Destinatii de week-end
Moderatori: dragos6, paagli, 121
32 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Destinatii de week-end
CE-AI FACUT IN WEEKEND NU TE-AI ODIHNIT? CE SE INTAMPLA CU GENERATIA VOASTRA ? CRED CA NU FACI SPORT,S-AU POATE NU DESTUL.
[color=darkred54ccc9]EDITAT dragos6: intrucat incepand cu acest mesaj, s-a "deraiat" de la topicul initial, discutia devenind in acelasi timp interesanta, am impartit acel topic in 2 si asa a aparut acesta...
ar mai fi de adaugat inca vreo 3 intrebari:
[list54ccc9][*54ccc9]unde locuiti?
[*54ccc9]unde mergeti de obicei in w/e?
[*54ccc9]aveti curiozitatea sa "explorati", sau mergeti mereu in aceleasi locuri?[/list54ccc9][/color54ccc9]
[color=darkred54ccc9]EDITAT dragos6: intrucat incepand cu acest mesaj, s-a "deraiat" de la topicul initial, discutia devenind in acelasi timp interesanta, am impartit acel topic in 2 si asa a aparut acesta...
ar mai fi de adaugat inca vreo 3 intrebari:
[list54ccc9][*54ccc9]unde locuiti?
[*54ccc9]unde mergeti de obicei in w/e?
[*54ccc9]aveti curiozitatea sa "explorati", sau mergeti mereu in aceleasi locuri?[/list54ccc9][/color54ccc9]
- victoriacernea
- cafe-latte
in weekend am fost la salina la slanic si pe urma la strand...(sambata), la cules de cirese(duminica)
ti-am zis ca nu conteaza...
-

oana_daniela - frappuccino
MA BUCUR NESPUS DE MULT SA AUD DE SLANIC PRAHOVA.MULTI ANI LA RAND AM FOST ACOLO IMPREUNA CU COPII MEI .ESTE O ZONA INCARCATA BINE DE TOT CU ENERGIE.APELE DE ASEMENEA SUNT VINDECATOARE.MA BUCUR PTR. TINE,AI FACUT O ALEGERE EXTRAORDINARA.REPETA WEEKEND-URILE IN ASA FEL SI NU O SA-TI PARA RAU.VEI SCAPA CU SIGURANTA DE TRISTETE.ACOLO NU POTI DECAT SA IUBESTI.CU BINE.
- victoriacernea
- cafe-latte
iar strigi? nu-i politicos!
si eu unu' n-am vazut unde scria de Slanic Prahova; ea a zis doar de Slanic. de unde stii, poate a fost la Slanic Moldova? (ca si acolo e o zona superba!)
si eu unu' n-am vazut unde scria de Slanic Prahova; ea a zis doar de Slanic. de unde stii, poate a fost la Slanic Moldova? (ca si acolo e o zona superba!)

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
[quote8b39f6="dragos6"]iar strigi? nu-i politicos!
[color=brown8b39f6][i8b39f6]merci[/i8b39f6][/color8b39f6]
[color=brown8b39f6][i8b39f6]Am fost la Slanic Prahova, dar nu mi s-a parut superba zona, doar lacul miresei si salina ...iar lacul deja l-au facut restaurant cu piscina(10 lei intrarea)iar salina e foarte comerciala, are si un laborator de testare nucleara inauntru(v-am spus ca urasc liftul ala?). La muntele de sare(sau grota efectiv nici nu poti sa ajungi, e o portiune de lac neamenajata si plina e sticle goale si sarate.
ps cred ca discutia trebuia mutata la turism...[/i8b39f6][/color8b39f6]
[/quote8b39f6]
[color=brown8b39f6][i8b39f6]merci[/i8b39f6][/color8b39f6]
[color=brown8b39f6][i8b39f6]Am fost la Slanic Prahova, dar nu mi s-a parut superba zona, doar lacul miresei si salina ...iar lacul deja l-au facut restaurant cu piscina(10 lei intrarea)iar salina e foarte comerciala, are si un laborator de testare nucleara inauntru(v-am spus ca urasc liftul ala?). La muntele de sare(sau grota efectiv nici nu poti sa ajungi, e o portiune de lac neamenajata si plina e sticle goale si sarate.
ps cred ca discutia trebuia mutata la turism...[/i8b39f6][/color8b39f6]
[/quote8b39f6]
-

ma rog, ai dreptate, slanic prahova nu e chiar minunata ca statiune, dar e un loc unde te simti bine si drumul pana acolo e destul de frumos. chiar te poti opri undeva mai inainte si sa stai la umbra pe malul apei...
pentru partea cu mutarea, iata, s-a rezolvat!
pentru partea cu mutarea, iata, s-a rezolvat!

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
da, drumul a fost frumos.
merci pentru partea cu mutatul.
daca vreti poze am pus aici cateva(nu e site comercial, e blogul meu): http://spritzdevara.blogspot.com
merci pentru partea cu mutatul.
daca vreti poze am pus aici cateva(nu e site comercial, e blogul meu): http://spritzdevara.blogspot.com
-

[color=darkblueaf8b4d] Pai... fiindca e vara, in week merg la strand. Locuiesc in Sibiu, deci cele mai la indemana imi sunt lacurile sarate de la Ocna Sibiului, strandul din Victoria - BV, Geoagiu Bai - AB, ... sau trantim un gratar la padure, spre Paltinis. In general, nu stau niciodata acasa si incerc, impreuna cu prietenul meu & Co. sa schimbam destinatiile de la weekend la weekend ( in functie si de vreme)! [/coloraf8b4d]
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
la concert...Dominian Theatre, langa London Eye
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."
- Rabindranath Tagore
- Rabindranath Tagore
-

curlygirlie - irish coffee
si eu am fost la slanic duminica.a fost prima data cand am inotat.ghiciti de ce.deoarece acolo apa fiind sarata te tine la suprafata.acum va-ti prins ca nu stiu sa inot.va urez sa aveti in continuare o saptamana frumoasa si sa plecati in week de cate ori aveti ocazia.
- vi_chy
- cappuccino
[quote959001="vi_chy"]si eu am fost la slanic duminica.a fost prima data cand am inotat.ghiciti de ce.deoarece acolo apa fiind sarata te tine la suprafata.acum va-ti prins ca nu stiu sa inot.va urez sa aveti in continuare o saptamana frumoasa si sa plecati in week de cate ori aveti ocazia.[/quote959001]
[color=darkblue959001]Asa e si la Ocna Sibiului. Nici eu nu stiu sa inot, dar acolo sunt ..."artista" E foarte foarte sarata apa!
[/color959001]
[color=darkblue959001]Asa e si la Ocna Sibiului. Nici eu nu stiu sa inot, dar acolo sunt ..."artista" E foarte foarte sarata apa!
Float like a butterfly! Sting like a bee !
-

al3xandrutza - frappuccino
[quotecd1b15="al3xandrutza"][quotecd1b15="vi_chy"]si eu am fost la slanic duminica.a fost prima data cand am inotat.ghiciti de ce.deoarece acolo apa fiind sarata te tine la suprafata.acum va-ti prins ca nu stiu sa inot.va urez sa aveti in continuare o saptamana frumoasa si sa plecati in week de cate ori aveti ocazia.[/quotecd1b15]
[color=darkbluecd1b15]Asa e si la Ocna Sibiului. Nici eu nu stiu sa inot, dar acolo sunt ..."artista" E foarte foarte sarata apa!
[/colorcd1b15][/quotecd1b15]
Trebuie neaparat sa ajung acolo!!!!!
[color=darkbluecd1b15]Asa e si la Ocna Sibiului. Nici eu nu stiu sa inot, dar acolo sunt ..."artista" E foarte foarte sarata apa!
Trebuie neaparat sa ajung acolo!!!!!
"Universul nu este constient de existenta ta. Relaxeaza-te!" (Anthony de Mello)
-

dia21 - frappuccino
32 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3