Idei despre locuri montane deosebite...pleaseeeeee

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

Idei despre locuri montane deosebite...pleaseeeeee

Mesajde ruxyalex » Mar Oct 21, 2008 11:53 am

Am si eu o rugaminte...Pana luna viitoare trebuie sa gasesc un loc deosebit la munte pentru aniversarea de 1 an cu prietenul meu.Si vreau sa fie ceva special pentru ca si el e la fel pt mine.Aveti vreo idee din ce locuri stiti voi? Eventual si un hotel mai frumos pe unde ati fost la munte si e accesibil la pret etc? :idea: :idea:
Many thanks anticipat celor care raspund.
every morning brings a new day!! so good morning!
ruxyalex
espresso

Mesajde dragos6 » Mar Oct 21, 2008 1:22 pm

pai... toate sunt deosebite, ca doar nu sunt trase la XEROX unul dupa altul...

asa ca incearca sa fii mai darnica in detalii. ce buget aveti, ce asteptari, ce dorinte...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde ruxyalex » Mar Oct 21, 2008 1:27 pm

dragos6 scrie:pai... toate sunt deosebite, ca doar nu sunt trase la XEROX unul dupa altul...

asa ca incearca sa fii mai darnica in detalii. ce buget aveti, ce asteptari, ce dorinte...

pai, eu ma ocup de asta ca as vrea el sa nu stie exact unde mergem sa vada direct acolo. Si nu as vrea Sinaia, Predeal, Busteni(statiunile in sine) ca le stim amandoi f bine si sunt prea comune.
Bugetul ar fi in jur de 7 mil pentru 2 nopti in weekend.Si as vrea sa gasesc un peisaj frumos,nu stiu,dat fiind faptul ca e o aniversare a relatiei sa fie ceva mai romantic in peisaj.Si nu multa agitatie.Legat de hotel,tot asa,sa fie accesibil la pret, adica in jur de 150 lei maxim pe noapte si sa arate dragut in camera nu ceva extraordinar dar vreau sa-i pregatesc acolo o surpriza si trebuie sa ma "ajute" si camera. :D daca ai idei sunt binevenite si multumesc!
ruxyalex
espresso

Mesajde dragos6 » Mar Oct 21, 2008 2:07 pm

mai conteaza si de unde sunteti, ca daca va trimit la borsa si esti din tulcea, s-ar putea sa nu-ti ajunga week-end-ul...
Imagine
We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone...
dragos6
Rasnita de cafea

Mesajde ruxyalex » Mar Oct 21, 2008 2:08 pm

scuze,asta am uitat sa precizez.suntem din Bucuresti,capitala faimoasa :D
ruxyalex
espresso

Mesajde yaluro » Mar Oct 21, 2008 6:37 pm

ruxyalex scrie:[vreau sa-i pregatesc acolo o surpriza si trebuie sa ma "ajute" si camera. :D daca ai idei sunt binevenite si multumesc!

O camera cu camera de filmat ascunsa....sau cu gaurele prin peretii din lemn , pe unde o sa intre si o sa iasa ......personalului hotelului... :drunken: :D Si cand ti-o fi lumea mai draga fisss va unda fleasca unul mai diliu care in loc sa se .......urineaza... :drunken:
yaluro
frappuccino

Mesajde ruxyalex » Mar Oct 21, 2008 7:31 pm

O camera cu camera de filmat ascunsa....sau cu gaurele prin peretii din lemn , pe unde o sa intre si o sa iasa ......personalului hotelului... Si cand ti-o fi lumea mai draga fisss va unda fleasca unul mai diliu care in loc sa se .......urineaza...

daca asa vezi tu imaginea respectiva, iti respect ideea.fiecare cu fanteziile lui, nu condamn pe nimeni. :cool:
ruxyalex
espresso

Mesajde yaluro » Mar Oct 21, 2008 7:36 pm

ruxyalex scrie:
O camera cu camera de filmat ascunsa....sau cu gaurele prin peretii din lemn , pe unde o sa intre si o sa iasa ......personalului hotelului... Si cand ti-o fi lumea mai draga fisss va unda fleasca unul mai diliu care in loc sa se .......urineaza...

daca asa vezi tu imaginea respectiva, iti respect ideea.fiecare cu fanteziile lui, nu condamn pe nimeni. :cool:

sunt invidios pe voi.....insa totusi imi pare rau ca nu am putut sa va vad in poze..... :|
yaluro
frappuccino

Mesajde arrom » Mar Oct 21, 2008 7:49 pm

"yaluro"
sunt invidios pe voi.....insa totusi imi pare rau ca nu am putut sa va vad in poze..... :|[/quote]

ba sa nu fii cind si tu poti face la fel ori mai bine,ai mai mari posibilitati (si fantezii) decit d-soara.... :cool:
arrom
frappuccino

Mesajde yaluro » Mie Oct 22, 2008 1:37 am

arrom scrie:"yaluro"
sunt invidios pe voi.....insa totusi imi pare rau ca nu am putut sa va vad in poze..... :|

ba sa nu fii cind si tu poti face la fel ori mai bine,ai mai mari posibilitati (si fantezii) decit d-soara.... :cool:[/quote]

1. Eu o cred pe cuvant, ca are iubit, desi nick-ul ei contine si un prenume barbatesc, anume alex. deci ea e ruxy si el e alex.....totusi presupun ca nu se.....pe ea insasi si sunt doua persoane distincte.
2. A scris clar ca vrea sa ii faca o surpriza acolo , dar ca spera sa o ajute si camera.....ca sa ii faca o felatie pana se ineaca nu ii trebuie asa mult spatiu deci trebuie ca surpriza contine altceva....ar putea de exemplu sa urineze in pat in timp ce fac sex....de aceea au nevoie de camera de hotel , de aceea spera ca sa o ajute camera (daca are podele din lemn , o sa curga la cei de dedesupt....vezi, d-aia sunt io invidios pe ei...pe ce ar putea sa faca , nu pe ce o sa faca .......ca poate fac doar un mare frig si ingheata sub paturi.....
3. Arrom, am dus si eu o senzationala la munte, la hotel , la Sinaia, si dupa ce serveam pranzul la restaurant vroiam sa iau o camera la hotel. Primul soc : a zis tare despre chelnerita "vai saraca, e lauza"....era gravida...m-am simtit jenat. Insa atata m-a batut la cap ca vrea sex anal ca am renuntat.
yaluro
frappuccino

Mesajde ruxyalex » Lun Oct 27, 2008 12:04 pm

2. A scris clar ca vrea sa ii faca o surpriza acolo , dar ca spera sa o ajute si camera.....ca sa ii faca o felatie pana se ineaca nu ii trebuie asa mult spatiu deci trebuie ca surpriza contine altceva....ar putea de exemplu sa urineze in pat in timp ce fac sex....de aceea au nevoie de camera de hotel , de aceea spera ca sa o ajute camera (daca are podele din lemn , o sa curga la cei de dedesupt....vezi, d-aia sunt io invidios pe ei...pe ce ar putea sa faca , nu pe ce o sa faca .......ca poate fac doar un mare frig si ingheata sub paturi.....

imi pare rau ca exista asa oameni inchisi la minte pe forumul asta...si obsedati sexual.Te-am vazut in poze si ai o varsta ...mi-ar fi frica sa-mi las copiii daca as avea,pe langa unul ca tine cu mentalitatea ta.
ruxyalex
espresso

Mesajde yaluro » Lun Oct 27, 2008 4:07 pm

ruxyalex scrie:[.Te-am vazut in poze si ai o varsta ...mi-ar fi frica sa-mi las copiii daca as avea,pe langa unul ca tine cu mentalitatea ta.

Pai daca as fi eu langa tine, fii sigura ca nu ai avea copii. Ca din ce ai scris mai suns se intelege clar ca , pe langa faptul de a ma avea , nu ai lasa si copii cu mine.... :D
yaluro
frappuccino

Mesajde ruxyalex » Lun Oct 27, 2008 5:20 pm

yaluro scrie:
ruxyalex scrie:[.Te-am vazut in poze si ai o varsta ...mi-ar fi frica sa-mi las copiii daca as avea,pe langa unul ca tine cu mentalitatea ta.

Pai daca as fi eu langa tine, fii sigura ca nu ai avea copii. Ca din ce ai scris mai suns se intelege clar ca , pe langa faptul de a ma avea , nu ai lasa si copii cu mine.... :D

reformulez: daca as avea copii,mi-ar fi frica sa mi-i las pe langa o persoana cu mentalitatea si obsesiile tale.
ruxyalex
espresso

Mesajde yaluro » Lun Oct 27, 2008 6:49 pm

ruxyalex scrie:
yaluro scrie:

reformulez: daca as avea copii,mi-ar fi frica sa mi-i las pe langa o persoana cu mentalitatea si obsesiile tale.

Ca sa te mai indulcesc: daca ai probleme cu iubitul, nu trebuie sa renunti la planul cu excursia la munte. Vin eu cu tine si acopar toate cheltuielile necesare transportului adica : carburant, uzura masinii, asigurarea rca, lichid de splalare parbriz iarna. Tu doar sa platesti cazarea si masa. :) Iar daca imi faci si programul ala surpriza pregatit initial pt. iubitul tau ,iti promit si un premiu costand dintr-un fular.
yaluro
frappuccino

Mesajde ruxyalex » Lun Oct 27, 2008 6:56 pm

Ca sa te mai indulcesc: daca ai probleme cu iubitul, nu trebuie sa renunti la planul cu excursia la munte. Vin eu cu tine si acopar toate cheltuielile necesare transportului adica : carburant, uzura masinii, asigurarea rca, lichid de splalare parbriz iarna. Tu doar sa platesti cazarea si masa. Iar daca imi faci si programul ala surpriza pregatit initial pt. iubitul tau ,iti promit si un premiu costand dintr-un fular.

nu am probleme cu nimeni,si in nici un caz n-ai aparea tu in peisaj stai linistit.nu sunt pasionata de obsedatii sexuali.
ruxyalex
espresso

Următorul

Înapoi la Turism