Fara strategie de promovare, turismul romanesc ramane in ...
Moderatori: dragos6, paagli, 121
63 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Fara strategie de promovare, turismul romanesc ramane in
VWFAN scrie:uau..japonia,rusia,italia?trebuie să fiți foarte bogată dacă vă permiteți asemenea excursii...bănuiesc că mergeți cu avionul de obicei,nu?
...
Nu, nu sunt foarte bogata in sensul obisnuit la noi, adica masini de lux, viloaie, bijuterii, etc. De ex. masina avem un Fiat Uno din 93 cu care avem dificultati la asigurare desi el merge perfect iar cateva bijuterii pe care le-am avut le-am dat fetelor. Multumesc lui Dumnezeu am recuperat o casa nationalizata pe care am vandut-o si cum nu ne mai interesa nicio investitie lumeasca, am zis ca destul pana in '89 n-am fost deloc pe afara, hai sa facem excursii cat mai putem. Pana acum cativa ani mergeam cu autocarul dar afacerea era proasta pentru ca se pierdeau multe zile pe drum; in ultimii ani la excursiile individuale am pandit curse low-cost de avion dar la cele indepartate mergeam cu o agentie. Cu masina noastra am fost doar de vreo doua ori. Dupa varsta si sanatate se pare ca am incheiat si capitolul excursii dar avem amintiri. Apropo de bogatie, ministrul muncii Lazaroiu a declarat zilele trecute ca bogat e oricine are un venit de peste 800 RON pe membru de familie. Frumos, nu?
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
-

michi 73 - frappuccino
vreausieu scrie:... Sigur, cineva ar putea sa se gandeasca sa se adreseze unei anumite categorii. De exemplu sa nu primeasca familii cu copii. Nu am auzit de asa ceva, probabil nu este rentabil...
Ba e foarte rentabil şi deja există. Evident, nu la noi. Dar la ei sunt, chiar multe aşa numite "adult only" hoteluri sau chiar resort-uri. Sunt destinate în special cuplurilor care vin în luna de miere, sau celor care vor să vină în vacanţă doar ca să se relaxeze, fără să audă permanent copii chirăind în preajmă, fugărindu-se peste tot, ţopăind în piscină deşi scrie clar că nu-i voie etc. Şi chiar au profit serios!
Apropo de neseriozitatea 'patronilor' din turismul autohton: uite că tocmai mi-am luat-o şi eu... Am vorbit miercuri dimineaţă cu proprietara (cred) unei pensiuni din Rânca (se numeşte foarte frumos - Kallisto) pentru 2 camere, cu balcon, vedere spre munte (nu spre drum, adică) şi când am ajuns acolo, o tanti care avea grijă de pensiune habar n-avea că are o rezervare, mai avea (chipurile) doar o cameră la mansardă şi se chinuia să ne convingă să dormim tuspatru (plus căţeluşa) pe două paturi!!! Mă rog, până la urmă s-a îndurat şi a trimis pe alţii la plimbare şi ne-a dat şi a doua cameră la mansardă. Deci 2 camere duble cu vedere spre cer (că aşa erau geamurile), fără balcon, la 80 de lei pe noapte... Frumos, nu?
Da; dar ghinionul lor, pentru că am de gând să le fac exact reclama pe care o merită! Inclusiv cu poze. Mai ales că am exact locul potrivit...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
michi 73 scrie:VWFAN scrie:uau..japonia,rusia,italia?trebuie să fiți foarte bogată dacă vă permiteți asemenea excursii...bănuiesc că mergeți cu avionul de obicei,nu?
...
Nu, nu sunt foarte bogata in sensul obisnuit la noi, adica masini de lux, viloaie, bijuterii, etc. De ex. masina avem un Fiat Uno din 93 cu care avem dificultati la asigurare desi el merge perfect iar cateva bijuterii pe care le-am avut le-am dat fetelor. Multumesc lui Dumnezeu am recuperat o casa nationalizata pe care am vandut-o si cum nu ne mai interesa nicio investitie lumeasca, am zis ca destul pana in '89 n-am fost deloc pe afara, hai sa facem excursii cat mai putem. Pana acum cativa ani mergeam cu autocarul dar afacerea era proasta pentru ca se pierdeau multe zile pe drum; in ultimii ani la excursiile individuale am pandit curse low-cost de avion dar la cele indepartate mergeam cu o agentie. Cu masina noastra am fost doar de vreo doua ori. Dupa varsta si sanatate se pare ca am incheiat si capitolul excursii dar avem amintiri. Apropo de bogatie, ministrul muncii Lazaroiu a declarat zilele trecute ca bogat e oricine are un venit de peste 800 RON pe membru de familie. Frumos, nu?
atunci aveți o mentalitate mai sănătoasă dacă folosiți o mașină din 93 și nu faceți mii de credite ca să aveți bmw
- VWFAN
- cappuccino
63 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5