delta dunarii
Moderatori: dragos6, paagli, 121
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
delta dunarii
Vreau si eu sa merg in delta la casute. Stiti vre-un camping ieftin si curat in zona Jurilovca lacul Razim? Poate imi dati si mie vreo veste buna si vreo adresa. Am intrat pe net la diferite adrese dar mi se par fff scumpe. Multumesc.
-

abgavrila - irish coffee
inicole scrie:si eu vreau,pt ca n-am vazut delta. si la casute e mai ieftin.poate stie cineva.
NU SUNT PRETURI ACCESIBILE LA CASUTE. NOI AM INTRAT PE NET SI NE-AM SPERIAT. INCEP DE LA 60 euro PE NOAPTE DE PERS. VAPORASU TRE SA IL IEI DE LA TULCEA PTR A VIZITA SI TRE SA FI CEL PUTIN 10 PERSOANE CA SA PLECE SI E SI ALA IN JUR DE 25 euro DE PERS. ASA CA NOI AM RENUNTAT ASTA VARA.
-

abgavrila - irish coffee
Delta 2007
Am fost vara asta 4 zile in Delta, excursie organizata, cazare la Crisan. A fost super. Exista pensiuni unde va puteti caza. Noi am stat la Delia, www.delia.ro. Ceva poze aici:
http://picasaweb.google.com/dborsanu/Delta_Dunarii_2007
http://picasaweb.google.com/dborsanu/Delta_Dunarii_2007
- dborsanu
- cafe-latte
Cea mai buna cazare in delta, dupa parerea mea a fost la pensiunea "La Traian" in Murighiol. Intrati pe www.latraian.ro Este cea mai ieftina cazare, repectiv 45 RON /pers/zi si o masa costa 20 RON / pers indiferent cat mananci. De acolo am plecat cu barcile inchiriate si am facut cele mai fantastice croaziere sau partide de pescuit, la alegere.
- cata2006
- cafe-latte
As fi vrut sa vad si eu delta insa nu am avut ocazia pana acum. Mereu se ivesc alte chestii care sunt mai importante.
Personal, cred ca ar fi de preferat sa incerci sa iti iei o camera la cei care inchiriaza asa ceva, au case mai mari si pentru un ban in plus...
Personal, cred ca ar fi de preferat sa incerci sa iti iei o camera la cei care inchiriaza asa ceva, au case mai mari si pentru un ban in plus...
- darkstar_tfd
- cafe-latte
Acest areal deosebit trebuie vazut neaparat.
Este pacat ca nu vizitam ceea ce avem la noi in tara.
Puteti veni cu masina, o parcati in siguranta, apoi cu barca ajungeti in locuri unde puteti campa si pescui.
Va puteti caza la hoteluri de 2/3/4 stele, la casute sau pensiuni, sau si mai ieftin la localnici.
Eu va propun Mahmudia, o localitate situata la 25 Km de orasul Tulcea. De aici ajungeti rapid in inima Deltei.
Noi va putem sari in ajutor prin intermediul serviciilor pe care le oferim. Pentru mai multe detalii accesati http://*******
Reclama este interzisa . Pe cei ce sunt interesati, ii rog sa foloseasca pm-ul
silvye
Este pacat ca nu vizitam ceea ce avem la noi in tara.
Puteti veni cu masina, o parcati in siguranta, apoi cu barca ajungeti in locuri unde puteti campa si pescui.
Va puteti caza la hoteluri de 2/3/4 stele, la casute sau pensiuni, sau si mai ieftin la localnici.
Eu va propun Mahmudia, o localitate situata la 25 Km de orasul Tulcea. De aici ajungeti rapid in inima Deltei.
Noi va putem sari in ajutor prin intermediul serviciilor pe care le oferim. Pentru mai multe detalii accesati http://*******
Reclama este interzisa . Pe cei ce sunt interesati, ii rog sa foloseasca pm-ul
silvye
- CuBarcaInDelta
- cafe-latte
Re: delta dunarii
Delta dunarii este cel mai frumos loc al romaniei dupa parerea mea. Apropae an de an ma duc si nu ma plicitisesc .
- Dragomivali9
- cafe-latte
Re: delta dunarii
te cred..și mie îmi place acolo mai mult decât mamaia,albena sau sunny beach
- VWFAN
- cappuccino
9 mesaje
• Pagina 1 din 1