a fost cineva in china ?

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

a fost cineva in china ?

Mesajde ibizzza » Mar Iun 19, 2007 2:22 am

vreau sa plec cu prietenul meu in china vara asta ...asa ca am nevoie de niste sfaturi cam pe unde sa merg ce sa vizitez,cu ce sa merg ,unde sa stau ,cum sunt oamenii ,ce sa mananc :P ...sunt asa entuziasmata nu am mai fost niciodata atat de departe plecata ...o sa stau cam o luna ...asa ca dak aveti cunostinte, romani s-au chinezi poate reusim sa-i cunoastem si noi ... chestii d-astea de turist ...dak ma puteti ajuta cu niste informatii ...va multumesc !
ibizzza
cafe-latte

Mesajde fan al artei » Mie Iun 20, 2007 1:01 am

j'aimerais t'aider mais je sais pas... tu pourrais verifier sur l'internet.. trouver sur Google des materiaux..

distractie placuta in alta ordine de idei
fan al artei
espresso

Re: a fost cineva in china ?

Mesajde dia21 » Mie Iun 20, 2007 2:12 am

[quote0b369f="ibizzza"]vreau sa plec cu prietenul meu in china vara asta ...asa ca am nevoie de niste sfaturi cam pe unde sa merg ce sa vizitez,cu ce sa merg ,unde sa stau ,cum sunt oamenii ,ce sa mananc :P ...sunt asa entuziasmata nu am mai fost niciodata atat de departe plecata ...o sa stau cam o luna ...asa ca dak aveti cunostinte, romani s-au chinezi poate reusim sa-i cunoastem si noi ... chestii d-astea de turist ...dak ma puteti ajuta cu niste informatii ...va multumesc ![/quote0b369f]
Daca te uiai cu atentie gaseai un topic asemanator mai jos...uite aici link-ul :arrow:
http://www.121.ro/forum/excursie-in-china-t9312.html
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Mesajde VWFAN » Mie Sep 07, 2011 6:41 pm

ibizzza scrie:vreau sa plec cu prietenul meu in china vara asta ...asa ca am nevoie de niste sfaturi cam pe unde sa merg ce sa vizitez,cu ce sa merg ,unde sa stau ,cum sunt oamenii ,ce sa mananc :P ...sunt asa entuziasmata nu am mai fost niciodata atat de departe plecata ...o sa stau cam o luna ...asa ca dak aveti cunostinte, romani s-au chinezi poate reusim sa-i cunoastem si noi ... chestii d-astea de turist ...dak ma puteti ajuta cu niste informatii ...va multumesc !

o să fii dezamăgită..china poate e o țară deosebită dar chinezii o au mică :(
VWFAN
cappuccino

Mesajde dragos6 » Mie Sep 07, 2011 8:13 pm

VWFAN scrie:o să fii dezamăgită..china poate e o țară deosebită dar chinezii o au mică :( mai mică decât mintea mea chiar!

cum puii mei poţi să dezgropi topice de acu' şapte mii de ani???

Imagine
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Înapoi la Turism