Gura de rai din Bucegi.

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Gura de rai din Bucegi.

Mesajde michi 73 » Joi Sep 01, 2011 5:51 pm

Poimaine plecam pentru cateva zile sa mai luam o gura de aer la munte. Ne vom trage sufletul, vom privi pe geam Cota si Crucea si ne vom incarca bateriile inaintea sezonului de "reparatii capitale". In Bucegi exista o zona de vreun kilometru patrat spre varful Batrana ( coborare de la Padina prin Strunga spre Moeciu-Bran) incarcata cu energie si cu un efect relaxant si odihnitor asupra oamenilor.
http://www.scienceline.ro/index.php?mod ... ws_id=5209
Nemaiputand sa ajung acolo decat cu gandul, am translatat-o mental pana la fereastra mea. Sugestie sau nu, si doua zile petrecute la Sinaia imi schimba total dispozitia sufleteasca.
"eu am fost ca tine(?),tu vei fi ca mine
michi 73
frappuccino

Re: Gura de rai din Bucegi.

Mesajde LoreC » Vin Sep 02, 2011 10:31 am

Si mie imi place foarte, foarte mult la munte, si pe mine ma linisteste muntele, aerul, peisajele, etc. Numai cand ma gandesc la munte mi se taie respiratia...
As vrea sa mergem si noi week-endul acesta dar nu prea avem cum.. dar cu prima ocazie fugim pana acolo... Si o sa incercam sa mergem acolo unde spuneati la gura de rai din Bucegi.
•Esentiala este intrebuintarea vietii, nu durata sa. – Seneca
LoreC
mochaccino

Mesajde Bucurie » Vin Sep 02, 2011 4:09 pm

Sa aveti parte de zile senine!
Bucurie
espresso

Mesajde VWFAN » Sâm Sep 03, 2011 5:21 pm

Deși cunosc bine zona,poate totuși faceți niște poze..în fiecare zi,parcă locul acela se schimbă..
VWFAN
cappuccino

Înapoi la Turism