cazare viena
Moderatori: dragos6, paagli, 121
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
cazare viena
cine ma poate ajuta cu asa ceva? suntem 4 persoane si nu vrem sa achitam inainte, eventual in jur de 10% inainte. ne intereseaza pentru 3 nopti si sa fie pana in 400 de euro per total pentru toti. caut de 15 ore si deja ma pierd in oferte
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
Re: cazare viena
dargo scrie:... suntem 4 persoane si nu vrem sa achitam inainte, eventual in jur de 10% inainte. ne intereseaza pentru 3 nopti si sa fie pana in 400 de euro per total pentru toti...
inseamna ca nu stii sa cauti...

uite unde am fost eu acum doi ani. mai depinde si cu ce mergeti (tren/avion/masina).
pentru ca o alternativa destul de buna in caz ca mergeti cu masina ar putea fi asta. (dar trebuie rezervare din timp... da' un telefon nu strica!) apartamentele iarasi ar fi o optiune.
alte posibilitati, aici. avantajul este ca acolo poti pune si intrebari, iar raspunsurile vor veni mult mai iute si la obiect decat aici, la noi...
alegere usoara, drum bun si distractie maxima!!!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
oo mersi. am obiect de studiu maine la munca. prima varianta cade, nu mai au camere in perioada in care vom merge

-

dargo - frappuccino
eu am stat la Hotel Lucia 3* (http://www.lucia-hotel.at/), am platit 135 eur / persoana loc in camera dubla cu mic dejun / 3 nopti, acum 2 ani. Stiu ca depaseste bugetul vostru, dar e singura recomandare pe care pot s-o fac. Noi am mers prin agentie de turism, cu plata in avans, deci nu stiu daca cei de la hotel cer avans neaparat.
-

andreea_25 - cappuccino
"Veţi plăti la hotel în moneda locală la cursul de schimb din ziua plăţii. Cursurile de schimb valutar pot suferi fluctuaţii."
ce sa inteleg prin asta? daca trebuie achitat 120 de euro cazarea si imi cer plata in forinti (e vorba de budapesta), presupun ca se ia in considerare cursul de schimb de la banca centrala, nu? si ce sa inteleg prin fluctuatiile acelea? mersi
ce sa inteleg prin asta? daca trebuie achitat 120 de euro cazarea si imi cer plata in forinti (e vorba de budapesta), presupun ca se ia in considerare cursul de schimb de la banca centrala, nu? si ce sa inteleg prin fluctuatiile acelea? mersi

-

dargo - frappuccino
simplu: nu exista o rata de schimb fixa! deci azi poti obtine (nu stiu exact, dau doar exemplu) 100 unitati din moneda XX pentru un euro, maine doar 98 etc.
doar Bulgarii au rata fixa EUR/BGN (1 la ~1,95). adica acolo primesti in orice zi tot atatia leva pentru un euro.
oricum, nu recomand sa mergi in strainatate fara o rezerva de bani de cel putin 30% din suma totala calculata a o cheltui acolo, pentru situatii neprevazute. (ce te faci daca vine un nor de cenusa? sau viscol? sau... Doamne fereste, nu le doresc, dar asta nu inseamna ca nu pot aparea!)
doar Bulgarii au rata fixa EUR/BGN (1 la ~1,95). adica acolo primesti in orice zi tot atatia leva pentru un euro.
oricum, nu recomand sa mergi in strainatate fara o rezerva de bani de cel putin 30% din suma totala calculata a o cheltui acolo, pentru situatii neprevazute. (ce te faci daca vine un nor de cenusa? sau viscol? sau... Doamne fereste, nu le doresc, dar asta nu inseamna ca nu pot aparea!)

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
dragos6 scrie:.
oricum, nu recomand sa mergi in strainatate fara o rezerva de bani de cel putin 30% din suma totala calculata a o cheltui acolo, pentru situatii neprevazute. (ce te faci daca vine un nor de cenusa? sau viscol? sau...
Noi am avut un card alimentat in lei cu care am platit hotelul in forinti. N-am avut forinti la noi ci euro care se schimbau la casele de schimb plantate la fiecare colt. Daca vrei sa fii asigurata du-te la sucursala OTP din Sibiu si cumpara forinti ca e banca ungureasca.In Budapesta cat am stat o saptamana fluctuatiile au fost f. mici 27150-27200 forinti/eu Vezi pe net la convertorul valutar daca nu e mai avntajos sa iei de aici; poti da un email la hotel si intrebi cu ce curs schimba ei ( mai prost decat la case) dar te orientezi.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
dar auzisem că acolo e un oltean care are pensiune aproape de viena..cum e? a fost careva?
- VWFAN
- cappuccino
8 mesaje
• Pagina 1 din 1