Idei despre locuri montane deosebite...pleaseeeeee
Moderatori: dragos6, paagli, 121
30 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
ruxyalex scrie:[nu am probleme cu nimeni,si in nici un caz n-ai aparea tu in peisaj stai linistit.nu sunt pasionata de obsedatii sexuali.
De ce zici ca eu sunt obsedat sexual ? Am afirmat eu undeva ca ti-as face nu stiu ce?! Dimpotriva, tu ai lasat clar sa inteleaga toata lumea ca vei face perversiuni cu iubitul la munte.
-

yaluro - frappuccino
imi pare rau nu am dat asta de inteles...spatiul mare al camerei nu insemna ca imi trebuie pt perversiuni ca asa daca e la o adica,mi-o trag cat vreau in pat si intr-un spatiu mai mic. tocmai de asta zic ca esti obsedat de asta,pentru ca numai tu te-ai gandit repede ca vreau sa fac perversiuni cu el...nu-mi trebuie camera mai mare pt asta ca sa te lamuresc si sa inchei afirmatii de genu asta
every morning brings a new day!! so good morning!
-

ruxyalex - espresso
ruxyalex scrie:imi pare rau nu am dat asta de inteles...spatiul mare al camerei nu insemna ca imi trebuie pt perversiuni ca asa daca e la o adica,mi-o trag cat vreau in pat si intr-un spatiu mai mic. tocmai de asta zic ca esti obsedat de asta,pentru ca numai tu te-ai gandit repede ca vreau sa fac perversiuni cu el...nu-mi trebuie camera mai mare pt asta ca sa te lamuresc si sa inchei afirmatii de genu asta
Eu credeam ca ti-o trage iubitul tau, caz in care nu era cat vrei tu ,ci cat poate el! Ai dreptate, nu iti trebui spatiu mare ca sa te masturbezi cat vrei.
-

yaluro - frappuccino
Insbruck sau Kaprun daca alegi sa mergi in Austria - peisajele sunt superbe, destinatia e potrivita in orice anotimp, raport calitate-pret extraordinar si servicii ireprosabile. Daca vrei detalii despre zona poti intra pe http://www.austria-incoming.ro:).
- adrianaherea
- cafe-latte
adrianagherea,cred ca tu ai intrat aici sa faci reclama turistica austriei,nicidecum ca vrei o excursie.ai cam intrecut masura postind acelasi link mizerabil cam pe multe alocuri!
Dragos,unde esti???
Dragos,unde esti???
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
Dumnezeu e in inima noastra!
-

arrom - frappuccino
din pacate, sunt inca in romania...
aseara ma gandeam si eu la acelasi lucru. dar intamplarea face sa fi gasit acel sait mai demult. si nu cred ca persoana care il promoveaza aici sa aibe si vreun interes.
aseara ma gandeam si eu la acelasi lucru. dar intamplarea face sa fi gasit acel sait mai demult. si nu cred ca persoana care il promoveaza aici sa aibe si vreun interes.

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
dragos6 scrie:din pacate, sunt inca in romania...
pai parca erai teribil de mandru....si de nationalist....cum de te-ai scarbit asa, de-odata ?! Sau ai vazut si alte tari si ai putut sa faci comparatia cu ce e aici ?
Ce e drept si eu am observat ca tipa a postat trmiterea la link-ul respectiv la toate topicele unde a scris....si intamplator a scris doar la turism......poate lucreaza la o agentie de turism si are zona aia....
Mie mi s-a parut ciudat ..in general tinerii nu merg la 3 stele....
-

yaluro - frappuccino
alte tari am vazut incepand din 1990. si in est, si in vest. si oriunde mergi, gasesti si lucruri bune, dar si rele. totul e sa stii sa le vezi! si sa mai si vrei...
nationalist sunt si raman, pentru ca altfel nu pot.
dar nu-s nemultumit (ca traiesc in Romania), nici scarbit; de unde-ai scos-o?! doar ca am mare chef de o vacanta si din pacate abia la toamna va veni. caldura torida si preturile aberante din iulie-august ma impiedica sa plec undeva...
nationalist sunt si raman, pentru ca altfel nu pot.
dar nu-s nemultumit (ca traiesc in Romania), nici scarbit; de unde-ai scos-o?! doar ca am mare chef de o vacanta si din pacate abia la toamna va veni. caldura torida si preturile aberante din iulie-august ma impiedica sa plec undeva...

We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
-

dragos6 - Rasnita de cafea
yaluro scrie:Eu anul asta nu voi trece granita .....din pacate...DAR IN 2010 MA VOIU RAZBUNA! Daca vremurile vor fi potrivnice rau ,s-ar putea sa aman razbunarea..
s-a razbunat deja mos franzjosef care te vrea sa stai frumusel in Bucuresti...2012 te vom saluta acolo....deci nu ne mai osteni iar cu dorintele tale imposibil de imperiale.....
Dumnezeu nu e in cer,nu-i pe pamint.
-

arrom - frappuccino
Daca tot va ciondaniti pe peisaje montane,vin si eu cu o intrebare:a vazut cineva Pensiunea Andreea din Sinaia cu ochii lui personali?Am gasit pe net si nu prea ma indur sa fac rezervare pana nu stiu amanunte.In poze toate sunt frumoase si cand ajungi acolo plangi cu vorbe.Va multumesc!
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
-

bibistanescu @yahoo.com - frappuccino
Re: Idei despre locuri montane deosebite...pleaseeeeee
sinaia e o stațiune mai dezvoltată,deci și serviciile sunt peste medie
- VWFAN
- cappuccino
30 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2