a fost cineva in china ?
Moderatori: dragos6, paagli, 121
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
a fost cineva in china ?
vreau sa plec cu prietenul meu in china vara asta ...asa ca am nevoie de niste sfaturi cam pe unde sa merg ce sa vizitez,cu ce sa merg ,unde sa stau ,cum sunt oamenii ,ce sa mananc
...sunt asa entuziasmata nu am mai fost niciodata atat de departe plecata ...o sa stau cam o luna ...asa ca dak aveti cunostinte, romani s-au chinezi poate reusim sa-i cunoastem si noi ... chestii d-astea de turist ...dak ma puteti ajuta cu niste informatii ...va multumesc !
-

ibizzza - cafe-latte
j'aimerais t'aider mais je sais pas... tu pourrais verifier sur l'internet.. trouver sur Google des materiaux..
distractie placuta in alta ordine de idei
distractie placuta in alta ordine de idei
-

fan al artei - espresso
Re: a fost cineva in china ?
[quote0b369f="ibizzza"]vreau sa plec cu prietenul meu in china vara asta ...asa ca am nevoie de niste sfaturi cam pe unde sa merg ce sa vizitez,cu ce sa merg ,unde sa stau ,cum sunt oamenii ,ce sa mananc
...sunt asa entuziasmata nu am mai fost niciodata atat de departe plecata ...o sa stau cam o luna ...asa ca dak aveti cunostinte, romani s-au chinezi poate reusim sa-i cunoastem si noi ... chestii d-astea de turist ...dak ma puteti ajuta cu niste informatii ...va multumesc ![/quote0b369f]
Daca te uiai cu atentie gaseai un topic asemanator mai jos...uite aici link-ul
http://www.121.ro/forum/excursie-in-china-t9312.html
Daca te uiai cu atentie gaseai un topic asemanator mai jos...uite aici link-ul
http://www.121.ro/forum/excursie-in-china-t9312.html
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
ibizzza scrie:vreau sa plec cu prietenul meu in china vara asta ...asa ca am nevoie de niste sfaturi cam pe unde sa merg ce sa vizitez,cu ce sa merg ,unde sa stau ,cum sunt oamenii ,ce sa mananc...sunt asa entuziasmata nu am mai fost niciodata atat de departe plecata ...o sa stau cam o luna ...asa ca dak aveti cunostinte, romani s-au chinezi poate reusim sa-i cunoastem si noi ... chestii d-astea de turist ...dak ma puteti ajuta cu niste informatii ...va multumesc !
o să fii dezamăgită..china poate e o țară deosebită dar chinezii o au mică

- VWFAN
- cappuccino
VWFAN scrie:o să fii dezamăgită..china poate e o țară deosebită dar chinezii o au micămai mică decât mintea mea chiar!
cum puii mei poţi să dezgropi topice de acu' şapte mii de ani???

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
5 mesaje
• Pagina 1 din 1