Destinatii de week-end

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Destinatii de week-end

Mesajde victoriacernea » Lun Iun 11, 2007 7:15 pm

CE-AI FACUT IN WEEKEND NU TE-AI ODIHNIT? CE SE INTAMPLA CU GENERATIA VOASTRA ? CRED CA NU FACI SPORT,S-AU POATE NU DESTUL.

[color=darkred54ccc9]EDITAT dragos6: intrucat incepand cu acest mesaj, s-a "deraiat" de la topicul initial, discutia devenind in acelasi timp interesanta, am impartit acel topic in 2 si asa a aparut acesta...

ar mai fi de adaugat inca vreo 3 intrebari:
[list54ccc9][*54ccc9]unde locuiti?
[*54ccc9]unde mergeti de obicei in w/e?
[*54ccc9]aveti curiozitatea sa "explorati", sau mergeti mereu in aceleasi locuri?[/list54ccc9][/color54ccc9]
victoriacernea
cafe-latte

Mesajde oana_daniela » Lun Iun 11, 2007 8:48 pm

in weekend am fost la salina la slanic si pe urma la strand...(sambata), la cules de cirese(duminica)
:) ti-am zis ca nu conteaza...
oana_daniela
frappuccino

Mesajde victoriacernea » Mar Iun 12, 2007 11:08 am

MA BUCUR NESPUS DE MULT SA AUD DE SLANIC PRAHOVA.MULTI ANI LA RAND AM FOST ACOLO IMPREUNA CU COPII MEI .ESTE O ZONA INCARCATA BINE DE TOT CU ENERGIE.APELE DE ASEMENEA SUNT VINDECATOARE.MA BUCUR PTR. TINE,AI FACUT O ALEGERE EXTRAORDINARA.REPETA WEEKEND-URILE IN ASA FEL SI NU O SA-TI PARA RAU.VEI SCAPA CU SIGURANTA DE TRISTETE.ACOLO NU POTI DECAT SA IUBESTI.CU BINE.
victoriacernea
cafe-latte

Mesajde dragos6 » Mar Iun 12, 2007 11:19 am

iar strigi? nu-i politicos!

si eu unu' n-am vazut unde scria de Slanic Prahova; ea a zis doar de Slanic. de unde stii, poate a fost la Slanic Moldova? (ca si acolo e o zona superba!)
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde victoriacernea » Mar Iun 12, 2007 6:56 pm

DE MULTE ORI OAMENII POT CITII PRINTRE RANDURI.
victoriacernea
cafe-latte

Mesajde oana_daniela » Mie Iun 13, 2007 6:23 am

[quote8b39f6="dragos6"]iar strigi? nu-i politicos!

[color=brown8b39f6][i8b39f6]merci[/i8b39f6][/color8b39f6]

si eu unu' n-am vazut unde scria de Slanic Prahova; ea a zis doar de Slanic. de unde stii, poate a fost la Slanic Moldova? (ca si acolo e o zona superba!)

[color=brown8b39f6][i8b39f6]Am fost la Slanic Prahova, dar nu mi s-a parut superba zona, doar lacul miresei si salina ...iar lacul deja l-au facut restaurant cu piscina(10 lei intrarea)iar salina e foarte comerciala, are si un laborator de testare nucleara inauntru(v-am spus ca urasc liftul ala?). La muntele de sare(sau grota efectiv nici nu poti sa ajungi, e o portiune de lac neamenajata si plina e sticle goale si sarate.
ps cred ca discutia trebuia mutata la turism...[/i8b39f6][/color8b39f6]
[/quote8b39f6]
oana_daniela
frappuccino

Mesajde dragos6 » Mie Iun 13, 2007 10:27 am

ma rog, ai dreptate, slanic prahova nu e chiar minunata ca statiune, dar e un loc unde te simti bine si drumul pana acolo e destul de frumos. chiar te poti opri undeva mai inainte si sa stai la umbra pe malul apei...

pentru partea cu mutarea, iata, s-a rezolvat!
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde oana_daniela » Mie Iun 13, 2007 12:17 pm

da, drumul a fost frumos.
merci pentru partea cu mutatul.
daca vreti poze am pus aici cateva(nu e site comercial, e blogul meu): http://spritzdevara.blogspot.com
oana_daniela
frappuccino

Mesajde al3xandrutza » Mie Iun 13, 2007 5:07 pm

[color=darkblueaf8b4d] Pai... fiindca e vara, in week merg la strand. Locuiesc in Sibiu, deci cele mai la indemana imi sunt lacurile sarate de la Ocna Sibiului, strandul din Victoria - BV, Geoagiu Bai - AB, ... sau trantim un gratar la padure, spre Paltinis. In general, nu stau niciodata acasa si incerc, impreuna cu prietenul meu & Co. sa schimbam destinatiile de la weekend la weekend ( in functie si de vreme)! [/coloraf8b4d]
Float like a butterfly! Sting like a bee !
al3xandrutza
frappuccino

Mesajde kioko » Mie Iun 13, 2007 5:13 pm

la plaja
kioko
frappuccino

Mesajde curlygirlie » Mie Iun 13, 2007 5:55 pm

la concert...Dominian Theatre, langa London Eye
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
- Rabindranath Tagore
curlygirlie
irish coffee

Mesajde vi_chy » Mie Iun 13, 2007 6:30 pm

si eu am fost la slanic duminica.a fost prima data cand am inotat.ghiciti de ce.deoarece acolo apa fiind sarata te tine la suprafata.acum va-ti prins ca nu stiu sa inot.va urez sa aveti in continuare o saptamana frumoasa si sa plecati in week de cate ori aveti ocazia.
vi_chy
cappuccino

Mesajde al3xandrutza » Mie Iun 13, 2007 9:33 pm

[quote959001="vi_chy"]si eu am fost la slanic duminica.a fost prima data cand am inotat.ghiciti de ce.deoarece acolo apa fiind sarata te tine la suprafata.acum va-ti prins ca nu stiu sa inot.va urez sa aveti in continuare o saptamana frumoasa si sa plecati in week de cate ori aveti ocazia.[/quote959001]

[color=darkblue959001]Asa e si la Ocna Sibiului. Nici eu nu stiu sa inot, dar acolo sunt ..."artista" E foarte foarte sarata apa! :D :twisted: [/color959001]
Float like a butterfly! Sting like a bee !
al3xandrutza
frappuccino

Mesajde simi-simi » Joi Iun 14, 2007 11:12 pm

weekendul asta merg la valiug cu sotul meu! asa de nebuni! stam in timisoara si am decis sa mergem pana la lac si sa mai vedem si noi tara! ati fost pe acolo? cum este? sau sa merg eu prima si sa va spun cum este? :mrgreen:
simi-simi
cafe-latte

Mesajde dia21 » Vin Iun 15, 2007 1:43 am

[quotecd1b15="al3xandrutza"][quotecd1b15="vi_chy"]si eu am fost la slanic duminica.a fost prima data cand am inotat.ghiciti de ce.deoarece acolo apa fiind sarata te tine la suprafata.acum va-ti prins ca nu stiu sa inot.va urez sa aveti in continuare o saptamana frumoasa si sa plecati in week de cate ori aveti ocazia.[/quotecd1b15]
[color=darkbluecd1b15]Asa e si la Ocna Sibiului. Nici eu nu stiu sa inot, dar acolo sunt ..."artista" E foarte foarte sarata apa! :D :twisted: [/colorcd1b15][/quotecd1b15]
Trebuie neaparat sa ajung acolo!!!!! :twisted:
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
dia21
frappuccino

Următorul

Înapoi la Turism