reprezentantii sexului masculin sa ridice o manuta :D
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
25 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
dragos6 scrie:las' ca vine tauXXX si ia el titlu'!
care titlu? acesta: reprezentantii sexului masculin sa ridice o manuta
impactul a fost mare si cu intarziere: evenimentul a fost o reusita. am amanat aselenizarea; inca lucram la finisajele casei. mai erau/sunt cateva detalii. asa incat, in acurt timp s-a cheltuit si stratul de osanza, asa ca, am servit mierea la domiciliu si doar f putin prin imprejurimi.
las timpul sa hotareasca daca am procedat rau sau bine.
-

man*darinuL - cafe-latte
Mmmda...! Asa e... Il lasi sau nu.... timpul tot o sa hotareasca, dar si cu putin ajutor din partea voastra....!!!! Mai lesi tu, mai lesa ea.... Principalul sa nu va lasati "unul pe celalalt"...!
CASA DE PIATRA mai....!!! Daca ai facut corect instalatia electrica si cea de apa..... totul o sa fie bine ! Sa auzim numai de bine....!
Ceva poze....?
CASA DE PIATRA mai....!!! Daca ai facut corect instalatia electrica si cea de apa..... totul o sa fie bine ! Sa auzim numai de bine....!
Ceva poze....?
-

barboneli - frappuccino
man*darinuL scrie:Doamne-ajuta! de urari
Poze? Nu(nu aici
)
Da aici, ce are.....? Ca doar ai mai postat poze cu tine, cu casa in constructie...! Ma refeream la poze de la cununuie, nunta... un dans ceva, o masa ceva.... ! Nuuuuuu.... alea cu patul, binenteles ca nu aici...!!!

-

barboneli - frappuccino
sa "ridici" nu "manutza" ci ce vrei tu......!!!! Numai sa ne anunti, unde.....!!!!
barbo ,io n-am ...inteles .
da' e de bine pentru mandarin , nu?

- mamitza_16
- frappuccino
mamitza_16 scrie:sa "ridici" nu "manutza" ci ce vrei tu......!!!! Numai sa ne anunti, unde.....!!!!
barbo ,io n-am ...inteles .![]()
![]()
da' e de bine pentru mandarin , nu?
Pai ai uita titlul de la topicul asta....? "Cine e barbat, sa ridice manutza"... sau cam asa ceva... Ori mandarinul zice, ca el e mai presus de asta..... ei, doar nu vrei si mai multe amanunte acuma.....!!!!
-

barboneli - frappuccino
doar nu vrei si mai multe amanunte
ce ma bagi pe mine ?! ce io' am vrut sa stiu unde?
.....aaaaaa, unde ,ce ?
uite vezi ? m-ai ametit de tot!
- mamitza_16
- frappuccino
25 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Totul despre forumisti