la Felix

Unde ai fost, unde ai vrea sa pleci, vacante si excursii... Povesteste!

Moderatori: dragos6, paagli, 121

la Felix

Mesajde mira2010 » Dum Mar 21, 2010 9:42 pm

A fost cineva la Felix (Oradea) pentru odihna si tratament? Unde este un raport pret/calitate mai bun, la hoteluri sau la pensiuni?
mira2010
frappuccino

Baile Felix

Mesajde andradalast » Lun Mar 29, 2010 12:03 pm

Buna, mira2010! Ca o regula generala, gasesti mai ieftin la pensiuni. Nu stiu daca esti in tema, dar pana pe 30 iunie poti sa te duci in statiunile balneo cu programul "O saptamana de refacere" (hotel 3*: 330 lei/pers/6 nopti+mic dejun+2 tratamente/zi) sau "Decada balneara" (hotel 4*: 750 lei/pers/9 nopti cu pensiune completa+2 proceduri/zi, minim 7 zile). Din cate stiu eu, Baile Felix nu sunt in oferta. Totusi, ai multe statiuni de unde alege si eu zic ca preturile sunt foarte bune.
andradalast
cafe-latte

Re: Baile Felix

Mesajde mira2010 » Lun Mar 29, 2010 3:25 pm

andradalast scrie:Buna, mira2010! Ca o regula generala, gasesti mai ieftin la pensiuni. Nu stiu daca esti in tema, dar pana pe 30 iunie poti sa te duci in statiunile balneo cu programul "O saptamana de refacere" (hotel 3*: 330 lei/pers/6 nopti+mic dejun+2 tratamente/zi) sau "Decada balneara" (hotel 4*: 750 lei/pers/9 nopti cu pensiune completa+2 proceduri/zi, minim 7 zile). Din cate stiu eu, Baile Felix nu sunt in oferta. Totusi, ai multe statiuni de unde alege si eu zic ca preturile sunt foarte bune.

Multumesc, trebuie sa merg in august, si am hotarat ca la Felix. Si din cate am vazut pana acum, este scump bine.
mira2010
frappuccino

Sfatul meu...

Mesajde andradalast » Vin Apr 02, 2010 5:08 pm

M-am mai interesat de hotelurile la Baile Felix, pot sa-ti spun la ce hotel sa nu te duci :). La Padis 2* - a fost o cunostiinta si mi-a zis ca hotelul este murdar chiar. Daca zici ca trebuie sa mergi in august, mergi in ultima saptamana, cand mai scad preturile.
andradalast
cafe-latte

Re: la Felix

Mesajde mira2010 » Vin Aug 20, 2010 9:41 pm

mira2010 scrie:A fost cineva la Felix (Oradea) pentru odihna si tratament? Unde este un raport pret/calitate mai bun, la hoteluri sau la pensiuni?

Eu am fost. La pensiuni pretul este mai mic pe masura ce sunt situate mai departe de centru. Sunt noi, dar nu au intotdeauna camere spatioase sau baie la fiecare camera.
Asadar, pentru cei ce merg doar la odihna si strand, se gasesc pensiuni pe alese, pentru ca mersul pe jos face bine.
Hotelurile sunt de pe epoca, au unele camere renovate, dar din pacate personalul se poarta de parca ai venit doar pentru a-i deranja. Pentru a obtine din nou o camera din care receptionera s-a gandit sa ne mute, a trebuit sa apelez la agentia de unde am luat biletele. In hotel poti sa faci si tratament, au medici si incaperi pentru fizioterapie.
Alta varianta este sa faci tratamentul la Spitalul de Recuperare si sa locuiesti unde vrei, dar in apropiere de acesta. Aici intervine o problema, pentru ca pensiunile din centru sunt situate in raza de scandal maxim provenit de la guristii de la restaurante, care canta pana la 2 noaptea (sau dimineata, pentru cei care nu mai reusesc sa adoarma).
Dar apa, apa este minunata, curata, calda, schimbata des - o adevarata comoara. In jurul bazinelor si strandurilor aproape nimic nu se potriveste cu darul primit de la mama-natura.
mira2010
frappuccino

Mesajde barboneli » Sâm Aug 21, 2010 12:33 am

mira2010 scrie:
mira2010 scrie:A fost cineva la Felix (Oradea) pentru odihna si tratament? Unde este un raport pret/calitate mai bun, la hoteluri sau la pensiuni?

Eu am fost. La pensiuni pretul este mai mic pe masura ce sunt situate mai departe de centru. Sunt noi, dar nu au intotdeauna camere spatioase sau baie la fiecare camera.
Asadar, pentru cei ce merg doar la odihna si strand, se gasesc pensiuni pe alese, pentru ca mersul pe jos face bine.
Hotelurile sunt de pe epoca, au unele camere renovate, dar din pacate personalul se poarta de parca ai venit doar pentru a-i deranja. Pentru a obtine din nou o camera din care receptionera s-a gandit sa ne mute, a trebuit sa apelez la agentia de unde am luat biletele. In hotel poti sa faci si tratament, au medici si incaperi pentru fizioterapie.
Alta varianta este sa faci tratamentul la Spitalul de Recuperare si sa locuiesti unde vrei, dar in apropiere de acesta. Aici intervine o problema, pentru ca pensiunile din centru sunt situate in raza de scandal maxim provenit de la guristii de la restaurante, care canta pana la 2 noaptea (sau dimineata, pentru cei care nu mai reusesc sa adoarma).
Dar apa, apa este minunata, curata, calda, schimbata des - o adevarata comoara. In jurul bazinelor si strandurilor aproape nimic nu se potriveste cu darul primit de la mama-natura.

:-D interesant... ! :-? mira2010 intreaba, mira2010 raspunde... !!! :-\ nu conteaza... nu te-am mai vazut de mult pe forum si ma bucur ca te-am gasit aici... !!!!! ;)
Imagine Imagine
barboneli
frappuccino

Mesajde mira2010 » Sâm Aug 21, 2010 12:17 pm

barboneli scrie: :-D interesant... ! :-? mira2010 intreaba, mira2010 raspunde... !!! :-\ nu conteaza... nu te-am mai vazut de mult pe forum si ma bucur ca te-am gasit aici... !!!!! ;)

Cum sa ma vezi daca am fost ... la Felix? :)
mira2010
frappuccino

Mesajde Sidy » Mar Aug 31, 2010 6:42 pm

Trebuia sa mergi la 1 Mai !!!
Sunt mult mai multe pensiuni la 50 Ron/noapte/camera cu 2 paturi....
Si alte restaurante la care puteai sa iei masa. :razz:
Sidy
espresso

Mesajde mira2010 » Mar Aug 31, 2010 9:27 pm

Sidy scrie:Trebuia sa mergi la 1 Mai !!!
Sunt mult mai multe pensiuni la 50 Ron/noapte/camera cu 2 paturi....
Si alte restaurante la care puteai sa iei masa. :razz:

Am trecut intr-o zi si prin 1 Mai. Se pot face tratamente si acolo, sau trebuie sa vii in Felix? Ca este cam departisor...
mira2010
frappuccino

Mesajde VWFAN » Mie Sep 07, 2011 4:08 am

eu am fost de 2 ori,a fost de vis...îmi place mai mult decât la herculane..apa e perfectă,stațiunea e plăcută
am stat cu 80ron pe noapte și jur că era o vilă de lux...cred că a fost cea mai bună pensiune la care am stat vreodată,la banii ăștia
VWFAN
cappuccino

Înapoi la Turism