primavara

Chiar aici!

Moderatori: dragos6, Safari Sunrise

primavara

Mesajde silvia ivan » Joi Mar 18, 2010 2:05 pm

Imi place sa vad cum toata lumea scrie despre primavara,cum o iubesc si cit de mult a fost asteptata.Vad pe forum discutii intre persoane foarte interesante si placute.Acum imi dau seama ca intradevar aici este o mare...FAMILIE si ma bucur ca fac si eu parte din ea.O primavara cu multe flori,caldura in suflete,sanatate si multa iubire.
silvia ivan
cafe-latte

Mesajde barboneli » Joi Mar 18, 2010 3:07 pm

Imi place sa vad cum toata lumea scrie despre primavara,cum o iubesc si cit de mult a fost asteptata.Vad pe forum discutii intre persoane foarte interesante si placute.Acum imi dau seama ca intradevar aici este o mare...FAMILIE si ma bucur ca fac si eu parte din ea.O primavara cu multe flori,caldura in suflete,sanatate si multa iubire.

intai.... bine ai venit !!! :cool:
doi... stai mult ??? :twisted: :D
patru... vezi tu... aici se mai vorbeste si de altceva, nu numai de primavara ! ge fapt, in fiecare anotimp, se vorbeste despre.... mancare, religie, sex, carti ce se poarta si ce nu se poarta.... ascultam muzica barfim si bem cafea la.... cafenea, doar unde se poate in alt loc.....!!!!
sase... familie zici.... ? hm... e ceva in asta !!! :D eu, de ex. sunt fratele verisoarei primare a sotului lui cumnata fratelui deci si cumnatul lui, deci si varul lui primar, daaaar... si nasul lui unui moderator, daca o sa vrea pana la urma, ca ne certam in fiecare zi !!!! tata-l e necunoscut iar mama.... pan'la urma, o sa aflam noi....!!!! :? :cool:
sapte.... in afara de mine si incaaa.... sa zicemmmm... nu stiu cati, nu mai sunt persoane interesante si placute.....! :twisted: :D si nici placute si interesante...! :twisted: :bom:
opt.... daca tu stii totul despre noi... noi inca nu stim nimic despre tine !!! in afara de: ca esti o persoana fermecatoare, inalta, satena, ochi caprui... tanara, necasatorita, romantica cu auzul perfect, pofta de mancare nu prea mare dar iubitoare de filme romantice, coca-cola si prajituri de ciocolata, inaltimea intre 167 si 205 centimetrii, nu esti amatoare de sport dar iti plac rosile si legumele in general....!!! floarea preferata e trandafirul sau macar numai firul lui ! scrii corect limba materna, spre deosebire de mine... si ne v-a face placere sa discutam cu tine !!!!

in rest.... eu sunt primul care iti urez, inca o data.... bine ai benit !!!! :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

raspuns.....

Mesajde silvia ivan » Vin Mar 19, 2010 10:51 am

Iti multumesc pentru urarea de"bun venit"m-am bucurat foarte mult sa vad ca ma....."baga si pe mine cineva in seama".Dar mesajul tau ma facut sa ma simpt precum un copil care si-a dorit o jucarie foarte mult si cind a primit-o ia fost luata inapoi.Imi plac provocarile dar tu m-ai pus in fata unui joc de puzzerie(cred c-am scris corect)in care nu mi-ai dat toate piesele.N-am inteles daca vorbesti serios cind te descrii si daca vrei sa vorbesc despre mine.Daca te intereseaza sa ma cunosti afla ca sint o persoana cit se poate de normala imi place tot ce este frumos,iubesc foarte mult viata cu tot ce-mi ofera ea..bune si mai putin bune si-mi doresc sa am alaturi prieteni sinceri.Referitor la intrebarea ta "cit stau"?,trebuie sa te dezamagesc,voi sta alaturi de voi cum se spune "pina moartea ne va desparti"!!!Indiferent cui apartine acest mesaj trimis spre mine,eu iti multumesc si iti promit ca..vei mai auzi de persoana mea.Sa ai parte de o zi minunata plina de culoare si calduta
silvia ivan
cafe-latte

Mesajde Karina33 » Vin Mar 19, 2010 10:59 am

Silvia hai la cafea!
Pe-acolo se aduna lumea...eu de obicei nu intru pe sectiunea asta, e folosita de obicei pentru avertismente, ban, si reclamatii.
Si pe la celelalte topicuri esti invitata sa participi.
Pe noi o sa ne cunosti in timp, probabil ca si noi pe tine...
Ai facut cunostinta cu Barbo, stoic luptator al forumului, e mai greu de citit uneori, e glumet si se pierde in explicatii, asta-i sarmul lui!
viatzaerozsirozestelumeatoata
Karina33
irish coffee

Re: primavara

Mesajde adada » Vin Mar 19, 2010 11:22 am

silvia ivan scrie:Imi place sa vad cum toata lumea scrie despre primavara,cum o iubesc si cit de mult a fost asteptata.Vad pe forum discutii intre persoane foarte interesante si placute.Acum imi dau seama ca intradevar aici este o mare...FAMILIE si ma bucur ca fac si eu parte din ea.O primavara cu multe flori,caldura in suflete,sanatate si multa iubire.

Bun venit , si dupa ce faci cunostinta la o cafea ,te-asteptam si la etajele inferioare bistro-ului. :)
adada
frappuccino

Mesajde barboneli » Vin Mar 19, 2010 11:38 am

Karina33 scrie:Silvia hai la cafea!
Pe-acolo se aduna lumea...eu de obicei nu intru pe sectiunea asta, e folosita de obicei pentru avertismente, ban, si reclamatii.
Si pe la celelalte topicuri esti invitata sa participi.
Pe noi o sa ne cunosti in timp, probabil ca si noi pe tine...
Ai facut cunostinta cu Barbo, stoic luptator al forumului, e mai greu de citit uneori, e glumet si se pierde in explicatii, asta-i sarmul lui!

Imagine
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde silvye » Vin Mar 19, 2010 1:33 pm

Bine ai venit silvia . Barbo e unul dintre cei mai adorabili forumisti si sunt convinsa ca ti-a urat un bun venit sincer spus din toata inima .
silvye
frappuccino

Mesajde barboneli » Vin Mar 19, 2010 2:32 pm

:cool: asa e, silvia...! tiza ta are dreptate. de fapt si ea e adorabila, dar nu asa ca mine....!!! ea este si mai adorabila...! si mai sunt pe aici adorabile....! :D
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde silvye » Vin Mar 19, 2010 5:40 pm

barboneli scrie::cool: asa e, silvia...! tiza ta are dreptate. de fapt si ea e adorabila, dar nu asa ca mine....!!! ea este si mai adorabila...! si mai sunt pe aici adorabile....! :D

tu esti cel mai adorabil , s-a inteles ? :evil: :D
silvye
frappuccino

Mesajde pitbully » Vin Mar 19, 2010 8:39 pm

Bun venit Silvia.

Si io sunt pacaliciu forumului :( :sad: :D
Viziune înseamna sa vezi lucrurile nu cum sunt, ci cum vor fi...

Orice vis poate deveni realitate cu conditia sa sti ce sa visezi...
pitbully
frappuccino

Mesajde silvye » Vin Mar 19, 2010 10:56 pm

pitbully scrie:Bun venit Silvia.

Si io sunt pacaliciu forumului :( :sad: :D

Si el e fiul meu . Frumos si destept pe cale sa devina cel mai sexi de pe terra :D
silvye
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Vin Mar 19, 2010 11:22 pm

Bun venit Silvia! :)
Io-s adorabila adorabilelor. :twisted: Cea mai frumoasa,desteapta...perfecta ce mai? :mrgreen:
ochelarica.
irish coffee

Mesajde Adriana » Vin Mar 19, 2010 11:28 pm

ochelarica. scrie:Bun venit Silvia! :)
Io-s adorabila adorabilelor. :twisted: Cea mai frumoasa,desteapta...perfecta ce mai? :mrgreen:

Hai sa-ti fac cunostinta cu Ghyoghi! Ie nou, tuuu :D
Adriana
frappuccino

Mesajde alinuta » Vin Mar 19, 2010 11:34 pm

Adriana scrie:
ochelarica. scrie:Bun venit Silvia! :)

Hai sa-ti fac cunostinta cu Ghyoghi! Ie nou, tuuu :D

pai si vrei sa-l pricopsesti cu ochelarica? ce-ti facu baiatul? :twisted:
alinuta
frappuccino

Mesajde ochelarica. » Vin Mar 19, 2010 11:36 pm

Adriana scrie:Hai sa-ti fac cunostinta cu Ghyoghi! Ie nou, tuuu :D

Nu vreau sa-i frang inimioara :twisted:
Io fiind perfecta,o sa creada ca i-a pus Dumnezeu mana-'n cap :D :cool:
ochelarica.
irish coffee

Următorul

Înapoi la Totul despre forumisti