asa arata Libia
Moderatori: dragos6, paagli, 121
41 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
asa arata Libia
deci cam asa arata Libia si orasul Misurata!!
nu acum ci...atunci..

acesta este centrul Misuratei

iata parcul din mijlocul orasului

iar acesta este biroul unde am lucrat:

si urmeaza....
nu acum ci...atunci..

acesta este centrul Misuratei

iata parcul din mijlocul orasului

iar acesta este biroul unde am lucrat:
si urmeaza....
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
Re: asa arata Libia
ai fost plecata cu munca?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
da iubire cu munca!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
uitati-va bine aceasta este plaja!!!

-

titilica - frappuccino
ai ajuns teafara, nu?
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die

-

dargo - frappuccino
da iubire teafara!!
acesta este lamaiul din curtea din fata vilei!

si dupa cum vedeti curtile sunt cu gresie pe jos!!
acesta este lamaiul din curtea din fata vilei!

si dupa cum vedeti curtile sunt cu gresie pe jos!!

-

titilica - frappuccino
buna, ai venit acum cu evacuatii sau mai demult?
- mira2010
- frappuccino
poate după ce-ţi revii puţin, apuci să spui şi povestea pozelor, dar şi cea de pe lângă ele...
bine-ai sosit/revenit!
bine-ai sosit/revenit!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
mira am venit mai demult nu acum cu evacuatii
povestea pozelor????
pai ....
ce sa zic... hai sa incep cu inceputul ....si sa pun ca socul cel mare il ai in aeroport caci dupa o escala de cateva ore bune in aeroportul din Istambul halta de la Tripolii te socheaza cu micimea si mizeria si austeritatea ca sa intelegeti Otopeniul pe vremea lu'ceasca era lux! pe jos un linoleu verde invechit si rupt in aeroport doar barbati foarte putine femei si pentru ca zbori o ora jumate si ni s-a facut vama o alta ora jumate am mers la toaleta unde... alt soc o asa zisa femeie de servici dormea pe un carton iar sapunul ni l-a oferit dintr-o sticla de suc!! am fost imbarcati intr-un microbuz condus de un localnic si vreau sa va spun ca atunci mi-am pus problema daca voi avea sansa sa ajung sa vad care mi-e locul de munca!! am ajuns dupa amiaza in Tripoli, pana la Misurata am mai calatori 2 ore doua ore jumate dar pe muzica specifica in acel microbuz parca setat pe 160 km la ora ce credeti-ma n-a pus frana!!!! tot drumu indiferent de obstacol (mi-au povestit ai mei da parca pana nu traiesti cu adevarat n-ai cum sa-ti day seama) asta n-a fost nimic numai ca la un momentdat am intalnit pe sosea o masina ...nu imi mai amintesc marca sa zic ca un ford .. ce-mi amintesc e ca era alb ...fratilor au incepot sicane ...nu va imaginati cam cum e la viteza aia sa inceapa sa-si taie unu altulia fata si ce clacsoane au...dar in fine am incercat sa mai cascam gura si pe geam .... nisip.. un nisip rosiatic si atat stinci si nisip la margine de drum cresc cacusi mari aproape de un stat de om ce fac fructe si flori rar dar foarte rar am vazut culturi de smochine...casele sunt ca niste fortarete cubiste cei mai instariti ce-si permiteau gradini le intretin cu apa inpermanenta! in Misurata am locuit intr-o vila mare superluxoasa la interior cu bucatarii si ba ultradotate cu tot ce-ti poate trece prin memeaca camere mari mochetate in rest livinguri enorme ce au marmura pe jos, casa cu termopane ...nu exista casa fara aer conditionat .. apa ti-o aduce la cisterna si iti umple lunar vana de pe casa....nu pot sa spun ca mi-a lipsit ceva sau sa spun uite aici nu gasesc....draci pa craci... au de toate doar ca totul se cheama in limba lor ...va dau un exemplu: pasta de dinti aqua fres in 3 culori o aveau la tub inscriptionat in limaba lor nu se chema aqua ....mancarea.....o aventura... totul este asa de usturat ca dupa o zi in care nu mi-am permis sa fac mofturi ca de eram invitati la masa de catre localnici aratam mai ceva ca botoasa de Marinela Nitu, de departe ii dadeam clasa!!
povestea pozelor????
pai ....
ce sa zic... hai sa incep cu inceputul ....si sa pun ca socul cel mare il ai in aeroport caci dupa o escala de cateva ore bune in aeroportul din Istambul halta de la Tripolii te socheaza cu micimea si mizeria si austeritatea ca sa intelegeti Otopeniul pe vremea lu'ceasca era lux! pe jos un linoleu verde invechit si rupt in aeroport doar barbati foarte putine femei si pentru ca zbori o ora jumate si ni s-a facut vama o alta ora jumate am mers la toaleta unde... alt soc o asa zisa femeie de servici dormea pe un carton iar sapunul ni l-a oferit dintr-o sticla de suc!! am fost imbarcati intr-un microbuz condus de un localnic si vreau sa va spun ca atunci mi-am pus problema daca voi avea sansa sa ajung sa vad care mi-e locul de munca!! am ajuns dupa amiaza in Tripoli, pana la Misurata am mai calatori 2 ore doua ore jumate dar pe muzica specifica in acel microbuz parca setat pe 160 km la ora ce credeti-ma n-a pus frana!!!! tot drumu indiferent de obstacol (mi-au povestit ai mei da parca pana nu traiesti cu adevarat n-ai cum sa-ti day seama) asta n-a fost nimic numai ca la un momentdat am intalnit pe sosea o masina ...nu imi mai amintesc marca sa zic ca un ford .. ce-mi amintesc e ca era alb ...fratilor au incepot sicane ...nu va imaginati cam cum e la viteza aia sa inceapa sa-si taie unu altulia fata si ce clacsoane au...dar in fine am incercat sa mai cascam gura si pe geam .... nisip.. un nisip rosiatic si atat stinci si nisip la margine de drum cresc cacusi mari aproape de un stat de om ce fac fructe si flori rar dar foarte rar am vazut culturi de smochine...casele sunt ca niste fortarete cubiste cei mai instariti ce-si permiteau gradini le intretin cu apa inpermanenta! in Misurata am locuit intr-o vila mare superluxoasa la interior cu bucatarii si ba ultradotate cu tot ce-ti poate trece prin memeaca camere mari mochetate in rest livinguri enorme ce au marmura pe jos, casa cu termopane ...nu exista casa fara aer conditionat .. apa ti-o aduce la cisterna si iti umple lunar vana de pe casa....nu pot sa spun ca mi-a lipsit ceva sau sa spun uite aici nu gasesc....draci pa craci... au de toate doar ca totul se cheama in limba lor ...va dau un exemplu: pasta de dinti aqua fres in 3 culori o aveau la tub inscriptionat in limaba lor nu se chema aqua ....mancarea.....o aventura... totul este asa de usturat ca dupa o zi in care nu mi-am permis sa fac mofturi ca de eram invitati la masa de catre localnici aratam mai ceva ca botoasa de Marinela Nitu, de departe ii dadeam clasa!!

-

titilica - frappuccino
in rest daca iesi pe poarta casei dai de un oras in mizerie nu exista trotoare sau borduri si asta din cauza nisipului care este carat peste tot si dintr-un loc in altul magazinele sun ceva de genul unor cooperavive de la tara in care muncesc doar partea barbateasca a familiei. Magazinele sunt la parterul locuintei in fata magazinului daca e trotuar musai si trei patru scaune de plastic in care lenevesc trei patru barbati pe strada rar vezi femei si acelea musai insotite, doua categorii cele mai tinere in negru din cap pana in picioare si nu glumesc aveau chiar si manusi negre in maini, cu fanta specifica in dreptul ochilor si ca extravaganta o floricica vesel colorata cusuta pe manusi iar cealacta categorie sa zic ca a femeilor mai in varsta acoperite si ele dar de un cearceaf alb legat sub barba! singurele care mai erau cu fata la vedere erau fetele ce lucrau in "supermarket" un fel de bila care aveau binestiuta basmaluta bleo sau roz in functie de functia detinuta in magazin!!
piata ...o piata mare cam ca la targ la noi unde se vindeau masline in toate formele si soiurile de preparare posibile...curmale, la fel banane mari si mici coapte si necoapte prajite sau fierte... ceapa, cartofi, rodii si alte alea a si patrunjel si marar la manunchi, cam... 40-50 de legaturi la un loc, si mai gasesti si boarfe si ...cosmetice...si...tot ce-ti mai trazneste si ce le mai trazneste...
Despre magazinele de aur..... cum sa va descriu.....aur......muuuuultttt.... pe sus pe jos prin dreapta prin stanga salbe mari, late, lungi, broderii nebroderii cat vezi cu ochii.....
piata ...o piata mare cam ca la targ la noi unde se vindeau masline in toate formele si soiurile de preparare posibile...curmale, la fel banane mari si mici coapte si necoapte prajite sau fierte... ceapa, cartofi, rodii si alte alea a si patrunjel si marar la manunchi, cam... 40-50 de legaturi la un loc, si mai gasesti si boarfe si ...cosmetice...si...tot ce-ti mai trazneste si ce le mai trazneste...
Despre magazinele de aur..... cum sa va descriu.....aur......muuuuultttt.... pe sus pe jos prin dreapta prin stanga salbe mari, late, lungi, broderii nebroderii cat vezi cu ochii.....

-

titilica - frappuccino
acestia sunt cactisii despre care spuneam:

Ultima oară modificat de titilica pe Lun Feb 28, 2011 6:13 pm, modificat 1 dată în total.

-

titilica - frappuccino
aşa... frumos! mulţam de poveste, da'... abia mi-ai deschis pofta! mai spune! ai fost (şi pe) altundeva? ceva interesant?

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
nu stiu ce-ti imaginezi tu ceva interesant...ne imbarcau vinerea dupaamiaza si ne duceau unde credeau ei ca ni se va parea interesant adica erau cluburi private unde era iarba. ceea ce era foarte important pentru ei, iarba care era de fapt un covor de iarba pus pe folii de paltic si cat era intinderea de mare stropita cu apa unul dintre ele era la marginea marii si facut intredevar cu un pic de gust apartinea in parte unor italieni, amenajat cu leagane dinacelea de gradina si veneau cu caruciorul si te serveau cu tot felul de prajitusi inghetata si sucuri, acolo veneau si familiile celor mai bogati si petreceau toata ziulica acolo!! in alte cloburi nu atat de sofisticate veneau tot asa familii intregi adica de la cel putin 10 membrii ai unei familii cu paturi si mancare si acolo tot asa isi petreceau ziua intreaga. Ne-au dus in alta zi in port .. un portulet mic dar ... na erau vreo 2-3 nave ce incarcau ceva marfa.... ce am mancat acolo??? pai pui de mai aveam putin si-mi cresteau aripi cica intr-o zi carne de camila ... si vita caci de oaie nu cred eu ca m-am atins, pa langa carne iti puneau musai in farfurie cel putin 3-4 feluri de salate .... adica un fel de salata de vinete dar super iute, un fel de zacusca dar nu ma intreba ce era ca... si salvarea mea cartofii prajiti care pana si aia usturau de imi tiuiau urechile .... cat despre realizari din punct de vedere al muncii ...o incalceala de ite de nu stiai de unde sa incepi si cu ce sa termini.. profilul firmei cum v-am zis constructii si hai sa construiesti... naaaa.... ca n-ai aprobare.... de la minister... da de la care minister??? pai al constructiilor, al drumurilor, al apelor, al mediului, al finantelor, al primariilor, al minelor al petrolului .... al lu ma si al lu tata ca nici nu mai stiu nici acum ca erau cel putin 10 ministere la care trebuia sa depui ditai stiva de hartii cu cv-uri si propuneri de finantare si alte alea ca n-am reusit sa luam binenteles aprobare de la toti, nu ca nu ne-ar fi dat dar ....soi soi ca nu da in foc ..... mai asteapta si asteapta de sa-ti creasca peri albi pana cand.....

-

titilica - frappuccino
dragos6 scrie:aşa... frumos! mulţam de poveste, da'... abia mi-ai deschis pofta! mai spune! ai fost (şi pe) altundeva? ceva interesant?
am mintit Dragos de craciu fusei in Viena vrei poveste si de acolo???

-

titilica - frappuccino
titilica scrie:mira am venit mai demult nu acum cu evacuatii
asta e bine, nu-i lipsea asa o experienta in incheiere, am auzit ca multi au trecut prin clipe groaznice. se pare ca lucrurile nu se potolesc si, cine poate, pleaca.
- mira2010
- frappuccino
41 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3