whatever happened to yaluro?
Moderatori: dragos6, Safari Sunrise
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
whatever happened to yaluro?
n-apuc sa citesc mult pe forum, mai prind din zbor ceva subiecte din newsletter (azi am fost delectata cu vreo 4 subiecte despre sex anal...yeeey
) asa ca nu m-am prins cand a disparut yaluro. Facand eu o mica cercetare, am aflat ca in august anul trecut a fost banat si de-atunci n-a mai aparut pe forum. Asa este? Stie cineva ceva in plus?
-

andreea_25 - cappuccino
pai (ti-)ai dat singura raspunsul: a fost banat de pe forum, in urma refuzului de a avea o minima decenta in exprimare. evident ca avand contul blocat, nu a mai revenit. e posibil sa mai ne citeasca, desi nu cred; in datile anterioare cand a fost suspendat doar temporar, mai se chinuia si isi facea "clone" ca sa intre si sa comenteze ici-colo in continuare.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
(cam late raspunsul) E banat definitiv, si nici nu intra sa ne citeasca.
Ultima data cand am vb cu el, a spus ca nu simte lipsa forumului in nici un fel (asta fiind cu ceva luni in urma...era completamente rupt de evenimentele de atunci...).
Deci...ata ete...
Ultima data cand am vb cu el, a spus ca nu simte lipsa forumului in nici un fel (asta fiind cu ceva luni in urma...era completamente rupt de evenimentele de atunci...).
Deci...ata ete...
-Fereste-te de cel ce-ti cere un deget. Si nu ii da toata mana. Pt ca iti va lua tot bratul si tot impotriva ta se va rascula, atunci cand vrei sa-ti iei mana inapoi....
-

Night_du - simply the best
mie mi-a spus ca inca-si cauta amanta... n-a gasit-o...daca aveti recomandari sau propuneri va asteapta. in rest numai de bine.
-

oana_daniela - frappuccino
dupa cum ai fost informata a fost banat definitiv, si isi vede in continuare de viata
ultima data cand am vorbit cu el acum cateva zile era chiar bine fara 121 si fara amanta 

"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Totul despre forumisti