Ce parere aveti despre Budapesta ?
Moderatori: dragos6, paagli, 121
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti despre Budapesta ?
As vrea sa merg de craciun...a fost cineva acolo ..?...cu trenul ?mmm..? e o idee buna .. ..cu avionul nu se merita ...e destul de scump si nu sunt nici mare fan 
Ultima oară modificat de EuTia_b pe Lun Dec 10, 2007 9:58 pm, modificat 1 dată în total.
-

EuTia_b - cappuccino
eu am fost la Budapesta cu masina impreuna cu niste prieteni si vreau sa spun ca este foarte frumos.Am plecat sambata dimineata la ora 4 si am ajuns la granita cu Viena la ora 13 si ne-am cazat la hotelul Paprika este chiar la granita,mancarea foarte buna,cazarea intr-o camera cu un pat dublu si televizor ,baie curata cu dus a costat 42 euro cu tot cu micul dejun inclus unde duminica dimineata am mancat tot ce ne-a poftit inima.La pranz am mancat la hotel o pulpa de pui cu carne de pui la gratar,cu cartofi prajiti si niste legume,2 portii a costat 20 euro.Apoi am plecat la Viena unde a fost foarte frumos ne-am plimbat de la ora 14 la ora 18 si apoi ne-am intors la hotel iar dimineata am plecat spre casa si ne-am oprit in drum la lacul Balaton si apoi ne-am dus la magazinul Auchen,un magazin fosrte mare.
Merita sa te duci mai ales de Revelion.Si eu m-as duce dar acum il asteptam pe bebe care urmeaza sa se nasca in luna decembrie.sper sa fie totul bine.Daca vrei sa plecci calatorie placuta.
Merita sa te duci mai ales de Revelion.Si eu m-as duce dar acum il asteptam pe bebe care urmeaza sa se nasca in luna decembrie.sper sa fie totul bine.Daca vrei sa plecci calatorie placuta.
- COUNTESA
- cappuccino
Din Bucuresti faci doar 6-7 h? Hmm...
Gasesti tot felul de agentii care transporta calatorii cu microbusul de la destinatie (si sunt f confortabile) dar pretul e destul de ridicat in comparatie cu zborurile. Cauta zboruri la easy jet sau wizz air (desi nu sunt the best dar sunt ieftine).
Iti doresc sa ai parte de momente speciale indiferent de destinatia aleasa

Gasesti tot felul de agentii care transporta calatorii cu microbusul de la destinatie (si sunt f confortabile) dar pretul e destul de ridicat in comparatie cu zborurile. Cauta zboruri la easy jet sau wizz air (desi nu sunt the best dar sunt ieftine).
Iti doresc sa ai parte de momente speciale indiferent de destinatia aleasa
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
- Rabindranath Tagore
- Rabindranath Tagore
-

curlygirlie - irish coffee
Budapesta este foarte frumoasa. am vizitat-o de doua ori, ultima oara chiar anul acesta dupa Revelion. Din pacate nu iti pot spune cat faci din Bucuresti cu masina pentru ca noi am prins in acele zile o ninsoare de nota 10 si am facut 6 ore numai pana in Brasov. Dar apoi, din Brasov pana in Budapesta am facut cam 10 ore - pe drumurile din tara, la ei se merge snur pe autostrada.
Orasul e foarte frumos, pitoresc asa cum e orice loc care a fost sub imperiul austro-ungar. Ungurii si-au pastrat si conservat foarte bine cladirile si strazile. Centrul vechi este foarte fain, se poate strabate pe jos.
Cred ca nimeresti si in perioada reducerilor la magazine...
Incearca sa gasesti curse low cost la avion- sigur gasesti dar trebuie sa faci rezervare de acum.
Transportul in comun este foarte bun, deci il poti folosi linistita sa te deplasezi dintr-o parte in alta a orasului.
Cauta la receptia hotelului o harta a obiectivelor turistice, sunt foarte multe. Trebuie sa vezi podurile, palatul(cetatea) din Buda, centrul vechi(strada vaci), parlamentul, basilica Sf. Stefan- care este foarte frumoasa, cazemata nemtilor de unde puteau vedea intreg orasul- arata absolut minunat.
Noi am gasit un hotel cu apartamente pentru care iti ofereau reducere cu un pret de 50euro pe noapte, daca stateai mai mult de 3 zile. Arata bine si aveau un restaurant foarte bun. - se numeste Charles.
Voi posta si ceva poze.
Orasul e foarte frumos, pitoresc asa cum e orice loc care a fost sub imperiul austro-ungar. Ungurii si-au pastrat si conservat foarte bine cladirile si strazile. Centrul vechi este foarte fain, se poate strabate pe jos.
Cred ca nimeresti si in perioada reducerilor la magazine...
Incearca sa gasesti curse low cost la avion- sigur gasesti dar trebuie sa faci rezervare de acum.
Transportul in comun este foarte bun, deci il poti folosi linistita sa te deplasezi dintr-o parte in alta a orasului.
Cauta la receptia hotelului o harta a obiectivelor turistice, sunt foarte multe. Trebuie sa vezi podurile, palatul(cetatea) din Buda, centrul vechi(strada vaci), parlamentul, basilica Sf. Stefan- care este foarte frumoasa, cazemata nemtilor de unde puteau vedea intreg orasul- arata absolut minunat.
Noi am gasit un hotel cu apartamente pentru care iti ofereau reducere cu un pret de 50euro pe noapte, daca stateai mai mult de 3 zile. Arata bine si aveau un restaurant foarte bun. - se numeste Charles.
Voi posta si ceva poze.
-

AVio - irish coffee
Si eu vreau sa ma duc in luna decembrie. Fratele meu e plecat cu serviciu pana aproape de Craciun si-am zis sa profit de ospitalitatea lui:D
Insa nu am gasit niciun low cost Buc-Budapesta. Ne poti tu ajuta daca tot spui ca sigur se gaseste? Am vorbit la o agentie si mi-a spus ca nu exista curse decat Tarom si Malev, cea mai ieftina gasind-o pt 12 decembrie cu 315 euro.
Mi-as dori teribil sa reusesc sa ajung. Cred ca este fantastic in perioada asta a anului.
M-am gandit si la tren insa ma cam sperie un drum atat de lung pentru o mini vacanta de 3-4 zile.
Ti-as fi profund recunoscatoare daca ai reusi sa ma ajuti:)

Insa nu am gasit niciun low cost Buc-Budapesta. Ne poti tu ajuta daca tot spui ca sigur se gaseste? Am vorbit la o agentie si mi-a spus ca nu exista curse decat Tarom si Malev, cea mai ieftina gasind-o pt 12 decembrie cu 315 euro.
Mi-as dori teribil sa reusesc sa ajung. Cred ca este fantastic in perioada asta a anului.
M-am gandit si la tren insa ma cam sperie un drum atat de lung pentru o mini vacanta de 3-4 zile.
Ti-as fi profund recunoscatoare daca ai reusi sa ma ajuti:)
AVio scrie:Budapesta este foarte frumoasa. am vizitat-o de doua ori, ultima oara chiar anul acesta dupa Revelion. Din pacate nu iti pot spune cat faci din Bucuresti cu masina pentru ca noi am prins in acele zile o ninsoare de nota 10 si am facut 6 ore numai pana in Brasov. Dar apoi, din Brasov pana in Budapesta am facut cam 10 ore - pe drumurile din tara, la ei se merge snur pe autostrada.
Cred ca nimeresti si in perioada reducerilor la magazine...![]()
Voi posta si ceva poze.
- Deia
- cafe-latte
-

anam23 - frappuccino
COUNTESA scrie:eu am fost la Budapesta ... am ajuns la granita cu Viena la ora 13 si ne-am cazat la hotelul Paprika este chiar la granita ... am plecat la Viena ... apoi ne-am intors la hotel iar dimineata am plecat spre casa si ne-am oprit in drum la lacul Balaton ...
pana la urma unde zici ca fusesi? Viana sau Pesta?!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Merci pentru hint dar deja incercasem varianta asta inainte de a posta pe forum:)
Nu exista ruta Bucuresti-Budapesta. Tocmai din acest motiv am si scris aici, sperand ca poate n-am rascolit eu prin toate variantele posibile si mi se recomanda altceva.
Nu exista ruta Bucuresti-Budapesta. Tocmai din acest motiv am si scris aici, sperand ca poate n-am rascolit eu prin toate variantele posibile si mi se recomanda altceva.
anam23 scrie:http://wizzair.com
- Deia
- cafe-latte
Compania aeriana low-cost Wizz Air a anulat la sfarsitul lunii trecute cursa Bucuresti-Budapesta, operata de pe aeroportul Baneasa din Capitala, care avea o frecventa de 2-3 zboruri pe saptamana. "Cursa aceasta a fost anulata din motive comerciale si pentru ca am identificat oportunitati mai bune de utilizare a flotei", a declarat Luke Farajallah, CEO al Wizz Air. Reprezentantii companiei au refuzat sa faca alte comentarii legate de anularea cursei Bucuresti-Budapesta. (sursa: 11 Oct 2007 www.zf.ro)
mai jos ai un topic despre cum se poate ajunge acolo cu autoturismul, foarte detaliat:
http://www.daciaclub.ro/Bucuresti-Budapesta-t60605.html
aici ai alta varianta ieftina (dar extrem de incomoda as adauga eu).
mai jos ai un topic despre cum se poate ajunge acolo cu autoturismul, foarte detaliat:

-

Multumesc Dragos pentru raspuns.
Stiam de anularea wizzair. Initial ma gandeam sa fac cumva o legatura prin cluj cu wizzair dar mi-am dat seama ca ma complic aiurea. Ar trebui sa stau cateva ore bune sa asteptlegatura in cluj.
Cu masina nu vreau. Desi conduc, nu ma vad in stare sa plec singura atata drum. Nu am mers niciodata pe asemenea distante.
Asadar, probabil ca singura varianta posibila imi va ramane trenul. Cu autocarul nu indraznesc la cate se intampla in ultimul timp pe drumurile interne si internationale:))
Stiam de anularea wizzair. Initial ma gandeam sa fac cumva o legatura prin cluj cu wizzair dar mi-am dat seama ca ma complic aiurea. Ar trebui sa stau cateva ore bune sa asteptlegatura in cluj.
Cu masina nu vreau. Desi conduc, nu ma vad in stare sa plec singura atata drum. Nu am mers niciodata pe asemenea distante.
Asadar, probabil ca singura varianta posibila imi va ramane trenul. Cu autocarul nu indraznesc la cate se intampla in ultimul timp pe drumurile interne si internationale:))
dragos6 scrie:Compania aeriana low-cost Wizz Air a anulat la sfarsitul lunii trecute cursa Bucuresti-Budapesta, operata de pe aeroportul Baneasa din Capitala, care avea o frecventa de 2-3 zboruri pe saptamana. "Cursa aceasta a fost anulata din motive comerciale si pentru ca am identificat oportunitati mai bune de utilizare a flotei", a declarat Luke Farajallah, CEO al Wizz Air. Reprezentantii companiei au refuzat sa faca alte comentarii legate de anularea cursei Bucuresti-Budapesta. (sursa: 11 Oct 2007 www.zf.ro)
- Deia
- cafe-latte
Re: Ce parere aveti despre Budapesta ?
v-am citit mesajele și observ că fără50 euro pe noapte nu prea scăpați.pentru cei mai puțin fițoși,e un loc aproape de centru unde camera e20 euro/noapte,iar proprietarii vorbesc românește.e adevărat,nu e lux..sunt paturi normale,parchetul cam vechi,dar e curat și bine..în fond,de ce să dai 50 euro când poți da20?
- VWFAN
- cappuccino
Re: Ce parere aveti despre Budapesta ?

-

14 mesaje
• Pagina 1 din 1