cautam colege pentru calatorie :)

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

cautam colege pentru calatorie :)

Mesajde adrianaherea » Joi Iun 18, 2009 12:01 pm

Suntem 2 prietene care adora calatoriile iar anul trecut la recomandarea unui coleg am fost in Austria. Am fost departe de agitatia urbana mai exact la lacul Millst
adrianaherea
cafe-latte

Mesajde dragos6 » Joi Iun 18, 2009 12:46 pm

e vorba de Millst[ae]tter See; pentru ca forumul 121 inca nu stie sa afiseze DIACRITICE, mesajul tau e trunchiat. daca vrei sa spui ceva, sa adaugi sau sa detaliezi, editeaza/rescrie mesajul initial FARA DIACRITICE!!!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde adrianaherea » Sâm Iun 27, 2009 7:04 pm

mersi de info. Nu stiam:). Revenind,
suntem 2 prietene care adora calatoriile iar anul trecut la recomandarea unui coleg am fost in Austria. Am fost departe de agitatia urbana mai exact la lacul Millstatter din Carintia (www.austria-incoming.ro)..f romantica zona si o atmosfera cu adevarat rupta din rai (cel putin asa credem noi).Este o experienta de neuitat sa mergi cu barca cu vasle, la primele ore ale diminetii pe lac si sa asisti la rasaritul soarelui la un picnic pe mal.

Ce sa mai, ne-am indragostit de Austria si vrem sa ne intoarcem acolo si in vacanta de anul asta si credem, noi fetele, ca daca mergem intr-un grup mai mare o sa fie si mai multa distractie. Ca urmare cautam persone interesate de o astfel de vacanta(noi vrem sa mergem prin august) care sa se alature grupului nostru.Ce ziceti?

Cautam in jur de 5- 10 persoane, baieti, fete.
Ultima oară modificat de adrianaherea pe Dum Iun 28, 2009 3:32 pm, modificat 1 dată în total.
adrianaherea
cafe-latte

Mesajde yaluro » Sâm Iun 27, 2009 7:17 pm

Si mie imi place Austria...iar zona aia o consider a doua dupa Salzburgenland.
Cunosc si Klagenfurt-ul si Graz-ul....daca ar fi dupa 15 august , poate as veni...am harti austriece.
In ce conditii cazarea?
Cat timp?
Ce varste au participantii ?
Se merge cu masinile proprii ?
Cam care ar fi suma necesara?
yaluro
frappuccino

Mesajde adrianaherea » Sâm Iun 27, 2009 7:34 pm

Ma bucur ca iti place Austria. Noi sincer eram mai obisnuite mai mult cu Viena si ne-a surprins in mod placut "altceva-ul" intalnit acolo...

http://www.austria.info/ro/descopera-au ... 56228.html - aici gasesti o oferta potentiala. Ar trebui sa mai sunam sa cerem detalii despre hotelurile disponibile dar mi se pare convenabil - noi ne-am gandit la 3* dar depinde si de ceilalti (3* e super ok ca si conditii).

Ca varsta a participantilor eu sper sa fie undeva in intervalul 25-35 :).
Ref. transport iar am putea sa detaliem cand ne strangem deja mai multi. E ok si cu masina (cu avionul e destul de piperat si cei de la Sky europe parca intrasera in faliment - nu stiu ce mai ajunge acolo).
Ultima oară modificat de adrianaherea pe Dum Iun 28, 2009 3:32 pm, modificat 1 dată în total.
adrianaherea
cafe-latte

hei

Mesajde kristina9 » Dum Iun 28, 2009 3:29 pm

mi-ar placea si mie sa vin cu prietenul meu. Ne-am cam saturat sa mergem doar noi doi in vacante si ne gandeam sa gasim un grup simpatic caruia sa ne alaturam. Nu am mai fost pana acum in Austria dar pentru toate e un inceput.

Avem si masina personala asa ca transportul nu ar fi o problema. Daca imi poti ceva sfaturi utile sunt binevenite. Unde vreti sa va cazati. Ati gasit deja hotelul? Noi am auzit numai de bine despre pensiunile din Austria si am fi deschisi la asa ceva. In plus nu sunt nici costisitoare.
Concediu avem de pe 15 august pana la sf lunii. Sper sa discutam mai multe pt ca ma intereseaza
kristina9
cafe-latte

Re: hei

Mesajde yaluro » Dum Iun 28, 2009 6:11 pm

kristina9 scrie: Noi am auzit numai de bine despre pensiunile din Austria si am fi deschisi la asa ceva.

Eu nu ma bag caci , daca citesti bine, vor hotel de 3 stele , deci doua persoane ar fi 500 de euro doar cazarea si micul dejun.
yaluro
frappuccino

Mesajde arrom » Dum Iun 28, 2009 9:31 pm

de ce nu trageti la Youth Hosteluri?? au preturi convenabile(cu card membru obtineti reducere) pt.pus capu pe perna...doar nu stati inchisi in camera intreaga zi,plus ca la multe hosteluri austriece dejunul e inclus...
(hostelurile din germania sint f.fresh si plasate in imprejurari minunate).
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
arrom
frappuccino

Mesajde yaluro » Dum Iun 28, 2009 11:57 pm

mai arroame , de ce nu pricepi tu ca......fetele vor la 3 stele , deci isi permit!
yaluro
frappuccino

Mesajde adrianaherea » Lun Iun 29, 2009 12:41 am

kristina9 scrie:mi-ar placea si mie sa vin cu prietenul meu. Ne-am cam saturat sa mergem doar noi doi in vacante si ne gandeam sa gasim un grup simpatic caruia sa ne alaturam. Nu am mai fost pana acum in Austria dar pentru toate e un inceput.

Avem si masina personala asa ca transportul nu ar fi o problema. Daca imi poti ceva sfaturi utile sunt binevenite. Unde vreti sa va cazati. Ati gasit deja hotelul? Noi am auzit numai de bine despre pensiunile din Austria si am fi deschisi la asa ceva. In plus nu sunt nici costisitoare.
Concediu avem de pe 15 august pana la sf lunii. Sper sa discutam mai multe pt ca ma intereseaza

Super. Anul trecut am stat la un hotel de 3* si a fost extraordinar - cu 2 mese pe zi nici ca iti mai trebuia mare lucru.
Si pensiunile ar putea fi o optiune :). Orice propunere e binevenita. Uita-te si tu pe www.austria-incoming.ro si fa-ti o parere. te astept cu sugestii.
adrianaherea
cafe-latte

Mesajde dragos6 » Lun Iun 29, 2009 12:43 am

yaluro scrie:
kristina9 scrie: Noi am auzit numai de bine despre penisurile din Austria si am fi deschisi la asa ceva.

Eu nu ma bag caci , daca citesti bine, vor hotel de 3 stele , deci doua persoane ar fi 500 de euro doar cazarea si micul dejun.

depinde pe ce perioada vorbesti. eu am gasit ceva f. misto, dar e cam 600 de caciula. si mai e doar o camera!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde adrianaherea » Lun Iun 29, 2009 12:44 am

arrom scrie:de ce nu trageti la Youth Hosteluri?? au preturi convenabile(cu card membru obtineti reducere) pt.pus capu pe perna...doar nu stati inchisi in camera intreaga zi,plus ca la multe hosteluri austriece dejunul e inclus...
(hostelurile din germania sint f.fresh si plasate in imprejurari minunate).

Nu suna rau. Ai stat in vreunul? Poti sa imi dai mai multe detalii? Cam care sunt conditiile... si daca stii cumva de unde aflu mai multe despre hostelurile de acolo sau care ar fi optiunile in regiunea Carintia ar fi minunat...

Daca gasim un hostel bun (desi suna putin ca in filmul ala de groaza cu acelasi nume :)) ), te intereseaza sa te alaturi grupului nostru in principiu?
adrianaherea
cafe-latte

Mesajde adrianaherea » Lun Iun 29, 2009 12:47 am

dragos6 scrie:
yaluro scrie:
kristina9 scrie: Noi am auzit numai de bine despre penisurile din Austria si am fi deschisi la asa ceva.

depinde pe ce perioada vorbesti. eu am gasit ceva f. misto, dar e cam 600 de caciula. si mai e doar o camera!

noi vrem sa mergem in a doua parte a lunii august... atunci avem concediul. E adevarat ca preturile difera si in fctie de perioada. Ma uit si pe sugestia ta si vbim... dar o singura camera oricum nu e suficient...
adrianaherea
cafe-latte

Mesajde adrianaherea » Lun Iun 29, 2009 12:54 am

yaluro scrie:mai arroame , de ce nu pricepi tu ca......fetele vor la 3 stele , deci isi permit!

nu e nimic batut in cuie daca gasim ceva f bun raport calitate pret... eventual dc cineva a fost deja acolo si recomanda ceva, altceva decat hotel de 3* e excelent ;)! In ce buget vrei sa te incadrezi?
adrianaherea
cafe-latte

Mesajde yaluro » Lun Iun 29, 2009 1:12 am

pai ..bugetul nu este alocat anul asta pentru strainatate ci pentru mare: mamaia (unde voi sta in camera, ca am alergie la soare) + delta.
yaluro
frappuccino

Următorul

Înapoi la Turism