In Bulgaria, cu masina
Moderatori: dragos6, paagli, 121
44 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
In Bulgaria, cu masina
eu as merge sa stau "la particulari". am gasit prin alte forumuri informatii cum ca ar fi ok, mai ieftin chiar ca pe aici. dar as vrea sa imi spuna cineva care a fost (recent) care sunt posibilitatile, variantele, ofertele... cel mai mult m-ar interesa daca au loc si pentru masina, am inteles ca nu e bine s-o lasi ca la noi, ca "se taxeaza".
Ultima oară modificat de dragos6 pe Mar Sep 15, 2009 1:01 pm, modificat de 3 ori în total.
-

dragos6 - Rasnita de cafea
Si eu am fost cu masina,dar doar pentru cateva ore.Toti spun ca risti sa ramai fara masina,dar cunostintele mele au venit cu ele inapoi.Pot doar sa-ti spun ca mancarea este exact ca la noi,meniul este si in limba romana si poti comanda lejer ceea ce vrei iar preturile sunt mai mici ca la noi.De haine cred ca nu te intereseaza sa-ti scriu,ca turcisme avem si noi si ei.Locuri la hotel sunt si poti pleca cu pachet de oferte care te costa destul de putin(mult mai putin daca ai pleca trei zile pe litoral).Sejur placut!
Niciodata nu judeca un om dupa prieteni. Prietenii lui Iuda au fost perfecti!
-

bibistanescu @yahoo.com - frappuccino
si eu am fost in bulgaria 8 zile, am stat la hotel si a fost super ok. am avut loc de parcare la hotel si nu am patit nimic la masina. hainele sunt la fel de scumpe k la noi (ma ref la marcile cunoscute) k in rest sunt numai facaturi...asa k nu se merita. mamncarea este k la noi 9k si pret) ai de unde alege.
- maria_iubita
- cafe-latte
Eu am fost in luna mai la Sunny Beach la hotel, conditii foarte bune pentru cat a costat. Pentru a tine masina in parcarea hotelului nu am platit, dar in schimb era cu paza, ceea ce diminueaza sansele sa te trezesti pe jos...Din cate am inteles e un sambure de adevar in povestea cu furtul de masini, dar se fura doar masini care "merita", gen audi, bmw, etc...adica dc te duci cu un logan, renault, ford de exp nu se deranjeaza nimeni sa atenteze...
- angelasteven
- cafe-latte
multumesc de raspunsuri; intre timp, am gasit pe net un hotel a carui oferta m-a tentat si am facut rezervare. 275 EUR pe 10 zile, 2 persoane cu mic dejun inclus. va povestesc la intoarcere cum a fost.
nu de furat masina mi-e mie, ca nu fura nimeni o dacie din '81 de-i curg tablele (poate pt. fier vechi!), ci de ridicarea sau punerea de "caracatite" de catre firme specializate, care (ca si la noi) fac mai mult abuzuri...
nu de furat masina mi-e mie, ca nu fura nimeni o dacie din '81 de-i curg tablele (poate pt. fier vechi!), ci de ridicarea sau punerea de "caracatite" de catre firme specializate, care (ca si la noi) fac mai mult abuzuri...
Ultima oară modificat de dragos6 pe Dum Sep 02, 2007 2:31 pm, modificat 1 dată în total.
-

Concediu placut si fara peripetii!!!!!Si te rog numai rade de masina ta,ca ea te duce pana acolo.Sa-i faci cadou un loc de parcare la umbra!
-

[quotecc65e0="bibistanescu @yahoo.com"]Concediu placut si fara peripetii!!!!!Si te rog numai rade de masina ta,[color=redcc65e0]ca ea te duce pana acolo[/colorcc65e0].Sa-i faci cadou un loc de parcare la umbra![/quotecc65e0]
...dar sa-l aduca inapoi,nu?
ps:se spune ca bulgarii prefera marcile(nu bani,masini) nemtesti!....
...dar sa-l aduca inapoi,nu?
ps:se spune ca bulgarii prefera marcile(nu bani,masini) nemtesti!....
-

marimiri - mochaccino
las' ca va povestesc eu la-ntoarcere.
pana atunci, pentru cei extrem de rabdatori dar si dornici de informare in domeniul Balcic, cititi topicul acesta. o sa va placa.
plec maine cu noaptea-n cap, spre mangalia, vama veche, balcic.
pana atunci, pentru cei extrem de rabdatori dar si dornici de informare in domeniul Balcic, cititi topicul acesta. o sa va placa.
plec maine cu noaptea-n cap, spre mangalia, vama veche, balcic.
-

1. Sa ai harti la tine ,ca au semne de orientare cam proaste.
2. Ca sa nu te ratacesti cel mai bine este sa intri prin Vama Veche si sa tii litoralul. Pe la Ruse ai mult de mers prin tara aia.....si mai necivilizata si inapoiata ca noi!
2. Ca sa nu te ratacesti cel mai bine este sa intri prin Vama Veche si sa tii litoralul. Pe la Ruse ai mult de mers prin tara aia.....si mai necivilizata si inapoiata ca noi!
-

yaluro - frappuccino
as fi vrut sa pun poze si altele, cateva vorbe... dar forumul e varza... eu postez, in "previzualizare" totul e OK si cand dau "trimite" apare un mesaj care contine o singura litera: "A"!!!
am reusit sa inteleg putin ce nu merge cum trebuie. am scris la "sugestii & reclamatii" despre asta.
pozele, pe pagina urmatoare. (in sfarsit!)
am reusit sa inteleg putin ce nu merge cum trebuie. am scris la "sugestii & reclamatii" despre asta.
pozele, pe pagina urmatoare. (in sfarsit!)
Ultima oară modificat de dragos6 pe Dum Sep 02, 2007 1:57 am, modificat 1 dată în total.
-

Mi-au placut mult pozele , cred ca am ramas cu o nostalgie pentru Balcik de cand am citit "Panza de paianjen " a Cellei Serghi...sunt tare curioasa daca Balcik-ul de astazi mai pastreaza ceva din atmosfera idilica , autentica de odinioara descrisa de autoare....sau poate a fost doar modul ei de a filtra realitatea...
Dragos, te rog, povesteste cate ceva despre Balcik.
Oricum , m-au impresionat plajele curate ...chiar foarte curate !!!
Dragos, te rog, povesteste cate ceva despre Balcik.
Oricum , m-au impresionat plajele curate ...chiar foarte curate !!!
-

Adriana - frappuccino
Bine ai revenit.Fotografiile sunt grozave.Cred ca dupa nunta fiicei mele bat si eu un drum pana acolo.Este foarte frumos!Spune cum este cazarea,drumul,oamenii....tot!!!!!
-

44 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3