iar Viena e......
Moderatori: dragos6, paagli, 121
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
iar Viena e......
O prea mare Praga!! despre care am sa va povestesc maine!!!
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
Re: iar Viena e......
adică despre Viena, nu? sau despre Praga?!? 

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
ba da! despre grandioasa Viena, mareata, impunatoare, imperialista, acest miros se simte inca, la Viena totul mi sa parut exorbitant in comparatie cu intima Praga, am calatorit cu trenul, supusa majoritatii, dar nu mi-a parut rau in ciuda oboselii, aveam sa ma odihnesc la destinatie, iar drumul presarat numai de privelisti incantatoare chiar daca omatul era cam de juma de metru peste campuri. da dar pline aceste campuri de palcuri de caprioare de iepuri salbatici ce stateau la cativa metri de gardurile caselor omenesti. Maaaare mi-a fost mirarea!!! caci sa nu credeti ca am facut un salt direct pe teritoriul austriac, nooo calatorii si pa teritoriul romanesc dar ....nu vazui piciorus de animalus. Unde oare s-or ascunde ochilor calatorului??? sau ca si padurile patriei mume s-au evaporat??? dar sa trecem repede peste sa nu ma mai apuce.....si iaca ajungi in gara din Viena, aici nimic interesant ba poti spune chiar anost dar hai si mergem sa cerem informatii eee aci sta treaba caci biroul de informatii e mareee si plin de ....pusti ce stiu sa vorbeasca engleza si stiu sa-ti ofere informatii primesti harta orasului gratuit, iti explica posibilitatile de transport si iti arata ofertele la biletele de transport in oras primesti vaucere cu gratuitati sau reduceri si staturam sa ne explice fiinta aceea caci greu imi fu sa-mi dau seama daca e fata sau baiet cu unghiile negre si cercei mai peste tat, dar amabil si zambitor ba chiar glumet si nu ma intreaba de unde viu si nu fui obligata sa-i raspund cu nod in gat. luaram tiva de bilete si alte alea si hai sa merem la hotel. Dumnealui facu pa ghidul, stia drumul la hotel, plictisit de prea multa Viena. Luaram metroul, fratilor pai la Viena nu numai ca-i o incalciura de trasee de metrou dar nu exista statie de metrou fara lift, si sa nu va inchipuiti ca sunt statii prea adanci noo, lift ca lift dar musai si scara rulanta!!Hotel modest dar....foarte curat cu receptioniste dragute si amabile iti inmana cartela de deschis usa de la camera si zilnic ti se facea curat nu trebui sa va mai spun. nu mai avusei rabdare sa ma mai odihnesc lasaram bagajele si hai da de macar in recunoastere ca gaina in jurul casei si nimeriram intr-un mol facut intr-o fabrica veche:

si nu era aglomerat:

si nu era aglomerat:

Ultima oară modificat de titilica pe Mar Mar 01, 2011 10:53 am, modificat 1 dată în total.
Fericirea este un fluture, care, atunci cand este urmarit, este intotdeauna la un pas de a fi prins, dar daca stai linistit, se poate aseza pe tine!

-

titilica - frappuccino
tuuu, viena am mai vazut-o!
treci la libia!
Soulmate, dry your eye...cause soulmates never die
Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

Cata parere-i in destin / Cata greseala-i imprejur.

-

dargo - frappuccino
nu fu tocmai o idee stralucita sa mergi din prima intr-un moll caci nu stiu cum da mi se deschidea portofelul singur fara sa-l ajut. sarii mnealui si-mi puse frana explicandu-mi ca nu voi mai avea de unde sa cheltui acolo unde era de cheltuit! unde? pai pe Maria hilfer strasse!! Marie ce era pregatita de sarbatori si era inchisa circulatiei automobilelor deci ramasa doar pietonala, pai pietonule pingele sa ai si portofelul gras sau mai nou cardul plin ca reduceri si tentatii la greu. si cum era tot in prima zi nu m-a lasat sa-mi deschid ca doar aveam tot timpul din lume sa rezervam o zi pentru cumparaturi si hai sa luam tramvaiul pe ring! si l-am luat:

-

titilica - frappuccino
in tramvai tot mutu, orbu, surdu, schiopu stie si este ajutat sa ajunga la destinatie i se arata i se spune ce statie urmeaza ca si la metrou dealtfel unde este afisat si pe ce parte se vor deschide usile. din tramvai vezi bulevarde mari late nu trafic sufocant nu clacsoane sa-ti sara sapca nu trece nimeni strada de nebun pe unde-i vine sau pe rosu ca las' ca nu ne vede nimeni caci aici te vede ca sta in strada in mijloc si te indruma nu sta la panda dupa spaga!!

-

titilica - frappuccino
dargo scrie:tuuu, viena am mai vazut-o!treci la libia!
ok nu prea mi-e usor sa trec de la una la alta da... trec!

-

titilica - frappuccino
pare un oraș frumos,păcat că e prea departe ca să-l vizitez 

- VWFAN
- cappuccino
VWFAN scrie:pare un oraș frumos,păcat că e prea departe ca să-l vizitez
Sunt doar 250 de km in plus (socotiti din Bucuresti) fata de Katerini, unde te lauzi ca vrei sa mergi. Pe autostrazile lor, inseamna maximum 2 ore in plus.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
9 mesaje
• Pagina 1 din 1