte mult si cind a primit-o ia fost luata inapoi.Imi plac provocarile dar tu m-ai pus in fata unui joc de puzzerie(cred c-am scris corect)in care nu mi-ai dat toate piesele.N-am inteles daca vorbesti serios cind te descrii si daca vrei sa vorbesc despre mine.Daca te intereseaza sa ma cunosti afla ca sint o persoana cit se poate de normala imi place tot ce este frumos,iubesc foarte mult viata cu tot ce-mi ofera ea..bune si mai putin bune si-mi doresc sa am alaturi prieteni sinceri.Referitor la intrebarea ta "cit stau"?,trebuie sa te dezamagesc,voi sta alaturi de voi cum se spune "pina moartea ne va desparti"!!!Indiferent cui apartine acest mesaj trimis spre mine,eu iti multumesc si iti promit ca..vei mai auzi de persoana mea.Sa ai parte de o zi minunata plina de culoare si calduta
- silvia ivan
- cafe-latte
Silvia hai la cafea!
Pe-acolo se aduna lumea...eu de obicei nu intru pe sectiunea asta, e folosita de obicei pentru avertismente, ban, si reclamatii.
Si pe la celelalte topicuri esti invitata sa participi.
Pe noi o sa ne cunosti in timp, probabil ca si noi pe tine...
Ai facut cunostinta cu Barbo, stoic luptator al forumului, e mai greu de citit uneori, e glumet si se pierde in explicatii, asta-i sarmul lui!
Pe-acolo se aduna lumea...eu de obicei nu intru pe sectiunea asta, e folosita de obicei pentru avertismente, ban, si reclamatii.
Ai facut cunostinta cu Barbo, stoic luptator al forumului, e mai greu de citit uneori, e glumet si se pierde in explicatii, asta-i sarmul lui!
viatzaerozsirozestelumeatoata
-

Karina33 - irish coffee
Re: primavara
silvia ivan scrie:Imi place sa vad cum toata lumea scrie despre primavara,cum o iubesc si cit de mult a fost asteptata.Vad pe forum discutii intre persoane foarte interesante si placute.Acum imi dau seama ca intradevar aici este o mare...FAMILIE si ma bucur ca fac si eu parte din ea.O primavara cu multe flori,caldura in suflete,sanatate si multa iubire.
Bun venit , si dupa ce faci cunostinta la o cafea ,te-asteptam si la etajele inferioare bistro-ului.
-

adada - frappuccino
Karina33 scrie:Silvia hai la cafea!

-

barboneli - frappuccino
barboneli scrie::cool: asa e, silvia...! tiza ta are dreptate. de fapt si ea e adorabila, dar nu asa ca mine....!!! ea este si mai adorabila...! si mai sunt pe aici adorabile....!
tu esti cel mai adorabil , s-a inteles ?
- silvye
- frappuccino
ochelarica. scrie:Bun venit Silvia!![]()
Io-s adorabila adorabilelor.Cea mai frumoasa,desteapta...perfecta ce mai?
Hai sa-ti fac cunostinta cu Ghyoghi! Ie nou, tuuu
-

Adriana - frappuccino
Adriana scrie:ochelarica. scrie:Bun venit Silvia!![]()
Io-s adorabila adorabilelor.Cea mai frumoasa,desteapta...perfecta ce mai?
Hai sa-ti fac cunostinta cu Ghyoghi! Ie nou, tuuu
pai si vrei sa-l pricopsesti cu ochelarica? ce-ti facu baiatul?
- alinuta
- frappuccino
Adriana scrie:Hai sa-ti fac cunostinta cu Ghyoghi! Ie nou, tuuu
Nu vreau sa-i frang inimioara
Io fiind perfecta,o sa creada ca i-a pus Dumnezeu mana-'n cap

-

ochelarica. - irish coffee
40 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Totul despre forumisti