BULGARIA.Între mit și realitate, Vis sau coșmar?

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

BULGARIA.Între mit și realitate, Vis sau coșmar?

Mesajde VWFAN » Dum Sep 04, 2011 2:05 am

M-am gândit să deschid acest topic pentru că tot mai des,mai ales la televizor,se vorbește despre bulgari.Și acum există o isterie întreagă cu vacanțele la bulgari.Toți laudă litoralul bulgăresc și li se pare că e cel puțin Bora Bora.
Dar poate următoarele poze din Bulgaria(care nu sunt făcute de mine,dar nu sunt trucate) vă vor convinge că în Bulgaria nu e totul roz,cum se zice.
Or avea hoteluri de lux,all inclusive pentru nemâncați și castraveți,dar trebuie să privim obiectiv,totuși.
Vă rog,nu săriți la concluzii,nu mă înjurați pentru că mi-am permis să spun că Bulgaria e o țară mai mică,mai săracă și categoric mai urâtă ca România!
Pur și simplu am văzut mare parte din Bulgaria și nu e nici pe departe acel paradis despre care vorbesc toți reporterii mai puțin inteligenți!
Bulgaria e o țară normală,o alternativă la litoralul românesc,dar nicidecum un paradis turistic!
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Nu spun că-n România nu vezi astfel de locuri,dar cel puțin despre România nu se spun atâtea cuvinte de laudă ca despre Bulgaria,și ce e mai grav,e că acele cuvinte de laudă la adresa bulgarilor vin chiar de la români.
VWFAN
cappuccino

Înapoi la Turism