reprezentantii sexului masculin sa ridice o manuta :D
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
25 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
reprezentantii sexului masculin sa ridice o manuta :D
Ce tare ...am vazut ca a fost concurs de miss ...dar nu am vazut nicaieri concurs de mister.Se poate face o prezenta la baieti/barbati?Sunt si eu curioasa cati sunt pe site.Asa ca reprezentantii sexului masculin sa ridice o manuta va rog.
PS:Ma intrebam ce s-a intamplat cu Yaluro.nu l-am mai vazut pe aici.
-

Anonim09 - mochaccino
Re: reprezentantii sexului masculin sa ridice o manuta :D
Anonim09 scrie:Ce tare ...am vazut ca a fost concurs de miss ...dar nu am vazut nicaieri concurs de mister.Se poate face o prezenta la baieti/barbati?Sunt si eu curioasa cati sunt pe site.Asa ca reprezentantii sexului masculin sa ridice o manuta va rog.
Nu sti singura care a venit cu ideia asta.....!
E si normal.... pe un forum dedicat "senzationalelor", deci persoane feminine, mai mult sau mai putin..... Si eu, in loc sa ridic "o manutza" pentru a reprezenta sexul masculin..... as prefera sa ridic.... dar nu.... ca mi-e jena !!!!!
-

barboneli - frappuccino
Sincer mai mult eram curioasa cum arata reprezentantii sexului masculin si cati sunt pe aici bineinteles.Pentru ca inafara de tine si Dragos6 ...a si pit ...nu tin minte sa mai fi vazut pe nimeni pe aici ...stiu ca inainte erau mai multi.
Oricum ar fi fost amuzant un concurs de mister...sa fim noi cele care sar cu lauda sau critica de data asta.Nu are nici o treaba cu a fi gay:P
Oricum ar fi fost amuzant un concurs de mister...sa fim noi cele care sar cu lauda sau critica de data asta.Nu are nici o treaba cu a fi gay:P
-

Anonim09 - mochaccino
Anonim09 scrie:Sincer mai mult eram curioasa cum arata reprezentantii sexului masculin si cati sunt pe aici bineinteles.Pentru ca inafara de tine si Dragos6 ...a si pit ...nu tin minte sa mai fi vazut pe nimeni pe aici ...stiu ca inainte erau mai multi.
Pai atunci, e mult mai simplu sa te uiti la fotografiile membrilor de pe forum, e la "totul pentru forumisti" cred...
-

barboneli - frappuccino
"Prea multa onoare te poate omora." Racine
"Stima altuia in tot ce nu constituie intru nimic valoarea omului este o afacere de vanitate." Kant
Carui fapt datorez aceste consideratii, te rog, Marian?
"Stima altuia in tot ce nu constituie intru nimic valoarea omului este o afacere de vanitate." Kant
Carui fapt datorez aceste consideratii, te rog, Marian?
-

man*darinuL - cafe-latte
Si totusi e ceva special.....!!!
Omul nostru a aterizat, direct de pe Luna...! De miere......
Probail ca shocul a fost mare, daca s-a dezmeticit abia acuma !!!! Nu l-ai citit ? Deja la obisnuit consoarta cu noul limbaj.....! mDa, prezent !!!!!
E clar... nu ?
Probail ca shocul a fost mare, daca s-a dezmeticit abia acuma !!!! Nu l-ai citit ? Deja la obisnuit consoarta cu noul limbaj.....! mDa, prezent !!!!! -

barboneli - frappuccino
ce sa vedem nu vedem nimic nu v-am mai spus ca io nu fac cu dosul!!!
doamne fereste!!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
iti plac desenelea alea cu tinkerbell, titi?titilica scrie:ce sa vedem nu vedem nimic nu v-am mai spus ca io nu fac cu dosul!!!![]()
doamne fereste!!!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
nu imi plac, le ador!!
Ultima oară modificat de titilica pe Mie Noi 11, 2009 4:59 pm, modificat 1 dată în total.
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
25 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Totul despre forumisti